mokapot
Barista
- İsim
- Mokapot
Daha fazla
- İsim
- Mokapot
Değirmen+ manuel zaten bu tip makinalar ile mukayese edilmez onun daha iyi çıkacağı kesin de bizim söylemek istediğimiz bu tip makinaları tercih edecek kitle neden gidip sırf adı var diye 1.5-2 kat ücret ödesin yapacağı iş bununla benzer hele ki 2 gündür 20k satılması yurtdışına göre 2 kat fiyat satan sözüm ona kaliteli markaları hala savunanlar var...Ben aldığımdan beri memnunum valla. Uzun vadede ne olacak göreceğiz. Ama bence light roast deneyip kendinizi üzmeyin. İyi bir değirmen olmadan güzel bi tat almak baya zor bence. Güzel bir değirmene para verince de ninja shark kullanır mısınız orasını bilemem. Yine de şimdiye kadar olan gözlemimi yazayım.
1- Barista asssist sadece ilk kullanımda veya yeni çekirdek aldığınızda işe yarıyor onun dışında pek de işe yaramıyor.
2- Herhangi bir yedek parça sıkıntısı çektiğimde ne yapacağım hakkımda en ufak fikrim yok.
3- Her shotta shower screen kirli kalıyordu. Puck screen aldım Temu'dan 53 mm. Biraz ufak geldi ama işe yarıyo. 53.5 veya 54 mm daha iyi iş görür.
4- Ben arıtma suyu kullanıyorum. Kullanım sıklığına göre haftada bir bazen de 4-5 günde bir Puly Caff ile 2 defa clean cycle yapıyorum.
5- Descale bi kere meraktan denedim. Çok uzun sürüyor. Gıcık ama gerekli bi süreç.
6- Atık su haznesi ya çok ufak ya da makine aşırı gereksiz atık su üretiyor. İçme suyu kullanıyorsanız canınız yanabilir
7- Derdini seviyim diyenler olabilir ama bunu da yazmak istedim. Sıcak su veren kısım akışı berbat olduğu için her yere kahve ve su sıçrıyor etrafı kirletiyor
Ben şimdiye kadar şu kahveleri deneyip beğendim gerisi pek hoşuma gitmedi bir türlü tutturamadım.
Brazil
Honduras Sanal
Yedek parça stok eklenmiş çok ucuz değil ama en azından 5 yıl bulunabilir, su tüketimi ve tepsi konusunda zaten bu makinanın en çok şikayet noktası dediğiniz gibi arıtma kullanmazsanız ocağınıza incir ağacı diker
Sürekli tepsi boşaltmak yerine ilerde garantisi bitmeye yakın modifikasyon yapılabilir gider kısmından veya tepsiden mutfak giderine bağlantı yapılabilir.
https://www.sharkninja.com.tr/colle...espresso-makinesi-yedek-parca-ve-aksesuarlari
Son düzenleme: