• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nespresso kapsül kahve

Kronotrop'un da kapsülleri var acaba nasıl?
1629721936758.png1629721941934.png
Görseldeki türde Davidoff ve Moliendo kapsülleri denemiştim. Malesef aynı tıkanma sorununu yaşadım. Alıp denemedim ancak bu tipte kapsülleri satın almamaya çalışıyorum. Öğütümle ilgili midir bilemiyorum ancak bu tipte denediğim hiçbir kapsülden verim alamayınca sorunun plastikte olduğunu düşünmeye başladım.

Ekli dosyayı görüntüle 15208Ekli dosyayı görüntüle 15209
Görseldeki türde Davidoff ve Moliendo kapsülleri denemiştim. Malesef aynı tıkanma sorununu yaşadım. Alıp denemedim ancak bu tipte kapsülleri satın almamaya çalışıyorum. Öğütümle ilgili midir bilemiyorum ancak bu tipte denediğim hiçbir kapsülden verim alamayınca sorunun plastikte olduğunu düşünmeye başladım.

İnceleme videolarında alt kısmı plastik olanlar için sorunlu deniyor. Aliminyum olanlarda akış daha iyi olduğu için onlara yönelmek daha iyi diyorlar.

Daha önce de dedim metro market rioba kapsülleri çok iyi çoğu kapsül markasini denedim en yoğun tat veren oydu zamanında kullanırken hep ondan alırdım

Cihaz geldi kapsül önerileri bekliyorum :)

Ekli dosyalar

• CB5C9872-99B4-40CE-92D4-2F0C26EC510B.jpeg
    CB5C9872-99B4-40CE-92D4-2F0C26EC510B.jpeg
    93.4 KB · Görüntüleme: 47
Hayili olsun. Migrosta jacops kapsülleri fena değil.
Starbucks kapsülleri güzel değil.
Coffee sapiens kapsüllerini de tavsiye ederim.
Orijinal kapsülleri servet değerinde. Ucuz bulursanız onlarda büyük ihtimalle bayat çıkıyor

Nespresso Türkiye'den 5-10 kutu çeşitli orijinal kapsül aldım. Pek bir numara yok. Rioba kapsülden pek farklı gelmedi. Bu kadar fark ödemeye değmez. Daha almadım.

Son düzenleme:
Kutudan 14lü karışık deneme paketi çıkmadı. Onun yerine 2 kutu Roma koymuşlar.
Espresso ve lungo olarak denedim. Espresso fena değildi ama lungo beğenmedim. Lungo modunun miktarını 110ml den 70-80ml civarına düşüreceğim.
Ayrıca karışık deneme kapsülleri çıkmadı diyerek Amazon’u aradım. Sağolsunlar bana 50tl hediye çeki tanımlamışlar.
Instagramdan da nespresso TR hesabına yazmıştım. Makine seri nosu ve iletişim bilgilerimi istediler. Karışık 14lü deneme setini ücretsiz göndermişler kargo ile. Amazon zaten iyiydi de + Nespresso müşteri memnuniyetinde yükseldi benim nazarımda.

Orjinallerden Endonezya ve india oneririm, ikiside cok satiyor stoklara geldigi gibi bitiyor :)

Ben de işyeri için bir c40 ve süt kopurtucu edindim, farklı birkaç kapsül aldım haftaya denemeye başlayacağım bakalım yorum yazmaya çalışırım

Cihazı hala kullaniyor musunuz? Memnun musunuz?

Evet ofiste kullanıyorum.

Granül kahve ve sürekli yemeksepetinden kahve söylemekten yılmıştım.

Beklentileri düşük tutunca ve kolaylık olarak gayet tatmin edici. Bir kaç hafta deneme yanılma ile sabit içebileceğim kapsül çeşitlerini de keşfettim.

Şu an sıkıntısız kullanıyorum.

Evet ofiste kullanıyorum.

Granül kahve ve sürekli yemeksepetinden kahve söylemekten yılmıştım.

Beklentileri düşük tutunca ve kolaylık olarak gayet tatmin edici. Bir kaç hafta deneme yanılma ile sabit içebileceğim kapsül çeşitlerini de keşfettim.

Şu an sıkıntısız kullanıyorum.
Kasımda kapsül kampanyası indirim vs. yaparlarsa ben de alıp koyacağım bir tane, orijinal kapsülleriyle mi kullanıyorsunuz önerdikleriniz varsa not alayım

Kasımda kapsül kampanyası indirim vs. yaparlarsa ben de alıp koyacağım bir tane, orijinal kapsülleriyle mi kullanıyorsunuz önerdikleriniz varsa not alayım

Genellikle orjinal kapsül kullanıyorum. Bazen indirim yakalarsam jacobs-lungo alıyorum arada gelen misafire ikram etmek için.

Beğendiklerim ve düzenli aldıklarım
Volluto, Cosi, Ethiopia, Tokyo

Alıp beğenmediklerim
Colombia, La Cumplida Refinada

Alıp nötr kaldıklarım
Roma
Genova

Deneyeceklerim
Nicaragua
Firenze
Vienna

Geri