Levent hocam ondan değil, nazar değmişÇekirdekleri kesiciye alırken sorun oluyor sanırım. Elinizde varsa daha küçük çekirdekler ile dener misiniz? Mesela Etiyopya gibi.
Levent hocam ondan değil, nazar değmişÇekirdekleri kesiciye alırken sorun oluyor sanırım. Elinizde varsa daha küçük çekirdekler ile dener misiniz? Mesela Etiyopya gibi.
Yok hocam çok garip bir olay. Kolu çeviriyorsunuz ama kesiciler dönmüyor. Böyle söyleyince algılaması garip gelebilir belki ama şöyle düşünün, yürüyüş bandının üzerindesiniz, yürüyorsunuz ama hiç yol kat edemiyorsunuzÇekirdekleri kesiciye alırken sorun oluyor sanırım. Elinizde varsa daha küçük çekirdekler ile dener misiniz? Mesela Etiyopya gibi.
Levent hocam ondan değil, nazar değmişAtölyede kaynaksız dişi kesicilerle ilgili karışıklık olmuş. Böyle gelen arkdaşlara hemen değişim yapacaklarmış.
Yok hocam çok garip bir olay. Kolu çeviriyorsunuz ama kesiciler dönmüyor. Böyle söyleyince algılaması garip gelebilir belki ama şöyle düşünün, yürüyüş bandının üzerindesiniz, yürüyorsunuz ama hiç yol kat edemiyorsunuz![]()
Sonunda olumlu bir haber. Valla sevindim yaDeğirmen bugün elime ulaştı. İlk geldiğinde birkaç kez değirmen temizlensin diye öğütüm yaptım. Değirmeni tekrar sıfırlamak istediğimde ise daha sıfır noktasına gelemeden ayar yeri sıkışıyordu, tekrar devam ettirebilmek için biraz güç uygulamak gerekiyordu sonra rahatlıyor ve kolayca dönüyordu. 2 şer gramlık çekirdekler öğüttüm 8 klik, 18 klik, 28 klik. Tam emin olamamakla beraber bana homojen göründüler. Bu işlemlerden sonra artık o ayar mekanizmasının sıkışma sorunu da kayboldu, artık sıkışmıyor hatta çok rahat bir şekilde sıfırlayabiliyorum. Kullandıkça açılıyor herhalde. V60 öğütümleri için 18 klik kullandım. Cihan Bey'in instagram hesabında molent g50'nin 30 klik ayarı ile neredeyse aynı diyordu. 18 klik ile Cihan Bey'in instagram hesabında gördüğüm 100+100+100 tekniği ile demledim. Süreler neredeyse birebir aynı oldu. Başka bir yerde daha gördüğüm tarifi de denedim, onunla da süreler birebir uyuştu. Fincanda ekşiliğe rastlamadım. Tadları da gayet hoştu. Herhangi acılık ya da anormal tadlar yoktu. Kullandıkça hoşuma gitmeye başladı. Bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak.
Bir de acaba bende de büyük çekirdekleri almama gibi sorunlar yapacak mı diye paketleri kurcalayarak bulabildiğim bütün büyük çekirdekleri denedim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Değirmen bugün elime ulaştı. İlk geldiğinde birkaç kez değirmen temizlensin diye öğütüm yaptım. Değirmeni tekrar sıfırlamak istediğimde ise daha sıfır noktasına gelemeden ayar yeri sıkışıyordu, tekrar devam ettirebilmek için biraz güç uygulamak gerekiyordu sonra rahatlıyor ve kolayca dönüyordu. 2 şer gramlık çekirdekler öğüttüm 8 klik, 18 klik, 28 klik. Tam emin olamamakla beraber bana homojen göründüler. Bu işlemlerden sonra artık o ayar mekanizmasının sıkışma sorunu da kayboldu, artık sıkışmıyor hatta çok rahat bir şekilde sıfırlayabiliyorum. Kullandıkça açılıyor herhalde. V60 öğütümleri için 18 klik kullandım. Cihan Bey'in instagram hesabında molent g50'nin 30 klik ayarı ile neredeyse aynı diyordu. 18 klik ile Cihan Bey'in instagram hesabında gördüğüm 100+100+100 tekniği ile demledim. Süreler neredeyse birebir aynı oldu. Başka bir yerde daha gördüğüm tarifi de denedim, onunla da süreler birebir uyuştu. Fincanda ekşiliğe rastlamadım. Tadları da gayet hoştu. Herhangi acılık ya da anormal tadlar yoktu. Türk kahvesi için 8 klik kullandım. Pudra kıvamına çok rahat bir şekilde geliyor. Onlarda gayet güzel oldular. Öğütümlerin hepsi çok hızlı bir şekilde oluyor. Kullandıkça hoşuma gitmeye başladı. Bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak.
Ben de siyah bekliyordum, fotoğraflarda görünce bu ne böyle dedim. Yakından bakınca daha iyi gözüktü. Ahşap deseni vermişler. Sanırım bu şekilde olması daha çok hoşuma gitti. (Tercih meselesi tabii)Değirmenin üzerindeki yazının kullanıma etkisi yoktur ama fotoğraftaki ürünle farklı olması saçma değil mi ?
Olumlu yorumlar görmek çok güzel. Güle güle kullanın. Darısı başımıza diyelim.Değirmen bugün elime ulaştı. İlk geldiğinde birkaç kez değirmen temizlensin diye öğütüm yaptım. Değirmeni tekrar sıfırlamak istediğimde ise daha sıfır noktasına gelemeden ayar yeri sıkışıyordu, tekrar devam ettirebilmek için biraz güç uygulamak gerekiyordu sonra rahatlıyor ve kolayca dönüyordu. 2 şer gramlık çekirdekler öğüttüm 8 klik, 18 klik, 28 klik. Tam emin olamamakla beraber bana homojen göründüler. Bu işlemlerden sonra artık o ayar mekanizmasının sıkışma sorunu da kayboldu, artık sıkışmıyor hatta çok rahat bir şekilde sıfırlayabiliyorum. Kullandıkça açılıyor herhalde. V60 öğütümleri için 18 klik kullandım. Cihan Bey'in instagram hesabında molent g50'nin 30 klik ayarı ile neredeyse aynı diyordu. 18 klik ile Cihan Bey'in instagram hesabında gördüğüm 100+100+100 tekniği ile demledim. Süreler neredeyse birebir aynı oldu. Başka bir yerde daha gördüğüm tarifi de denedim, onunla da süreler birebir uyuştu. Fincanda ekşiliğe rastlamadım. Tadları da gayet hoştu. Herhangi acılık ya da anormal tadlar yoktu. Türk kahvesi için 8 klik kullandım. Pudra kıvamına çok rahat bir şekilde geliyor. Onlarda gayet güzel oldular. Öğütümlerin hepsi çok hızlı bir şekilde oluyor. Kullandıkça hoşuma gitmeye başladı. Bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak.
Teşekkürler. Ümit ediyorum ki bundan sonra gelen tüm gönderiler olumlu olsun.Olumlu yorumlar görmek çok güzel. Güle güle kullanın. Darısı başımıza diyelim.![]()
Memnun olmanıza çok sevindim. Umarım bizim değirmen de sonradan açılırDeğirmen bugün elime ulaştı. İlk geldiğinde birkaç kez değirmen temizlensin diye öğütüm yaptım. Değirmeni tekrar sıfırlamak istediğimde ise daha sıfır noktasına gelemeden ayar yeri sıkışıyordu, tekrar devam ettirebilmek için biraz güç uygulamak gerekiyordu sonra rahatlıyor ve kolayca dönüyordu. 2 şer gramlık çekirdekler öğüttüm 8 klik, 18 klik, 28 klik. Tam emin olamamakla beraber bana homojen göründüler. Bu işlemlerden sonra artık o ayar mekanizmasının sıkışma sorunu da kayboldu, artık sıkışmıyor hatta çok rahat bir şekilde sıfırlayabiliyorum. Kullandıkça açılıyor herhalde. V60 öğütümleri için 18 klik kullandım. Cihan Bey'in instagram hesabında molent g50'nin 30 klik ayarı ile neredeyse aynı diyordu. 18 klik ile Cihan Bey'in instagram hesabında gördüğüm 100+100+100 tekniği ile demledim. Süreler neredeyse birebir aynı oldu. Başka bir yerde daha gördüğüm tarifi de denedim, onunla da süreler birebir uyuştu. Fincanda ekşiliğe rastlamadım. Tadları da gayet hoştu. Herhangi acılık ya da anormal tadlar yoktu. Türk kahvesi için 8 klik kullandım. Pudra kıvamına çok rahat bir şekilde geliyor. Onlarda gayet güzel oldular. Öğütümlerin hepsi çok hızlı bir şekilde oluyor. Kullandıkça hoşuma gitmeye başladı. Bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak.






bunlar da ilk kliği amatörlükten dolayı tam olarak kestirememekten dolayı 19 ya da 20 klik civarlarındaki ilk öğütümümHerkese merhabalar, benim ürünüm dün geldi, yapısı gövdesi ağırlığı ve diğer özellikleri oldukça iyiydi bana göre, diğer üyelerde de olan dişi burrun hareket etmesi sonucu olan sorun mevcuttu. Sağolsun İlhan Bey'e iletince kendisi çok hızlı bir şekilde ilgilendi ve bu sorunun yaşandığını, çözdüğünü ve bana yeni bir gövde göndereceğini söyledi ve ertesi günü gövde elimdeydi, sorunu hızlıca çözdüğü için teşekkür ederim kendisine, hemen kullandım ve oldukça memnun kaldım. Amatörüm ama bana kalırsa Pocket'ı Timemore C2-Slim-Nano'nun özelliklerinin birleşimi ve karışımı aynı zamanda hepsine rakip olarak düşünmek doğru olabilir. Pocket tek rulmanlı değil fotoğraflardan ben öyle sanmıştım ancak en tepedeki rulmanın altında 2 cm lik bir tutucu kısım iniyor hem başında hem sonunda bir rulman mevcut bu da şaftı oldukça sabit yapıyor, aynı zamanda kolun topuzunda da bir rulman mevcut o da kullanımı çok kolaylaştıyor. Hız olarak Pocket oldukça hızlı, özellikle benim gibi Hario Skertondan geçecek olan varsa 2-2.5 dklardan (yarısında yoruluyordum) tam olarak 34 saniyeye indim. 17 gr kahveyi tam olarak 34 saniyede öğüttüm ve çekirdek kalması sorunu vs olmadı, kullandığım çekirdek A Roasting Lab Sumatra, 17 gr kahvenin değirmenin içinde ve alt kısmında nasıl göründüğünün fotoğrafını çektim. Herhangi bir demleme yapmadım, yeterince deneyimli olmadığım için ve Skertondan da dolayı aynı süreleri yakalayamıyordum ama sadece görüntüden tıkanma vs gibi sorunlarımın ortadan kalkacağını anladım, sanırım özellik anlamında f/p olarak aynı zamanda müşteri hizmetlerinin kalitesi ve garantisi olarak çok iyi olduğunu düşünüyorum. Ekli dosyayı görüntüle 13780Ekli dosyayı görüntüle 13782Ekli dosyayı görüntüle 13783Ekli dosyayı görüntüle 13784Ekli dosyayı görüntüle 13785Ekli dosyayı görüntüle 13781
Sizde bir sorun oldu mu dişlilerle alakalıürün benim de elime bugün geçti. bir kaç kez öğütüm yaptım. hız, estetik, homojenlik bence gayet iyi herhangi bir sorun yaşamadım. f/p olarak tercih edilecek bir ürün olduğunu düşünüyorum