• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag Coffee Roasters

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kavrumla ilgili bir şey diyemem ancak eğer bir sorun olmuşsa az kavrulma kaynaklıdır diye tahmin ediyorum.

@jaythebabygeisha nın önerdiği cold brew demlemeyi denedim az önce. Bence bu haliyle hoş, ferah bir kahve. Böyle değerlendirebilirsiniz verim alamadıysanız.
 
Talep yoğunluğundan olsa gerek montag kavurma işine gereken özeni verememiş görünüyor. Kavurma işine yeni bir boyut getirip çekirdekleri balkonda güneşe maruz bırakmak suretiyle bizlere sunmuş olabilirler.
 
Kendilerinden dönüş daha alamadım, yazalı az zaman oldu ama durum normal karşılanırsa %50 değil, %80 indirim bile kurtarmaz bu "nitelikli" çekirdekleri. Talep yoğunsa el atmayacaklardı, kaldı ki 7-8 gün gecikmeli kaldı yaptıkları işler.

Sizi bilmiyorum, benim Türkiye kahve piyasasından bu sıralar beklentim epey düştü. Parasına puluna bakmıyoruz, zevkimiz deyip alıyoruz ama sinirimden vasat altı çekirdekleri gayet iyi kavurduğunu bildiğim ve burada adını veremeyeceğim, en parasız zamanlarımın dostu bir kahveciden 1 kg sipariş ettim. Basıcam filtre makinesine, endüstriyel niteliğe taze bir aromatik yaklaşım kıvamında tüketeceğim. Bu durumdan rahatsız da değilim zaten, keyif her koşulda keyiftir :)
 
Luna, Copa ve Caballero için ne kadar degassing süresi önerirsiniz? 06 Nisan kavrum tarihi. Bu akşam Luna ile bir mokapot denemesi yapmak istiyorum açıkçası.
 
Bochisa ile ilgili V60 özelinde demleme reçetesi alabilir miyim? Nestle su ile 93 dereceden 96 dereceye kadar birçok deneme yaptım. Cmd c40 ile redclix üzerinde 35 klikten 44 kliğe kadar gidip geldim ama her seferinde buruk fincanlar ortaya çıktı. Çekirdekler 6 Nisan kavrumlu.
 
Normal öğütüm aralığımdan biraz daha ince öğütüp 1:16,5 oranını denememi istediler.

Tüh ya şapşal kafam! Ben 10 mol su ile, 16,725 gr. demliyordum, o sebeple tutturamamışım. Instructions'ı da kargocular düşürdüler herhalde.
 
Bu hafta başında Montag'dan arandım. VIP üye olduğum için kahve hediye etmek istediklerini, öğütüm isteyip istemediğimi sordular. Bugün de hediyem elime ulaştı. Açıklamalarında yazdıkları gibi yeni gelen ve henüz sitelerinde olmayan 3 farklı filtre kahve göndermişler. Kendimi 1 günlüğüne de olsa influencer gibi hissettim. Hem kahveler hediye geldi hem de bunlar olmamış kardeşim desem piyasaya sürmeyeceklermiş gibi:D. (MONTAG'dan yapacağınız kahve alışverişlerinde "enkoppkaffe" kodunu kullanarak liste fiyatından alışverişin keyfini sürebilirsiniz(y))

Not: Alternatif hesabıma yüzde 50 indirim kodu geldiği için malum dönemde indirimden faydalandım.


WhatsApp Görsel 2023-04-20 saat 14.51.27.jpg
 
Bu hafta başında Montag'dan arandım. VIP üye olduğum için kahve hediye etmek istediklerini, öğütüm isteyip istemediğimi sordular. Bugün de hediyem elime ulaştı. Açıklamalarında yazdıkları gibi yeni gelen ve henüz sitelerinde olmayan 3 farklı filtre kahve göndermişler. Kendimi 1 günlüğüne de olsa influencer gibi hissettim. Hem kahveler hediye geldi hem de bunlar olmamış kardeşim desem piyasaya sürmeyeceklermiş gibi:D. (MONTAG'dan yapacağınız kahve alışverişlerinde "enkoppkaffe" kodunu kullanarak liste fiyatından alışverişin keyfini sürebilirsiniz(y))

Not: Alternatif hesabıma yüzde 50 indirim kodu geldiği için malum dönemde indirimden faydalandım.


Ekli dosyayı görüntüle 26092
Ekran görüntüsü 2023-04-20 151948.png
Al işte klasik influencer ya %5 indirim ya sonu olmayan kod
 
caballero francisca benim de bir türlü verim alamadığım bir kahve oldu. su olarak hep buzdağı kullandım. v60-ince kalın öğütme, french press ve moccamaster’da denemeler yaptım. dümdüz sonuçlar aldım. kuru kokuda da kahve bir şey vaat etmiyor. dün paketlerken eşim luna ile karıştırmış- hangisi luna hangisi francisca ayırt etmek kuru kokuda filan zor.
alım yaptığım kahvelerden hobe’yi çok beğendim. kiba yıkanmış bir etiyopyadan bekleneni veriyor.
Hobe için nasıl bir reçete uyguladınız acaba? :) bende de var ama tam henüz istediğim gibi olmadı bi türlü
 
Geri
Üst