• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar,

Bu ay Preon ve önümüzdeki ay CleanCup bence güzel olur :):love:

Kernel var benim sıralamada. Bozmayalım lütfen 😁

Bir ufak aklını çeldim ama değil mi @puspus 😂😂

Kernel’ide merak ediyorum ama hatırladığım kadarı ile tek bir çekirdeğin espresso kavrumu vardı bu yüzden seçkisinin daha geniş olduğu bir kavurucu daha iyi olur gibi geldi.

Umutsuz bir şekilde kernel seçmiştim ama gördüğüm kadarıyla o kadar da umutsuz bir tercih olmamış ;)

Preon-clean cup derken preonda karar kildim.

Kernel yorumu gordum soylemeden yapamicam. Topu topu 3 kahvesi var hepside her kahvecide bulunabilen kahveler, acaba bu kernel ne gibi bir "cazibe" olarak one cikabiliyor hic anlamadim ayni zamanda dusundurucude buldum.

Selamlar Dostum @Darkness29

Haklıson seçkisi kısıtlı ve çekirdekleri bilindik şakin kavrumlarının oldukça iyi olduğu hususunda forumda yorumlar okumuştum,sanırım cazibesi kavrum başarısı.

Selamlar Dostum @Darkness29

Haklıson seçkisi kısıtlı ve çekirdekleri bilindik şakin kavrumlarının oldukça iyi olduğu hususunda forumda yorumlar okumuştum,sanırım cazibesi kavrum başarısı.
Kavrum basarisi en onemli cazibe kaynaklarindan basim ustune ancak cok cok cok kisitli bir secki hocam
Olada 1. Olsa forum birbirine girecegine eminim(3kahve ne ara bitti, yeni kahve gelicekmi ne cabuk bitti bu kahveler kesin bir kisi 10 kilo aldi gibi gibi yorumlar) 15 den fazla aylik alim goren biri olarak bunlarin olacagi gun gibi acik bence.

Oyum yanmasin Preon +1

Geri