• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

SİDRA neymiş yahu degass beklemedim dayanamadım 5. Gün demledim kahve uçuyor :D . Sıcak hali Tatlı Portakal ve Mango Suyu içiyorum resmen. Soğudukça yerini Daha yoğun biraz daha ekşi diyebileceğim ama rahatsız etmeyecek bir Portakal'a ve Limon Otuna bıraktı. Degass bitişinde değişebilir tabi ki bu durum. Kahve benden 10 Üzerinden 8 Alır.
Afiyet olsun , Sidra üzerine çok fazla çalıştığımız bir kahve oldu , tüm toplu cupping lerimizde arkadaşlarımızın yorumlarını dinleyerek hep maximum potansiyeli yakalamaya çalıştık … beğenmenize sevindim 🌿☕

Son düzenleme:
@Niji Coffee Co. La Valentina için su markası, sıcaklık, süre tavsiyeniz var mı? 17/34 gram çıktıyı 25 saniyede aldım. Su sıcaklığı 93 derece civarı. Pek verim alamadım da.
Bu kahve çok kolay çözünüyor . ‘vişne’ tadı çok baskın. Onu dengelemek isterken de fazla çözerek kolayca acılaşabiliyor. Düşük bir sıcaklık, high extraction sepet kullanıyorsanız, onun yerine low flow bir sepet, daha düşük 1:1.5 civarı oran, 25s gibi daha iyi oluyor gibi.

Bu kahve çok kolay çözünüyor . ‘vişne’ tadı çok baskın. Onu dengelemek isterken de fazla çözerek kolayca acılaşabiliyor. Düşük bir sıcaklık, high extraction sepet kullanıyorsanız, onun yerine low flow bir sepet, daha düşük 1:1.5 civarı oran, 25s gibi daha iyi oluyor gibi.
Evet high extraction sepetle fazla çözünüyor. 17/34 çıktı alıyordum. Bir de 17/25 gibi deneyeyim.

@Niji Coffee Co. Reçetelerdeki öğütüm ayarları 1zpresso için. 1zpressodaki klik sayısı comandantede kaça geliyor ?

Herşeyin klasiği güzel be hocam ne tat geliyorsa güzel yada kötü bence başka bir şey katılmış halinden yine iyi bana göre 😁

Kenya Ndaroini'yi bugün sitedeki reçete ile demledim tek farkı hario 40 lı yerine cafec traditional idi,hedeflenen bitiş süresinden 10 sn erken bitti traditional ile deneyenler 50-55 gibi klikleri de deneyebilir.Kahve sitedeki kunyesinde ve açıklamasında ne söylendiyse daha çekirdeğin kuru kokusundan vermeye başlıyor,ogutulmus halinde keza.Fincandaki aroma ve lezzet de kuru koku ile uyumlu,reçete de çok guzel çalışılmış,çok dengeli,dolu dolu kırmızı meyve,baharatimsi ve vişne notaları mevcut,içimi son derece keyifli.

Geri