• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent G50 El değirmeni

Merhaba herkese. V60'la demleme yaparken sürekli tıkanma oluyor ve önerilen drawdown sürelerine yaklasamiyorum bile. Önce 37 klik denedim sonra 42'ye çıkardım fakat hala aynı durum. Filtre markası Hario. Sorun ogutmede değilse filtre kağıdında olabilir mi? Yoksa bende mi? 😄
Temel sorun filtre. Hario 40'lı deneyin sürelerde sıkıntı yaşamazsınız. Elinizdekini ters çevirip deneyin. Molent toz üretiyor ama molent 36 klik 1:30 bitirdiğim demleme oldu. (3 döküş) Bu süreyi diğer değişkenler ile süre ne kadar aza indirilebilir onu göstermek için yazdım.

Bu settekiler kötü gibi sanki öyle duymuştum
Temel sorun filtre. Hario 40'lı deneyin sürelerde sıkıntı yaşamazsınız. Elinizdekini ters çevirip deneyin. Molent toz üretiyor ama molent 36 klik 1:30 bitirdiğim demleme oldu. (3 döküş) Bu süreyi diğer değişkenler ile süre ne kadar aza indirilebilir onu göstermek için yazdım.
Cevaplar biraz üzdü biraz da rahatlattı. 😅 Ters çevirme işlemini de hiç duymamıştım. Bi denerim. Teşekkürler cevaplar için.

02 ebatını betimliyor hocam, hariolar -yanılmıyorsam 2 japon 1 hollanda üretimi olarak üç çeşit. Yine yanılmıyorsam bu sette olan filtreden kullananlar pek memnun değil. Abaca, th gibi diğer filtrelerle de denemeler yapmalısınız. Ek olarak çekirdek de çok toz üretiyor olabilir farklı çekirdekler denemek iyi olacaktır.

02 ebatını betimliyor hocam, hariolar -yanılmıyorsam 2 japon 1 hollanda üretimi olarak üç çeşit. Yine yanılmıyorsam bu sette olan filtreden kullananlar pek memnun değil. Abaca, th gibi diğer filtrelerle de denemeler yapmalısınız. Ek olarak çekirdek de çok toz üretiyor olabilir farklı çekirdekler denemek iyi olacaktır.
Zaten bu tür setlerde hep bir sorun çıkıyor. :D Teşekkürler yanıtınız için. Eldeki stoğu erittikten sonra dediğiniz filtrelere bakacağım. (y)

Bayramda Molent g50 ve pocket'te incelik kıyaslama imkanım oldu. Şöyle pek çok yorum gördüm daha ince öğütüm daha iyi performans istiyorsanız molent g50 alın. Öyle bir şey yok. Molent g50 pocket kadar ince öğütemiyor kesinlikle. Ancak pocket'te 7-8-9 kliklerde öğütüm çok çok zaman alıyor. Bununla birlikte 10-11 kliği dâhi molent g50 1 klik kadar ince öğütüuyor. Ve 10-11 kliklerde öğütüm çok uzun sürmüyor. Şunu söylemek istiyorum molent g50 de o kadar reklamı yapılan büyük dişli, iyi malzeme kullanılmış ama ince öğütüm için bir çalışma yapılmamış. Umarım başka değirmenlerde yapılır ve değirmenini firma iyi tanır. Bu değirmen şunun için diyebilir. Bu eleştiriyi daha iyisi için yapıyorum. Çünkü bu girişimler benim için değerli.

Son düzenleme:
Molent g50'nin öğütüm kalınlığı kaç mikron bilen arkadaşlar var mıdır ?

Bir kac arkadasima molent sayfasini atmistim bakmalari icin ama suan g50 modellerinde stok yok gozukuyor
Uretim durdumu , bir bilgisi olan var mi konuyla alakali ?

Kasım 2020’de almıştım, uzun zamandır yoğun kullanmıyorum çantasında duruyor, yolculuklarda alıyorum yanıma birçok boya kalkması olmuştu bu süreçte ama bu kadar büyük bir parça ilk oluyor. Bu parça elime alır almaz ayrıldı garip oldu. Bir süreden sonra atma mı yapıyor acaba, yaşayan var mı merak ettim.

Ekli dosyalar

• 276E34A4-058C-4837-9FC3-B4C50EE752F5.jpeg
    276E34A4-058C-4837-9FC3-B4C50EE752F5.jpeg
    74.3 KB · Görüntüleme: 77
Kasım 2020’de almıştım, uzun zamandır yoğun kullanmıyorum çantasında duruyor, yolculuklarda alıyorum yanıma birçok boya kalkması olmuştu bu süreçte ama bu kadar büyük bir parça ilk oluyor. Bu parça elime alır almaz ayrıldı garip oldu. Bir süreden sonra atma mı yapıyor acaba, yaşayan var mı merak ettim.
Renkli kullanan kim varsa bu boya atma sorununu yasadigini gordum O yuzden alirken ozellikle Natural base modeli tercih etmistim

Tekrar boya işlemi yapılabiliyor mu acaba bilgisi olan var mı ?
İnstagram sayfalarında eski ürünlerinde sorun yaşayanlara cüzzi ücretlerle yardımcı olacaklarını belirtmişlerdi geçtiğimiz günlerde, yakında bilgilendirme yapacaklarını söylediler.

G50+ modeli geliyormuş

Sanırım onların ilklerinden birine sahip oldum, G50+ ile bakışırken yazıyorum bu yorumumu :) henüz bir kez denediğim için çok yorum yapamasam da eski boya sorunlarını yaşatmayacak gibi hisettirdi bana.

Molent G50+ yeni sitesinde satışa çıkmış. Fiyatı 3.500 TL :rolleyes: Umarım buna değer değişiklikler yapılmıştır.Yoksa bu fiyatları kaldırmaz bu piyasa bence.

Sizce bu fiyatları kaldırır mı ?

Geri