• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Çok incesiniz öneriler icin çok çok teşekkür ederim 😊
Sidra,Rom Barrel ve Granja Paraiso 92 ile bir sepet oluşturdum.Siparis vermiş olsam da paylaşmaya fırsat bulabilirseniz ilgiyle okuyacağım 😊
Sizden hızlısı mezarda vallahi,maşallah diyorum kahveler elime ulaştı. 😊Kargocular ufak bir tek kale maç denemişler sanırım,dış paket çok kötü durumdaydi,boşluğuma geldi tutanak tutturmadan aldım ama çok şükür paketlerde sıkıntı yok gibi.Suphesiz bunlar ek maliyetler ama patpat ya da ekstra bir kutu içerisinde yollamak daha güvenli olabilir.Teyit etmek istediğim,paketlerde damgalar çok iç içe silik görünüyorlar kavrum tarihi bütün kahveler için 11.01.2024 değil mi?Degass öneriniz nedir?Hediye Kenya ndaroini içinse çok teşekkür ederim çok incesiniz.Kavrum tarihi nedir acaba? Degass bittiyse bugün denemek için sabırsızlanıyorum 😊 Bu hızınız ve ozverili çalışmalarınız için çok teşekkür ediyorum,sizlere şimdiden yaklaşan yarışmanızda başarılar,kolayliklar diliyorum. @Niji Coffee Co. @KEVSERATMC @Alireza Razzaghzadeh 😊

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sizden hızlısı mezarda vallahi,maşallah diyorum kahveler elime ulaştı. 😊Kargocular ufak bir tek kale maç denemişler sanırım,dış paket çok kötü durumdaydi,boşluğuma geldi tutanak tutturmadan aldım ama çok şükür paketlerde sıkıntı yok gibi.Suphesiz bunlar ek maliyetler ama patpat ya da ekstra bir kutu içerisinde yollamak daha güvenli olabilir.Teyit etmek istediğim,paketlerde damgalar çok iç içe silik görünüyorlar kavrum tarihi bütün kahveler için 11.01.2024 değil mi?Degass öneriniz nedir?Hediye Kenya ndaroini içinse çok teşekkür ederim çok incesiniz.Kavrum tarihi nedir acaba? Degass bittiyse bugün denemek için sabırsızlanıyorum 😊 Bu hızınız ve ozverili çalışmalarınız için çok teşekkür ediyorum,sizlere şimdiden yaklaşan yarışmanızda başarılar,kolayliklar diliyorum. @Niji Coffee Co. @KEVSERATMC @Alireza Razzaghzadeh 😊
Merhaba Sevgili @DtB ,
Çok teşekkür ediyorum. Paketleme konusunda önerilerinizi uygulamaya geçireceğiz.
Maalesef kargoyu verdikten sonra taşıma kısmında müdahele edemiyoruz ama paketlere zarar gelmemesi için ayarlama yapacağız😊
Evet hepsi 11.01.2024 tarihinde kavruldu. Kenya da bu tarihe dahildir🙏🏻
Sizler memnun kaldıysanız eğer bizler için büyük bir mutluluktur.
Güzel sözleriniz ve içten dileğiniz inde çok teşekkür ederiz. 🤍

Maalesef kargoyu verdikten sonra taşıma kısmında müdahele edemiyoruz ama paketlere zarar gelmemesi için ayarlama yapacağız😊
Bu çok güzel olur,paketleriniz çok hoş görünüyor,zarar görmüş bir bicimde teslim almak yürekleri dağlayabilirdi 🥲
Sizi çok külfete de koymak istemiyorum ama sitede elimdeki Kolombiyalardan sadece sidranın degass bilgisi var ve 10 gün olarak geçiyor.Garanja Paraiso,ndaroini ve rom barrel için de bu bilgi geçerli midir?

Son dakikada şöyle bir sepet daha yaptık:

IMG_5696.jpeg

#12155 ile
3 Sidra
1 Matruşka ile alım yaptım. Geçen ay da Nijiden alıp memnun kalmıştım. Sidrayı zaten biliyoruz Matruşka 8 i çok merak ediyorum.

- La Loma sidra çiçeksi ve limon otu notasiyla beni mest etti , ben begendim
- Granja Paraiso ise beni en cok sasirtan kahve oldu , aslinda bu ay nijiden alim yapmamdaki en buyuk etkendi , lavanta tadim notasi dikkatimi cekmisti Yakin zamanda Fam Monteblanco pinkbourbon yikanmis kahvesini icmistim ve buram buram lavantaydi , guzel yikanmis bir kahveye duydugum ozlemi hatirladim Granja Paraiso ise natural anaerobik kahve olmasina ragmen bahsettigim kahveyle ayni tat dengesine sahipti , keyifle ictim :)
Bu kahveyi kesinlikle alin hatta bu kahveyi , anaerobik kahveleri cok sevmeyen arkadaslarin da denemesini tavsiye ederim ☕

- La Loma sidra çiçeksi ve limon otu notasiyla beni mest etti , ben begendim
- Granja Paraiso ise beni en cok sasirtan kahve oldu , aslinda bu ay nijiden alim yapmamdaki en buyuk etkendi , lavanta tadim notasi dikkatimi cekmisti Yakin zamanda Fam Monteblanco pinkbourbon yikanmis kahvesini icmistim ve buram buram lavantaydi , guzel yikanmis bir kahveye duydugum ozlemi hatirladim Granja Paraiso ise natural anaerobik kahve olmasina ragmen bahsettigim kahveyle ayni tat dengesine sahipti , keyifle ictim :)
Bu kahveyi kesinlikle alin hatta bu kahveyi , anaerobik kahveleri cok sevmeyen arkadaslarin da denemesini tavsiye ederim ☕
Ben denemek istiyordum anaerobik deneysel olduğu için ve deneysel kahveleri çokça deneyip bir çok defa muzdarip olmama binaen cesaret edemedim . Matruşka 8 daha güvenli liman geldi umarım yanılmam🙂

Ben de madem ufak bir ekleme yapayım.
Bendeki kahvelerin tamamı 06/01 kavrumu. Haftasonu hepsine yürüdüm. Nestlenin 78ppmlik suyuynu kullandım. Sırasıyla 1 ve 2de kono meimon, 3te aeropress kullandım.

1. Granja paraiso: @Afatsum un dediği gibi kahve gerçekten famın pink bourbonuna çok benziyor. Famdaki biraz daha sitrik tatların, yer yer baharatsı bitişlerin hissedildiği bir kahveyken Nijiciminki bir tık daha yumuşak, hafif çikolata bitişli.

2.la loma sidra: vay arkadaş. ben bu kavrumu çok beğendim. Limonotu, beyaz çiçekler, parlak asidite, limon şerbeti şekeri.

3. matruşka 8: yine çiçekliğin ön planda olduğu, zambakımsı spesifik(mor çiçekler) aromaların hissedildiği hoş bir çekirdek. biraz under demledim kendi hatamdan ama ona rağmen potansiyeli belli.

Ellerinize sağlık, güzel seçki gerçekten.

Hocam Kahvede SİRKEMSİ tat geliyorsa hangi asit oluyor?Sitrik, tartarik, malik vs.?
Kahvede sirke tadı aldığımda o kahveden nefret ediyorum hiç istemediğim bir tat.

SİDRA neymiş yahu degass beklemedim dayanamadım 5. Gün demledim kahve uçuyor :D . Sıcak hali Tatlı Portakal ve Mango Suyu içiyorum resmen. Soğudukça yerini Daha yoğun biraz daha ekşi diyebileceğim ama rahatsız etmeyecek bir Portakal'a ve Limon Otuna bıraktı. Degass bitişinde değişebilir tabi ki bu durum. Kahve benden 10 Üzerinden 8 Alır.

Son düzenleme:
SİDRA neymiş yahu degass beklemedim dayanamadım 5. Gün demledim kahve uçuyor :D . Sıcak hali Tatlı Portakal ve Mango Suyu içiyorum resmen. Soğudukça yerini Daha yoğun biraz daha ekşi diyebileceğim ama rahatsız etmeyecek bir Portakal'a ve Limon Otuna bıraktı. Degass bitişinde değişebilir tabi ki bu durum. Kahve benden 10 Üzerinden 8 Alır.
Degass bekleyin 25 gün 10 üstü 11 alır

Kenya ndaroini kenya kahvelerine mesafeli olan bana dahi oldukça güzel bir deneyim sundu. Sıcakken çayımsı, baharatımsı, soğudukça kırmızı meyve tatlılığı ile turunçgillerin dansı ve beraberinde yıkanmış olmasından ötürü tertemiz bir içim. Tavsiye edilir efendim.

Kenya ndaroini kenya kahvelerine mesafeli olan bana dahi oldukça güzel bir deneyim sundu. Sıcakken çayımsı, baharatımsı, soğudukça kırmızı meyve tatlılığı ile turunçgillerin dansı ve beraberinde yıkanmış olmasından ötürü tertemiz bir içim. Tavsiye edilir efendim.
Afiyet olsun , beğenmenize sevindim… ☕🌿

Geri