• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beytbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elinde 18 Nisan kavrumlu Nensebo espresso olan var mıdır acaba?

Çikolata-karamel hatta frambuaz tarzı kokularını ben de ilk defa bu kadar baskın alıyorum bir kahve siparişinden. Acaba paketlerde mi ayrı bir koku var :D Bu arada Damo tek kelimeyle efsane. Hem filtrede hem de espresso'da (Kompresso ile yapılıp Americano olarak tüketildi) bu kadar güzel bir kahve içmemiştim. Elinize sağlık, kavrumlar çok başarılı.

Son düzenleme:
Damo ve costa rica için degassing süreleri nedir acaba?

Nensebo gelecekti sanki gelmedi mi hala yoksa bitti mi?

Filtre harmanlarından ümidi keselim mi ? 🙂 @Beytbaba

Yurtici kargo calisanlari senin kahvelerini gondermek eziyet canimiz cekiyor diyorlar hatta kahve isteyip duruyorlar benden. Onun disinda bana yurtici kargo posetini koklattiniz acaba bir parfum mu var diye 😀 yok arkadaslar kahvelerden geliyor aromalar. Yani yolda poşetlere ekstra parfüm sikan bir manyak yoksa eger 😂

Yurtici kargo calisanlari senin kahvelerini gondermek eziyet canimiz cekiyor diyorlar hatta kahve isteyip duruyorlar benden. Onun disinda bana yurtici kargo posetini koklattiniz acaba bir parfum mu var diye 😀 yok arkadaslar kahvelerden geliyor aromalar. Yani yolda poşetlere ekstra parfüm sikan bir manyak yoksa eger 😂
Yurtiçi kargo poşetlerinde de, diğer bazı kargo firmalarının poşetlerinde de vanilya tarzı kokular var. Örnek: MNG, Yurtiçi

Ben 4 çekirdek ile katıldım alıma şu ana kadar 3 tanesini denedim. Her ne kadar çıkan sonuçlardan memnun olsamda filtre tıkanmasından dolayı demlerken çok sıkıntı yaşıyorum. Hario 40 , TH-3 denedim filtre tıkanması değişmedi. 90 derece-96 derece arsı farklı sıcaklıklar denedim durum yine aynı, ince çektim tıkandı, orta çektim tıkandı, kalın çektim yine tıkandı. Sanırım fazla toz üretiyor kahveler. Grinder'ım timeMore Slim S benzer sıkıntı yaşayan oldu mu ?

Yurtiçi kargo poşetlerinde de, diğer bazı kargo firmalarının poşetlerinde de vanilya tarzı kokular var. Örnek: MNG, Yurtiçi
Bahsedilen koku ile senin bahsettigin koku farkli. Evet posetlerde bir koku var ama bu odayi kokutacak bir koku degil. Ki olmamali. O zaman kullanamayiz cunku kahve icine ceker o kimyasal aromayi.

BİLGİLENDİRME
Herkese iyi akşamlar dilerim.

Stokları güncelledim. Bazı kahveler az miktarda da olsa tekrar stoğa girdi. Bombe, hamasho, damo ve peru.

Peru La Huaca kavurma tarihi: 16.04.2022

Hamasho Washed kavurma tarihi: 22.04.2022

Damo kavurma tarihi: 23.04.2022

Bombe: Kavrulmamış bayramda kavuracağım ve bayram sonrası kargoya yetişecek.

Nensebo bir çuval hem filtre hem espresso olarak tekrar stoğa ekledim. Nensebo indirimi 8 Mayısa kadar devam edecek söz verdiğim üzere.

Şimdiden tüm sevdiklerinize ve sizlere iyi bayramlar dilerim.

Son günlerde ben de dayanamayıp verdim siparişimi. Hazır damo da, az da olsa gelmişken 😄 bakalım thermic nasılmış, meraktayız

BİLGİLENDİRME
Herkese iyi akşamlar dilerim.

Stokları güncelledim. Bazı kahveler az miktarda da olsa tekrar stoğa girdi. Bombe, hamasho, damo ve peru.

Peru La Huaca kavurma tarihi: 16.04.2022

Hamasho Washed kavurma tarihi: 22.04.2022

Damo kavurma tarihi: 23.04.2022

Bombe: Kavrulmamış bayramda kavuracağım ve bayram sonrası kargoya yetişecek.

Nensebo bir çuval hem filtre hem espresso olarak tekrar stoğa ekledim. Nensebo indirimi 8 Mayısa kadar devam edecek söz verdiğim üzere.

Şimdiden tüm sevdiklerinize ve sizlere iyi bayramlar dilerim.
İlk siparişten çok memnun kalmıştım, bu stoklarla ikinciyi de verdim. Çok güzel bir toplu alım oluyor, tüm emeği geçenlere teşekkürler.

-Damo Bensa Anaerobic Çekirdek - filtre - 100 grm
-Costa Rica Fernando Cordero Thermic Fermantation Çekirdek - filtre - 100 grm
-Nensebo Refisa Çekirdek - filtre - 250 grm

damo ve costa rica thermic için baya heyecanlıyım, sabırsızlıkla bekliyorum.
batch için de doch harmanı almıştık kiloluk işyerine, epey başarılı, keyifle tüketiyoruz, dandik makinede bile moccamastera benzer sonuç çıkıyor, canlı ve parlak.

beytbaba emeklerin için teşekkürler, güzel pozitif bir ay oldu gördüğüm kadarıyla.

Ben de kahvelerimi teslim aldım dün. Dinlenmiş olduğu için maragogype'yle açılışı yaptım. Pacamara'daki (Tin) mara'nın karakterini daha iyi anlamış oldum böylece. Pacamara'yı sevenler bunu da sevecektir. Yine pacamarada olduğu gibi Kuzeyden suyla güzel sonuç aldım. Diğer kahveleri de merak ediyorum. Elinize sağlık.

Bu arada olmamasını yeğlerim; ama Yurtiçi Kargo'nun poşetlerinde vanilyamsı bir koku var maalesef.

Teşekkürler

Geri