• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent G50 El değirmeni

Bir yerde bariz bir sorun olmalı, bence iletişime geçip üreticiye değirmenle birlikte kahvenizden bir miktar gönderin.

Dişi burr yerinde duruyor hocam. Aldığım günkü gibi aynı yükseklikte. Süreyi geçtim. Bu yaşadığım sorun öğütümün homojenliğini ve kalitesini ne kadar etkiliyor? Süreyi geçtim bunu dert ediyorum artık.
Bahsettiginiz sureler normal sureler degil hocam Siz bi İlhan beyle iletisime gecin
Ben biraz kendim kuruntu yaptim sanirim Benim sureler normal cunku Az once 35 clickte boxx guatemale filtre kavrum 10 gr 15 saniyede oguttum Bu gayet iyi bir sure benim icin
Sizin durum bana normal gelmedi

Merhabalar, 1clickte bile Türk Kahvesi için pudramsı kıvama ulaşamıyorum. Normal midir yoksa sizler ulaşabiliyor musunuz? Hazir çekilmis türk kahvelerindeki pudra inceliği yok malesef

Ben de ulaşamamıştım.

1 klikte hiç öğütmedim, hatta Türk kahvesi için genel olarak 7, bazen de 10 klikte öğütüm yapıyorum; bu tercih tabii. İçecepim ilk Türk kahvesini 1 klikte öğütüp deneyeceğim.

Arkadaşlar merhaba, acaba 37 click için tutarsızlık var mı emin olamadım, o tecrübe henüz bende yok. Size danışmak istedim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-05-04-14-14-31-42_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2022-05-04-14-14-31-42_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    68.1 KB · Görüntüleme: 96
Arkadaşlar merhaba, acaba 37 click için tutarsızlık var mı emin olamadım, o tecrübe henüz bende yok. Size danışmak istedim
Normal hocam Kahvenin islenme ve kavrum derecesine gore degiskenlik oluyor Her kahvede 37 click bu sekilde olmayabilir Kimi kahvede cok toz cikabiliyor Ben de Molent kullanicisiyim Bir sorun yok bence 👍

Normal hocam Kahvenin islenme ve kavrum derecesine gore degiskenlik oluyor Her kahvede 37 click bu sekilde olmayabilir Kimi kahvede cok toz cikabiliyor Ben de Molent kullanicisiyim Bir sorun yok bence 👍
Çok teşekkür ederim hocam içimi rahatlattınız. Bu coffee projectin blend kahvesiydi , bu ay spadadan gelecek kahvelerde muhtemelen 37 click daha farklı olacaktır

Arkadaşlar Merhaba,
ev tipi buharlı espresso makinesinde G50 ile kaç click öğütüm tavsiye edersiniz. Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.

Arkadaşlar Merhaba,
ev tipi buharlı espresso makinesinde G50 ile kaç click öğütüm tavsiye edersiniz. Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
Espresso için ortalama 200mikron boyutlarına inmek gerekiyor. Molent ise 300mikron altına inmekte zorlanıyor, ancak bu istediğiniz espressoyu almayacağınız anlamına gelmeyebilir.

3-5 klik arasında deneyebilirsiniz

Espresso için ortalama 200mikron boyutlarına inmek gerekiyor. Molent ise 300mikron altına inmekte zorlanıyor, ancak bu istediğiniz espressoyu almayacağınız anlamına gelmeyebilir.

3-5 klik arasında deneyebilirsiniz
3-5 klik'e kadar ineyim yani

Merhaba herkese. V60'la demleme yaparken sürekli tıkanma oluyor ve önerilen drawdown sürelerine yaklasamiyorum bile. Önce 37 klik denedim sonra 42'ye çıkardım fakat hala aynı durum. Filtre markası Hario. Sorun ogutmede değilse filtre kağıdında olabilir mi? Yoksa bende mi? 😄

Geri