• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hep mağdur olduk ya olmaz olası random kod.

Bana kod bile gelmedi 🚬 neyse en azından kod ekranında 'hatalı kod' yazısını görmedim, o daha üzücüymüş 😔😂

Aramızda bazı seçkinlere gitmiş %40 % 50 ler :)
Benim yine sıradan halk işi 20.
Yaşasın halkların kardeşliği 🤪

- 40/50 kodunu kullanmayacak olan varsa alabilirim :) -

bende yüzde 50 ile alıma katıldım hobe ile caballerodan iki tane almadım diye pişman olmam umarım 05D4AFD0-2C15-41A3-B05D-DB3CC7BD4C88.png

Buradan iki farklı mail adresi ile alışverişim vardı. Biri ile üyeliğim var diğeri ile üye olmaksızın alışverişim. Üyelik olana yüzde 20 diğerine yüzde 50 tanımlanmış. Jilet Ahmet gibi indirimleri bi tuhaf dağıtmışlar 😀

Geri