Bahsettiginiz sureler normal sureler degil hocam Siz bi İlhan beyle iletisime gecinDişi burr yerinde duruyor hocam. Aldığım günkü gibi aynı yükseklikte. Süreyi geçtim. Bu yaşadığım sorun öğütümün homojenliğini ve kalitesini ne kadar etkiliyor? Süreyi geçtim bunu dert ediyorum artık.
Normal hocam Kahvenin islenme ve kavrum derecesine gore degiskenlik oluyor Her kahvede 37 click bu sekilde olmayabilir Kimi kahvede cok toz cikabiliyor Ben de Molent kullanicisiyim Bir sorun yok benceArkadaşlar merhaba, acaba 37 click için tutarsızlık var mı emin olamadım, o tecrübe henüz bende yok. Size danışmak istedim
Çok teşekkür ederim hocam içimi rahatlattınız. Bu coffee projectin blend kahvesiydi , bu ay spadadan gelecek kahvelerde muhtemelen 37 click daha farklı olacaktırNormal hocam Kahvenin islenme ve kavrum derecesine gore degiskenlik oluyor Her kahvede 37 click bu sekilde olmayabilir Kimi kahvede cok toz cikabiliyor Ben de Molent kullanicisiyim Bir sorun yok bence![]()
Arkadaşlar Merhaba,
ev tipi buharlı espresso makinesinde G50 ile kaç click öğütüm tavsiye edersiniz. Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
Espresso için ortalama 200mikron boyutlarına inmek gerekiyor. Molent ise 300mikron altına inmekte zorlanıyor, ancak bu istediğiniz espressoyu almayacağınız anlamına gelmeyebilir.Arkadaşlar Merhaba,
ev tipi buharlı espresso makinesinde G50 ile kaç click öğütüm tavsiye edersiniz. Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
3-5 klik'e kadar ineyim yaniEspresso için ortalama 200mikron boyutlarına inmek gerekiyor. Molent ise 300mikron altına inmekte zorlanıyor, ancak bu istediğiniz espressoyu almayacağınız anlamına gelmeyebilir.
3-5 klik arasında deneyebilirsiniz
Hario ama hangi harioMerhaba herkese. V60'la demleme yaparken sürekli tıkanma oluyor ve önerilen drawdown sürelerine yaklasamiyorum bile. Önce 37 klik denedim sonra 42'ye çıkardım fakat hala aynı durum. Filtre markası Hario. Sorun ogutmede değilse filtre kağıdında olabilir mi? Yoksa bende mi?![]()
02. Hatta direkt link vereyim ben.Hario ama hangi hario![]()
Bu settekiler kötü gibi sanki öyle duymuştum02. Hatta direkt link vereyim ben.
Hario V60 Craft Kahve Demleme Seti