• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

herkese merhabalar ,
Umarım iyisinizdir.
Dün gelen siparişler hapsi dün çıktı .
Kutularda rastgele hediyeler bulunuyor, bunu açıklamak istedim bu arada .
Umarım sizlerin kutusunda da hediye bulunur 🎁
Bu arada kahveler için extra reçeteniz varsa , burda paylaşmanızı rica ediyorum .
Sizin isminiz ile websitemizde paylaşırız .
Sevgilerimle, Alireza

Selamlar
La loma sidranin kavrum tarihini ogrenebilir miyim acaba ? Diger iki kahvede paketin ust kisminda yaziyordu ama bunun gozden kacmis sanirim

Merhaba. 12049 nolu sipraişimde la loma cold washed sidra sipariş ettim fakat la loma rum barrel geldi. Yardımcı olabilirmisiniz

Kahveler gelir gelmez endonezya çekirdeğini denedim. Sizlerin paylaşmış olduğu reçete ile oldukça keskin, damakta vurucu bir iz bırakan kırmızı meyvelerin olduğu fincan elde ettim. Bu reçete bana içim olarak yorucu geldi ve tekrarlanabilirlik açısından tercih edebileceğim bir his sunmadı açıkcası. Daha sonra parametre değişikliğiyle tekrar denedim. Benim reçetem ise şöyle:
-20 gr kahve cmd c40 red clix 32 klik (kahve hiç su tutmuyor)
-91 derece 320 ml su bolu abant

-Timemore crystal eye dripper cafec traditional filtre

-60 ml ön demleme 40 saniye, sonra 150 mlye kadar dairesel döküş, 1. dakikadan sonra 250 mlye kadar döküş başta dairesel sonlara doğru merkezi, 1 dakika 30. Saniyeden sonra kalan suyu başlarda dairesel su seviyesi yükseldikten sonra merkezi dökerek 320 mlye tamamla. Demleme süresi yaklaşık 2.20 gibi bitti.

Bu demleme ile daha köşeli, daha yumuşak bir tatlılık, beraberinde kırmızı meyve asiditesiyle beraber oldukça canlı bir fincan ortaya çıktı. Sıcakken çileği çağrıştıran, reçelimsi koku ile alttan böğürtlenin mayhoşluğu geliyor. Soğudukça şarapsı bir doku, hafif bir çikolata karakteri ortaya çıkıyor. Demleme parametrelerinde amaçladığım kahvenin ajitasyona verdiği hassas tepkileri azaltıp demleme ile fermantasyonun baskınlığını dengelemekti.

Son düzenleme:
3x100gr kenya seti vardı, noldu ona? operasyonel olarak vaz mı geçildi?
Bilal bey merhabalar ,
Umarım iyisinizdir.
3*100 Kenya’ları yetiştiremedik .
Paket konusunu hala çözemedik maalesef …
kusura bakmayın lütfen.
Sevgilerimle, Alireza

Herkese iyi akşamlar dilerim🙏🏻
Umarım iyisinizdir.
Yeni yıl kampanyamız 14 Ocak tarihinde sona erecektir.
Tekrardan hatırlatmak istedim .
Kampanya Kodumuz : YeniYılŞahane
Sevgilerimle , Alireza 🤍

Son düzenleme:
La loma sidrayı deneyen oldu mu biraz daha almak istiyorum ama almama rağmen deneyemedim henüz
Müthişş çekirdek,aynı kahveyi içmekten sıkılmıyorsanız kesin alın.Bloom aşamasında bile anlıyorsunuz potansiyeli.

Geri