• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nespresso kapsül kahve

kahve123

Barista
Makine ilk zamanlar mükemmeldi. Zamanla eser kalmadı. Kahveler acı oluyordu.

Orijinal ve uyumlu kapsül ile denedim. Kireç çözme işlemi, süre ayarı yaptım fayda yok.

Meğer kapsüller bayatlamış.

Yeni tarihli kapsül ile denedim. Yine ilk günkü gibi güzel.

Ders olsun. Kapsüllü makine fena bir şey değilmiş. Sevebiliriz.

Son düzenleme:
kapsülleride aynı şekilde vakumlu yerlerde saklamak faydalı kesinlikle :) colonna kapsüllerini öneririm.

Orijinal kapsülleri anormal pahalı yoksa tadı iyidir aslında. Yurtdışında soğuk günlerde cankurtarandır Nespresso mağazaları. Hem ısınır hem de ücretsiz tadım yaparsınız. Çok da güzel kokarlar ☕

Metro rioba kapsülleri nespresso için tavsiye ederim çok başarılı

Benim nespresso makinem bozuldu,tamir ücreti sıfırından pahalı, bu vesileyle nespresso ile vedalastim

Karton kutusu açılan taze, yeni kapsüller bir kaç gün içinde yine acılaştı. Anlaşılan kapsül hava geçirmez değil. Koruyucu gaz kullanılmış olabilir

Son düzenleme:
Nespresso'da orijinal kapsüllerin dışına çıkmamak gerektiğine inanıyorum. uyumlu olan bir çok marka denedim seyahatlerimde aldığım, hiçbiri aynı performansı sağlamadı: ne tad olarak ne kapsülün tam uyumu olarak.

Macro'da satılan Belmio'ların da çok methini duydum, sanırım bi o kaldı denemediğim. onu da bi ara artık... :)

Orijinal Nespresso kapsüllerde de tavsiyem macera aramamak, en klasik kahvelerini tüketmek.
"aaa bu yeni çıkmış, deneyeyim" dediğim dönemsel kahveleri de maalesef iyi performansta olmuyor.

Bayatlama konusunda da çok tecrübem yok, zira paketler zaten 10'lu, ve yoğun bi anda kahve ihtiyacım olunca basıyorum makineye, çok kalmıyor. ama bildiğim kadarıyla hava geçirgenliği yok kapsüllerde.

Acil durumlarda kullanmak üzere evde bir makinem var. Geçen yılın sonunda çıkardıkları bir seri var, Yeşil ve koyu lacivert kapsülleri var. Onların lezzeti enfes. Şu an satılmıyor ama bulabilirseniz deneyin derim.

alternatif olarak normal kahve doldurmak için en ideal yöntem ne deneyen var mı bu delikli kapları deneyen var mı bir de öğütüm ayarı ne olmalı denedim ama bikez çok ince oldu sanırım tıkandı gibi zaten çok pahalı gözden çıkardım.(alternatif tavsiyelere açığım)

Nespresso'da orijinal kapsüllerin dışına çıkmamak gerektiğine inanıyorum. uyumlu olan bir çok marka denedim seyahatlerimde aldığım, hiçbiri aynı performansı sağlamadı: ne tad olarak ne kapsülün tam uyumu olarak.

Macro'da satılan Belmio'ların da çok methini duydum, sanırım bi o kaldı denemediğim. onu da bi ara artık... :)
burada bahsettiğim Belmio marka kapsüllerden denedim dün. şaşırtıcı derecede iyi çıktı, hem makine uyumu hem de lezzet açısından. elinde makine olup da Nespresso kapsüle kolaylıkla ulaşamayan arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim. (8 sertlikteki fuşya ambalajlı olanı denedim şimdilik)

Konuyu hortlatmış olayım. Bir tane nespresso makinesi denk getirip iş yerine koyasım var. Sadece günde 1-2 kez çabucak, zahmetsiz, temizlik gerektirmeden espresso shot versin içeyim.

Tek sorum şu ;

Evde iyi kötü bir standartta zevk verecek şekilde espresso içmeye alıştım. (Gaggia new classic pro + Eureka mignon crono)
Elbette evde yaptığım gibi olmayacaktır ama. Çok da kötü değildir inşallah ?
Bugün Vadistanbuldaki nespresso standına uğradım makineleri gayet iyi anlattılar ama pandemi nedeniyle demo yok. Ben de ne olduğunu bilmediğim deneyemediğim bir şeye 1000tl + yatırmak istemedim haliyle.

Benim tavsiyem ikinci el 400 500 e temiz makineler var onları alabilirsin ve kapsül olarak ta rioba metro markette satılıyor tavsiye ederim

Konuyu hortlatmış olayım. Bir tane nespresso makinesi denk getirip iş yerine koyasım var. Sadece günde 1-2 kez çabucak, zahmetsiz, temizlik gerektirmeden espresso shot versin içeyim.

Tek sorum şu ;

Evde iyi kötü bir standartta zevk verecek şekilde espresso içmeye alıştım. (Gaggia new classic pro + Eureka mignon crono)
Elbette evde yaptığım gibi olmayacaktır ama. Çok da kötü değildir inşallah ?
Bugün Vadistanbuldaki nespresso standına uğradım makineleri gayet iyi anlattılar ama pandemi nedeniyle demo yok. Ben de ne olduğunu bilmediğim deneyemediğim bir şeye 1000tl + yatırmak istemedim haliyle.
Benim de evde Gaggia New Classic Pro + Eureko Specialita setim var. Ancak sabah işe giderken vakit sorunu yaşadığımda Nespresso'nun en düşük seviyesindeki cihazından 2 dk'da kafein ihtiyacımı gidermenin kolaylığını da yaşıyorum. Eğer vaktim var ise zevk ve keyif için espresso setimi, vaktim kısıtlı ise kafein ihtiyacı için nespresso kapsüllerini kullanıyorum. Makine olarak en düşük cihazı alın (hepsinin kahve kalitesi aynı) kapsül olarak da sadece nespressoyu değil bir çok seçeneği kullanabiliyorsunuz. Yalnız kapsüllerin içindeki kahve gramajı az maalesef, çok ihtiyaç olduğunda tek kapsül yetmeyebiliyor bana

Fiyatlar iyi gibi. Ne dersiniz? 2.el kovalamaktansa?

Ekli dosyalar

• 92D21F9D-FA30-406B-9DA5-A1014C978071.jpeg
    92D21F9D-FA30-406B-9DA5-A1014C978071.jpeg
    48 KB · Görüntüleme: 75
  • A1B06273-0DA8-42A1-8541-96FE52202D21.jpeg
    A1B06273-0DA8-42A1-8541-96FE52202D21.jpeg
    60.9 KB · Görüntüleme: 74
Sütlü içecek yapmak istiyorsanız veya su ekleyip americano olarak tüketirim diyorsanız memnun edebilir sizi ama nitelikli espresso tadına alıştıktan sonra verdiği espresso ile hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Acı bir tat mutlaka mevcut oluyor. Ayrıca kapsül kahvelerin gramaj fiyatını hesaplayınca en az nitelikli taze kahve fiyatına geldiğini fark ettiğimde ben biraz üzülmüştüm, eklemek istedim.
Tabi hala kullanıyorum, hızlı, pratik ve kolay bir alet.

Orijinal Nespresso kapsüllerde de tavsiyem macera aramamak, en klasik kahvelerini tüketmek.
"aaa bu yeni çıkmış, deneyeyim" dediğim dönemsel kahveleri de maalesef iyi performansta olmuyor.

Bayatlama konusunda da çok tecrübem yok, zira paketler zaten 10'lu, ve yoğun bi anda kahve ihtiyacım olunca basıyorum makineye, çok kalmıyor. ama bildiğim kadarıyla hava geçirgenliği yok kapsüllerde.
Uyum sorununu ben de neredeyse orijinal Nespresso kapsülleri dışında denediğim tüm kapsüllerde yaşadım. Nespresso uyumlu olarak satılan kapsüllerin çoğunda akış belirgin seviyede yavaşladı.

Bu arada Nespresso Pixie sahibiyim. Orijinal kapsüller dışında sorunsuz kullandığım bir tek Jacobs kapsülleri oldu. Onda da belirli bir tat profili yakalayamadm ben kendi adıma. Belmio'ları ben de duydum ancak onların da fiyatları neredeyse Nespresso kapsülleri kadar.

Uyum sorununu ben de neredeyse orijinal Nespresso kapsülleri dışında denediğim tüm kapsüllerde yaşadım. Nespresso uyumlu olarak satılan kapsüllerin çoğunda akış belirgin seviyede yavaşladı.

Bu arada Nespresso Pixie sahibiyim. Orijinal kapsüller dışında sorunsuz kullandığım bir tek Jacobs kapsülleri oldu. Onda da belirli bir tat profili yakalayamadm ben kendi adıma. Belmio'ları ben de duydum ancak onların da fiyatları neredeyse Nespresso kapsülleri kadar.

Kronotrop'un da kapsülleri var acaba nasıl?

Geri