İNÇELİ
Barista
- İsim
- Recep
Daha fazla
- İsim
- Recep
- Değirmen
- Comandante
- Ekipmanlar
- V60,delter,soy cezve,french press
Bombe konusunda kesinlikle aynı fikirdeyim.Kava’dan içtigim Etiyopyaya benziyor.Tekrar sipariş vercem.5. Kuru koku çok güzel parfümsü, mis gibi çiçeksi mükemmel . Portakal adaş @portakalhalil 'den okuduğum ve daha önce tatmadığım bu favori çekirdeğim olsa olsa Bombe'dir dedim -şahidim var- ve bingo!
Ekli dosyayı görüntüle 22853
6. Kuru koku fermente, herkesin tahmin ettiği bu Matruşka 4 ve bingo!
Ekli dosyayı görüntüle 22854
7. Bunu hemen bildim, bende de bulunan Kongo Kivu, bingo!
Ekli dosyayı görüntüle 22855
8. Çikolata, tatlı çiçeksi, güzel. Sonuç hepsinden biraz.
Ekli dosyayı görüntüle 22856
9. Matruşka serisine benziyor, soğudukça şurupsu.
Ekli dosyayı görüntüle 22857
Sonuç olarak bombe benim bir numaram oldu, çuvalı kapatacak ve bu yorumu yazmayacaktım; ama siz değerli arkadaşlarımın bu çekirdeği tatmadan bu ayı kapatmasına gönlüm razı olmadıtamam inanmadınız ve evet şaka, sevdiğim çekirdeği bulmuşum paylaşmam kimseyle, sağolsun Alireza Bey yeterli stok var dedi de öyle paylaştım ve yine kendimi garantiye alarak her halükarda 2kg sadece bana ayırma sözünü aldım da ikna oldum. Bu çekirdeğe not düşeyim, parfümsü ve yoğun çiçeksi geçen yıl Coffee Circulor 'dan aldığımız öğütürken mis gibi kokan çekirdeğine çok benziyor. Yoğun ve parfümsü çiçekten hazzetmeyenler uzak dursun zira ben her daim alırım bu çekirdekten. Sitede de yer alan iki V60 reçetesiyle demledi Alireza Bey. Ortak beğeni ilk reçete oldu: