• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beytbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar, hızlı davrananlardan oldum galiba, tam girince yakalamışım :)

134BW3587B sipariş numarasıyla aşağıdakileri aldım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220420-131833_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220420-131833_Samsung Internet.jpg
    60.3 KB · Görüntüleme: 98
Dayanamadim bir filtre bir espresso damo siparisi daha verdim. @Beytbaba abi iki kere kargo odeme hic.

193BL8564O

248PJ5893R

Bu iki siparisi birlikte gonderebilirsin. Damo gorunce cosuyor oglan :(

BİLGİLENDİRME

- Damo satışa açıldı tekrar :)

- Elektrik kesintisinden dolayı bugün yeteri sayıda kargo çıkmayabilir yarına sarkabilir ön bilgilendirme yapmak istedim şimdiden.
Nenseboda satışa acilamaz mi alsamda, nisanin son haftasi damoyla gelse :(

Damo ve Costa Rica ile bende bu ayki alıma katıldım.(Sipariş No : 677RO7694P)
Forumu okuduğum kadarıyla bu iki kahve özellikle beğenilmiş.
Geçen ayki FAM kahveleri (La Fany Pacamara ve Gigesa Natural) üzmedi. Parasını hak etti. Keşke daha fazla pacamara alsaydım dedim.

Damo ve Costa Rica ile bende bu ayki alıma katıldım.(Sipariş No : 677RO7694P)
Forumu okuduğum kadarıyla bu iki kahve özellikle beğenilmiş.
Geçen ayki FAM kahveleri (La Fany Pacamara ve Gigesa Natural) üzmedi. Parasını hak etti. Keşke daha fazla pacamara alsaydım dedim.

İncir ve yasemin yemeyi seviyorsanız ki ben çok seviyorum. Bu kahveyi beğenmeme ihtimaliniz yok. (Costa rica)

Damo filtreyi Preon'dan denemiştim; espresso olarak da deneme fırsatım olacak. Şimdiden eline sağlık Beytullah ustam. :)

Sipariş nomu paylaşmıyorum, sürpriz olsun. ;)

Geçen gün el cerro ve bombe almıştım, şimdi de termik 100 gr da olsa denemek istedim damo'ya veda ederken. Gönül ister 5 kg damo alıp stoklayalım ama kahrolsun bağzı şeyler diyoruz. 😅 içlerinde en çok merak ettiğim el cerro, kahvede vişneye zaafım var. 😬

Sipariş no eklemeyi unutmuşum, 1L0V3D4M0 😆

Son düzenleme:
nensebo 27 Nisan'da stok girecek tekrar. Ama nensebo özelinde nensebonun indirimi 8 Mayısta bitecek. Bir hafta daha uzatacağım indirimi böylelikle stokta olmadığı haftaların telafisini yapmış olacağız. Aylık alımdan ziyade firmanın özel bir indirimi olacak yine aynı indirim oranında.

Merak edip baktım not yok sürpriz oldu ömer hocam hahahah

Kralsın üstad.

Sanirim iş yogunlugundan gene kaçırdık. Damo espresso kavurumu kalmamış

Geri