• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Matsuo yeniden stoklara girecek mi acaba @Niji Coffee Co.?
selamlar ,
Matsuo’nun yeniden stoklara girmesiyle ilgili henüz kesin bir tarih belirtilemiyor. Ancak, stoğa girmesi halinde size en kısa sürede bilgi vereceğiz.

Son zamanlarda kahve borsasındaki değişkenlik hem Arabica hem de Robusta fiyatlarını etkiliyor. Bu belirsizlikten dolayı şu an için Robusta alışı konusunda bir adım atmakta tereddüt ediyoruz. Durumu yakından takip etmeye devam ediyoruz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Sevgili @Niji Coffee Co. 12546 Nolu sipariş kahvelerim geldi elinize sağlık. Numune olarak gönderdiğiniz Kenya'nın ismi ve kavurma tarihi yok. Az önce içtim oldukça tatlı, kararında bir asidite ve meyvemsi notalar hakimdi (NDAROINI olabilir) çok hoşuma gitti ismini bahşederseniz sonraki siparişimde alabilirim. Ayrıca bir öneri, kavrum tarihlerini pakedin kesip attığımız kısmına basmışsınız. Bu yüzden paketlerin üzerine yeniden yazmak zorunda kaldım. Teknik olarak elinizdeki cihaz imkan veriyorsa paket üzerinde bir noktaya basarsanız göz önünde olur. Zira "şu dagassing bitsin de kahvemizi içelim" modunda olduğumuz için gözümüz sürekli kavrum tarihinde.
Selamlar ,

Yeni kahvelerimizi aslında Ankara Coffee Festival'de çıkarmayı planlamıştık, ancak ne yazık ki festivale katılamadığımız için bu seçkileri henüz satışa sunamadık. Şu anda kavurma profilleri tamamlanmış durumda ve demleme reçeteleri üzerine çalışıyorum.

İstanbul Coffee Festival'de tüm yeni seçkiler hem web sitemizde hem de festivalde satışa sunulacak. Ayrıca, kahvelerin detayları hakkında bu hafta içerisinde bir canlı yayın yapmayı planlıyoruz, orada tüm detayları uzun uzun paylaşacağız.

Alto cielo geisha siteden kaldırıldığı için reçeteye ulaşamıyorum, burada paylaşabilir msnz?
V60
Su : Nestle
Hario 40lı Filtre
Öğütücü : 1zpresso k max - 60
Ketle : FELLOW - 90 DERECE
RATİO : 1*16
DOSE: 13GR
EXTRACTİON : 19%
38 gr ön demleme 10 saniyede 30. saniyede 85 gr suyu 15 saniye içerisinde , 1:15 . de 85 gr suyu 15 saniye içerisinde dokup 2:05 de bitiriyoruzn .
bitiş 2:05 saniye olacaktır.

Merhabalar herkese! Umarım hepinizin keyfi yerindedir. Bu yıl 2024 İstanbul Kahve Festivali'nde Niji Coffee Co. olarak standımızla yer alıyoruz. Birbirinden özel etkinlikler ve keyifli deneyimlerle festivalde olacağız. Kendi kahvelerimizle hazırladığımız eşsiz demlemeler, tadım etkinlikleri ve bolca sohbet için sizleri de aramızda görmek isteriz. Kahveye dair paylaşacak çok şeyimiz var, mutlaka bekliyoruz!

WhatsApp Image 2024-09-29 at 17.18.59.jpegWhatsApp Image 2024-09-29 at 17.18.57.jpeg

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-09-29 at 17.18.59 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-29 at 17.18.59 (1).jpeg
    138.5 KB · Görüntüleme: 116
Festivalin bir diğer güzel ziyareti de Niji ziyareti oldu. Ethiopia Kanean deneyip alma şansım oldu. Başka bir firmanın standında daha Kanean deneme şansımız oldu ancak aynı etkiyi alamadık. Çok canlı çok güzel bir kahve Niji'nin Kanean'ı tavsiye ederim. Alireza Bey ile sanırım workshopta olduğu için tanışamadık ancak barista arkadaş çok yardımcı oldu. Kendilerine teşekkür ederim.

İstanbul Kahve Festivali'nde Cumartesi günü Niji cupping etkinliği oldu. Detaylı açıklamalarla birlikte tam bir cupping tecrübesi yaşadık. 4 adet yarışma düzeyi kahve kullanıldı.

Ekli dosyalar

• 1728292554814.jpg
    1728292554814.jpg
    113.2 KB · Görüntüleme: 88
  • 1728292554838.jpg
    1728292554838.jpg
    88.4 KB · Görüntüleme: 87
  • 1728292554861.jpg
    1728292554861.jpg
    97.9 KB · Görüntüleme: 84
Bugün fuarda @Alireza Razzaghzadeh ‘ nın elinden harika bir reanda cyato deneme şansı buldum. Kahve oldukça lezzetli ve dengeli bir kahveydi. Tüm gün tüketilebilecek aromatikleri yerinde bir kahveydi. Şansı olanlar fuarda da kendileriyle tanışıp bir kaç dakika hoş sohbet de edebilirler 👌
Bu güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim! Beğenmenize çok sevindim, bu tarz geri dönüşler beni her zaman mutlu ediyor. Kahveyle ilgili sohbet etmek ve deneyimlerimizi paylaşmak gerçekten büyük bir keyifti. Fuarda tanışma ve kahve üzerine sohbet etme fırsatı bulan herkesle bu güzel anları paylaşmak benim için çok değerli. Her zaman bekleriz, sevgiler!

Festivalin bir diğer güzel ziyareti de Niji ziyareti oldu. Ethiopia Kanean deneyip alma şansım oldu. Başka bir firmanın standında daha Kanean deneme şansımız oldu ancak aynı etkiyi alamadık. Çok canlı çok güzel bir kahve Niji'nin Kanean'ı tavsiye ederim. Alireza Bey ile sanırım workshopta olduğu için tanışamadık ancak barista arkadaş çok yardımcı oldu. Kendilerine teşekkür ederim.
Ziyaretiniz ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim! Ethiopia Kanean’ı beğenmenize çok sevindim, böyle geri dönüşler almak bizim için gerçekten değerli. O sırada workshopta olduğum için tanışma fırsatımız olmamış ama barista arkadaşımızın yardımcı olabilmesine çok sevindim. Bir sonraki fırsatta mutlaka tanışmayı umuyorum. Tekrar teşekkür ederim, keyifli kahveler dilerim! ☕

İstanbul Kahve Festivali'nde Cumartesi günü Niji cupping etkinliği oldu. Detaylı açıklamalarla birlikte tam bir cupping tecrübesi yaşadık. 4 adet yarışma düzeyi kahve kullanıldı.
yarışma düzeyindeki kahvelerimizi sizlerle paylaşmak bizim için büyük bir keyifti. Bu tür etkinliklerle kahve severlerle buluşmak, kahvenin ince detaylarını paylaşmak her zaman çok değerli.

Herkese merhabalar ,
umarım iyisinizdir .
Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşamak için sizlere özel bir kampanya başlattık!
Bugünden itibaren 29 Ekim’e kadar Matruşkalar ve Dünya Yarışma Kahvesi hariç olmak üzere tüm kahvelerimizde %30 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz! 🎉

Bu fırsatı kaçırmamak için alışverişinizi tamamlarken indirim kuponu olarak * cumhuriyet * kodunu kullanmayı unutmayın!

Nitelikli kahveyle dolu keyifli anlar dileriz. 😊

Niji Coffee Co.

Son düzenleme:
Herkese merhabalar ,
umarım iyisinizdir .
Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşamak için sizlere özel bir kampanya başlattık!
Bugünden itibaren 29 Ekim’e kadar Matruşkalar ve Dünya Yarışma Kahvesi hariç olmak üzere tüm kahvelerimizde %30 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz! 🎉

Bu fırsatı kaçırmamak için alışverişinizi tamamlarken indirim kuponu olarak * cumhuriyet * kodunu kullanmayı unutmayın!

Nitelikli kahveyle dolu keyifli anlar dileriz. 😊

Niji Coffee
Colombia Alto Cielo Gesha ve Colombia La Loma Geisha sipariş verecektim ancak sitede tükendi görünüyor her ikiside, 2 çekirdektede stok tamamen bittimi.

Merhaba, reçetedeki 1zpresso değirmenin oranını comandante c40 a göre nasıl ayarlayabilirim internette dönüştürücüler gördüm ama sanırım çok sağlıklı olmuyor
Evet, bu konuyu ben de araştırdım; ancak sağlıklı bir veri elde edemedim. Bu konuda reçetelerdeki 1zpresso değerlerinin commandante karşılıklarını verebilirseniz çok sevinirim.

Geri