• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niche 64MM Konik Dişli Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hic param olmamasina ragmen arastirmalara basladim😂

Niche gercekten karsilastirma videolarini ya kazaniyor ya da karsi tarafin maliyetiyle 4 niche aliniyor..

kulup uygun gorurse ben ucaga 3 bavulla atlayip forum toplu alim kuryesi olurum😂

gece kasintisiyla anacigimin dügün altinlarini bozdurup bi cilginlik yapamayayim diye her ay 20 dakikada stoklari eritmeleri inceligi💖💕
Süper Valla,
İnşallah benim şu bavul operasyonu tamamlanır da Kulübün Oprasyon için önü açılır...
Kim tutar ondan sonra sizi hocam. 😀🙏

Buralar az hareketlensin. 2 aylık bekleyişimiz sanırım bugün tamamlanıyor. 3'ümüz de bir aksilik olmazsa gün içinde Yurtiçi Kargo'dan teslim alacağız 😎 @ErkanB @Metehan

Ben yazıyı hazırlarken az önce kargodan teslim ettiler.

Hazır biraz daha boşken tam süreci de buraya eklemek istedim. Niche hala Indiegogo üzerinden satıldığı
ve kendi sitesine satışı döndürse de gönderim metodunun değişmeyeceğini varsayarsak,
burdaki bilgiler belki birilerinin daha işine yarar.

Öncelikle parti parti satış yaptıkları için ürünler acayip hızlı tükeniyor. Ben beyaz istiyordum,
sepete ekledim, kredi kartı bilgilerimi girip satın al dediğimde bitmişti :(

Şimdi nasıl alırız, ne ederiz, toplam ne kadara maal olur diyenler yazının geri kalanından devam edebilir:)

Satış gününü kaçırmak istemiyorsanız en güzel takip yöntemi sosyal medya. Instagram ve Facebook hesaplarından
satış yapılacak günün 1-2 gün öncesinden duyuru yapıyorlar. Siteye girip ordaki mail listelerine de kendinizi ekletebilirsiniz. Satış öncesinde
mail de atıyorlar ama ilk duyuruyu sosyal medyadan yapmışlardı.

İlk olarak direk TR'ye gönderim olmadığı için ya yurtdışında bir tanıdığa ya da Aramex'in
Shop&Ship hizmetine ihtiyacınız var. Ben Shop&Ship kullanarak aldım. Shop&Ship'in adresine
giderek burada bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Hesabınızı oluşturduktan sonra My addresses
bölümündeki London adresimizi bir yere kaydediyoruz.
1620031754694.png

Daha sonra Indiegogo'ya girip bir hesap oluşturuyoruz ve Aramex London adresimizi buraya
giriyoruz. Account kısmı çok önemli. 2. adres satırını muhakkak girmeniz gerekiyor. Aramex
onlara gelen kargonun sizin olduğunu bu ekilde anlıyor.

Indiegogo tarafında adres ve ödeme bilgilerinizi önceden girmeniz Beyaz alabilmek için
şansınızı bayağı bir artırır. Hızlıca tanımlı bilgilerden seçip satın alımı gerçekleştirebilirsiniz.
Kendi sitelerine geçerlerse ve yine satışı bu şekilde parti parti yaparlarsa yine bilgilerinizi
önceden kaydedin derim.

Duyuruyu öğrendik. Şimdi sıra geldi satın almaya. Ben alırken 5dk önce ekran başına geçtim
ve sürekli yenileye yenileye ekrana düşer düşmez aldım. Bilgilerim hali hazırda kayıtlı olmadığı
için sanırım onları girene kadar beyaz gitti ben de siyahını aldım.

Satın almayı yaptıktan sonra artık 2 aylık bekleme süreniz başlıyor. Benim süreç adımları
aşağıdaki gibiydi. Sizinkiler de yaklaşık benzer zamanlarda olacaktır. Adımları da My Package bölümünden izleyebiliyorsunuz.
1620031784200.png

İlk Sipariş Tarihi: 27 Şubat 2021
14 Nisan yola çıkış
15 Nisan Aramex Teslim
16 Nisan Shop&Ship kayıt açılışı
24 Nisan Kargo ödemesi - 679TL
27 Nisan Vergi ödemesi - 2340,15TL
03 Mayıs Kapıdan teslim

Darısı bekleyenlerin başına :)

Son düzenleme:
Site Tr'ye açıldı ve bildiğim kadarıyla artık indiegogo'dan değil kendi sitesinden satılacak

Ben yazıyı hazırlarken az önce kargodan teslim ettiler.

Hazır biraz daha boşken tam süreci de buraya eklemek istedim. Niche hala Indiegogo üzerinden satıldığı
ve kendi sitesine satışı döndürse de gönderim metodunun değişmeyeceğini varsayarsak,
burdaki bilgiler belki birilerinin daha işine yarar.

Öncelikle parti parti satış yaptıkları için ürünler acayip hızlı tükeniyor. Ben beyaz istiyordum,
sepete ekledim, kredi kartı bilgilerimi girip satın al dediğimde bitmişti :(

Şimdi nasıl alırız, ne ederiz, toplam ne kadara maal olur diyenler yazının geri kalanından devam edebilir:)

Satış gününü kaçırmak istemiyorsanız en güzel takip yöntemi sosyal medya. Instagram ve Facebook hesaplarından
satış yapılacak günün 1-2 gün öncesinden duyuru yapıyorlar. Siteye girip ordaki mail listelerine de kendinizi ekletebilirsiniz. Satış öncesinde
mail de atıyorlar ama ilk duyuruyu sosyal medyadan yapmışlardı.

İlk olarak direk TR'ye gönderim olmadığı için ya yurtdışında bir tanıdığa ya da Aramex'in
Shop&Ship hizmetine ihtiyacınız var. Ben Shop&Ship kullanarak aldım. Shop&Ship'in adresine
giderek burada bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Hesabınızı oluşturduktan sonra My addresses
bölümündeki London adresimizi bir yere kaydediyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 12051

Daha sonra Indiegogo'ya girip bir hesap oluşturuyoruz ve Aramex London adresimizi buraya
giriyoruz. Account kısmı çok önemli. 2. adres satırını muhakkak girmeniz gerekiyor. Aramex
onlara gelen kargonun sizin olduğunu bu ekilde anlıyor.

Indiegogo tarafında adres ve ödeme bilgilerinizi önceden girmeniz Beyaz alabilmek için
şansınızı bayağı bir artırır. Hızlıca tanımlı bilgilerden seçip satın alımı gerçekleştirebilirsiniz.
Kendi sitelerine geçerlerse ve yine satışı bu şekilde parti parti yaparlarsa yine bilgilerinizi
önceden kaydedin derim.

Duyuruyu öğrendik. Şimdi sıra geldi satın almaya. Ben alırken 5dk önce ekran başına geçtim
ve sürekli yenileye yenileye ekrana düşer düşmez aldım. Bilgilerim hali hazırda kayıtlı olmadığı
için sanırım onları girene kadar beyaz gitti ben de siyahını aldım.

Satın almayı yaptıktan sonra artık 2 aylık bekleme süreniz başlıyor. Benim süreç adımları
aşağıdaki gibiydi. Sizinkiler de yaklaşık benzer zamanlarda olacaktır. Adımları da My Package bölümünden izleyebiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 12052

İlk Sipariş Tarihi: 27 Şubat 2021
14 Nisan yola çıkış
15 Nisan Aramex Teslim
16 Nisan Shop&Ship kayıt açılışı
24 Nisan Kargo ödemesi - 679TRY
27 Nisan Vergi ödemesi - 2340,15 Vergi
03 Mayıs Kapıdan teslim

Darısı bekleyenlerin başına :)
Fotoları da alabilirmiyiz lütfen. 😍

Teşekkürler arkadaşlar

Ooo o o zaman yeni stoklarda erken çıkar belki, heyecanlandım