• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Yeni aldığım Sage SDC450 makine ile Gold ayarında 900ml su 56 gram kahve ile Ethiopia Shale demledim. Gerçekten cafedeki performans ile birebir aynıydı diyebilirim. Elinize sağlık gerçekten çok iyi bir kahve.
Afiyet olsun, beğenmenize çok sevindik. Umarız Mexico kahvemizi de deneme fırsatınız olur; atölyedeki favori kahvelerimizden biri. ☕✨

Yeni aldığım Sage SDC450 makine ile Gold ayarında 900ml su 56 gram kahve ile Ethiopia Shale demledim. Gerçekten cafedeki performans ile birebir aynıydı diyebilirim. Elinize sağlık gerçekten çok iyi bir kahve.
Aiden ile nijiden aldigim kahvelerden tam verim alamiyorum 60 gram civari basket sepet ile kahve demliyorum sabahlari.recetede nasil bir oynama yapiyorsunuz klik ayari icin 4 ya da 5 parcali dokus aralarda 25sn ve referans receteden 3 4 klik daha kalina gidiyorum ben mesela

Aiden ile nijiden aldigim kahvelerden tam verim alamiyorum 60 gram civari basket sepet ile kahve demliyorum sabahlari.recetede nasil bir oynama yapiyorsunuz klik ayari icin 4 ya da 5 parcali dokus aralarda 25sn ve referans receteden 3 4 klik daha kalina gidiyorum ben mesela
Hocam selamlar ben direkt makinenin gold ayarıyla yapıyorum manuel demlemedim açıkçası. Gold ayarını da bilmiyorum sıcaklık vs. Ama kendim ayar girdiğimde benzer tat elde ettim. Girdiğim ayarlar:

Blooming: 0:45 min
Bloom Volume: 3
Brew Temp: 93-94 °C
Flow Rate: 2

Sevgili arkadaşlar, selamlar 👋
Panama Lamastus Family – Elida Estate – Falda Lot kahvemizden stoklarda son 4 adet kaldı.
Alan herkese şimdiden afiyet olsun.

Sevgili arkadaşlar, selamlar 👋
Web sitemize Peru – Finca La Chirimoya Gesha kahvemizi ekledik .
Washed process , ancak 60 saat anaerobik fermantasyon uygulanmış oldukça özel bir lot.
Çiçeksi karakteri, yüksek aromatik yoğunluğu ve kompleks fincan profili arayanlar için güzel bir seçenek.
Keyifli demlemeler :coffee:

Arkadaşlar, blog serimizin yeni yazısını paylaşıyorum:

Nitelikli Filtre Kahvede Öğütme Boyutu ve Parçacık Boyutu Dağılımı Demlemeyi Nasıl Etkiler?

Alireza bey her milli bayram geleneği bozmayıp 23 Nisan'da da bir indirim patlatır diye düşünmüştük fakat başka zamana inşallah 🙂

Geri