• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Don Joaquin demlemesi gerçekten kolay ve tatmin edici kahveymiş. Siteye sanırsam sidamo bombe yeni eklenmiş. Deneyen arkadaş varsa Qonqanayı mı yoksa sidamoyu mu önerirler. Sidamo bombeyi başka kavurucudan birkaç ay önce içip beğenmiştim.
Bombe Qonqona bu yıl içtiğim en güzel etiyopyalardan biri, kesinlikle tavsiye ederim.

Qonqona'dan işte budur ya Etiyopya kahvesi diyemeyen bir benim sanırım. Kahve kesinlikle kötü ya da düz bir kahve değil ama bir Banana'nın ya da Matruşka#4 'ün yanına yaklaşamadı bende

Qonqona'dan işte budur ya Etiyopya kahvesi diyemeyen bir benim sanırım. Kahve kesinlikle kötü ya da düz bir kahve değil ama bir Banana'nın ya da Matruşka#4 'ün yanına yaklaşamadı bende
Clever içine 20 Gr bombe 300 Gr su ekleyip 2. dakikada karıştırıp 4. dakikada süzdüm. İş ortamında çok başarılı. Kokuyu alan ben de istiyorum demeden edemedi.

Farklı sularla deneyin.

15 Kasım kavrum tarihli Congo Rugori'yi altıncı ve yedinci günlerinde sitedeki reçeteye saniye saniyesine sadık kalarak V60 ile demledim.

İlk gelen nota bariz nar ve ona eşlikçi arkadan gelen kekremsi fındık ezmesi. Narın verdiği sitrik asit hali güzel, tam kararında. Yine şaşırtmadığınız için teşekkürler, tat profiliyle uyumlu bir başka çekirdek daha. @Niji Coffee Co.

Clever içine 20 Gr bombe 300 Gr su ekleyip 2. dakikada karıştırıp 4. dakikada süzdüm. İş ortamında çok başarılı. Kokuyu alan ben de istiyorum demeden edemedi.

Farklı sularla deneyin.
Su kısmı olabilir buzdağında yaptım sadece

Su kısmı olabilir buzdağında yaptım sadece
Buzdağı su ile demlediğim kahveler arasında beğendim bir fincan bulamadım ben.

En mükemmel su şu ana kadar sevgili @selamet 'in kendi özel ar-ge çalışmaları sonrasında formüle ettiği su oldu benim için. Her kahveseverin @selamet gibi bir arkadaşı olması şart - veya o civanmert sen de olabilirsin-.

Reklam:
Her türlü çekirdeğe, tüm tadım notlarını çıkaran su formülasyonu ve bilumum vakumlama by @selamet

Şu güzelliklerin hemen üstüne bir sürü kalp bırakayım :

IMG_20221123_150335.jpg

15 Kasım kavrum tarihli Congo Rugori'yi altıncı ve yedinci günlerinde sitedeki reçeteye saniye saniyesine sadık kalarak V60 ile demledim.

İlk gelen nota bariz nar ve ona eşlikçi arkadan gelen kekremsi fındık ezmesi. Narın verdiği sitrik asit hali güzel, tam kararında. Yine şaşırtmadığınız için teşekkürler, tat profiliyle uyumlu bir başka çekirdek daha. @Niji Coffee Co.
Afiyet olsun , bunları duymak bizi çok motive ediyor.
Tadım notlar ve reçetelerde baya çalışıyoruz ve bu yorumlar bizi çok ama çok mutlu ediyor.🌟
Sevgilerimle, Alireza

Buzdağı su ile demlediğim kahveler arasında beğendim bir fincan bulamadım ben.

En mükemmel su şu ana kadar sevgili @selamet 'in kendi özel ar-ge çalışmaları sonrasında formüle ettiği su oldu benim için. Her kahveseverin @selamet gibi bir arkadaşı olması şart - veya o civanmert sen de olabilirsin-.

Reklam:
Her türlü çekirdeğe, tüm tadım notlarını çıkaran su formülasyonu ve bilumum vakumlama by @selamet

Şu güzelliklerin hemen üstüne bir sürü kalp bırakayım :

Ekli dosyayı görüntüle 23001
Muhteşem bir çalışma … bende keyifle demliyorum 🌟💥

Geri