• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kim çıkacaksa tüm kahveler deneme seti oluşturursa süper olur. 100, 150 gramlık tüm kahvelerinden olsa bizde hepsini deneyip ay sonunda beğendiklerimizden 1er paket daha alsak doya doya güzel kahve içsek.
umarım mesajım kazanana ulaşır.
not: deneme seti fiyatı konusunda fam'ı örnek almayınız lütfen. :)

Vayy be ne kadar çok Preon var 😃 Ama ben KungPow +1

tetra n caffeine de olabilir

Ben de ilk kez Preon'dan kahve alacağım.
😍

Preon çokça yazılmış çizilmiş, vardır genelin bir bildiği. ben de denemek isterim elbet, ama incelemek için açtığım site kitlendi. Sipariş aşamasında ne olur acaba diye çekinmedim değil.

Sonuç Preon çıkacak ve alıma seve seve katılacak olsam da, oyumu öteki kavurucuya verdim... hani listede bulunan, sıralardan birine yazılmış, alfabenin harflerinden biriyle başlayan var ya, ona :)

Geri