• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent G50 El değirmeni

Akşamüstü bir demleme yapayim dedim, öğütürken çekirdekten gelmeyen değişik bir şey duydum. Sonra biraz topuzla oynayınca yerinden çıktı. Bunu böyle çıkarıp takan var mı acaba? Hafif kuvvetle çekince çıktığını ben yeni öğrendim. Bir sıkıntı olacağını düşündüğümden değil bu arada, takıp ittirince yine normal bir şekilde oturuyor, çevirme açısından da problemsiz gibi.

1618953973376.png

Akşamüstü bir demleme yapayim dedim, öğütürken çekirdekten gelmeyen değişik bir şey duydum. Sonra biraz topuzla oynayınca yerinden çıktı. Bunu böyle çıkarıp takan var mı acaba? Hafif kuvvetle çekince çıktığını ben yeni öğrendim. Bir sıkıntı olacağını düşündüğümden değil bu arada, takıp ittirince yine normal bir şekilde oturuyor, çevirme açısından da problemsiz gibi.

Ekli dosyayı görüntüle 11372
Benimkinde ters çevirince düşüyor sıkıntı olacağını sanmıyorum öyle olsaydı yedek topuz yerine topuzla beraber kolu satarlardı çıkmayacağı için.

Gayet normal, kişiselleştirme seçeneği sunuyor bu sayede, topuzu değiştirmenize imkan tanıyor.. Bu bir arıza değil yani..

Normal bir durum hocam, sıkıntı yok. İçiniz rahat olsun:)

Ben de tam tersine cıkartmayı denedim ama bir turlu cıkmıyor gibi... Cok da zorlamak istemedim kırılmasın diye acıkcası..

Benzer sorunu yaşadım mesaj attım değişim sağlandı. Bence normal değil.

Normalde kolayca çıkmaması mı gerekiyor yani? Firma bunu sorun olarak görüp değişim sağladıysa ilginç olmuş.
İlk piyasaya çıktığında topuzlar çıkıyodu bana da yapıştırıcıyı değiştirdik vs denerek yedek gönderildi zamanında ama onun da topuzu çıkıyor 😅😅

İlk piyasaya çıktığında topuzlar çıkıyodu bana da yapıştırıcıyı değiştirdik vs denerek yedek gönderildi zamanında ama onun da topuzu çıkıyor 😅😅
Valla merak ettim bugün ben de bir mesaj atıp soracağım. Öğütme açısından zaten bir sorun teşkil etmiyor, hafifçe bastırınca içine de giriyor ama acaba fimanın normal gördüğü durum ne onu merak ettim.

Müşteri hizmetinin kalitesinden zaten birçok kere bahsedildi burada ama günümüzdeki örnekleri göünce Molent bu anlamda gerçekten örnek teşkil ediyor. Yaklaşık bir saat önce Whatsapp'ten mesaj atmıştım konuyla alakalı, 5 dk sonra geri dönüş oldu. Topuzun çıkması normal sıkıştarabilirsiniz diye, sonra da İlhan Bey sizi arayacak dendi. Az önce kendisi de sağolsun aradı. Zaten burda konuşulmuş olan, farklı renkte topuz özelleştirilmelerine gidilebilmesi adına çıkarıp takılabilir olarak tasarladıklarını söyledi. Bununla beraber bazı müşteriler çıkmasını istemiyor, onlardan kolu ve topuzu alıp sabitliyor ve çıkmayacak şekilde ayarlıyoruz dedi. Kişisel olarak geri dönüş yapmasını geçtim, bugün bir de cumartesi. Burdan tekrar teşekkür edelim kendilerine.

Benzer sorunu yaşadım mesaj attım değişim sağlandı. Bence normal değil.
Düzeltme yapayım. Şimdi baktım fotoğraflara benim aklımda topuz kısmı kalmış fakat değilmiş. Fotoda ki kısım yerinden çıkmıştı. Sağolsun değişim sağladılar. Topuz kısmının çıkabildiğini bilmiyordum açıkçası:

Ekli dosyalar

• 50c303e2-a286-41d9-bb63-2e01e2cea3f0.jpg
    50c303e2-a286-41d9-bb63-2e01e2cea3f0.jpg
    57.1 KB · Görüntüleme: 64
  • c7238aab-140a-4eb1-bc9a-d5b7d76b2e29.jpg
    c7238aab-140a-4eb1-bc9a-d5b7d76b2e29.jpg
    49.5 KB · Görüntüleme: 64
Herkese merhabalar forumda ve kahvede daha yeniyim. Çoğunlukla v60 demleme yapmayı planlıyorum. Timemore c2 ve molent g50 arasında kaldım. Şuan aliden c2 vergilerle birlikte 500 tl gibi bir fiyata geliyor benim için g50 ise base model şuan 900tl. Alacağım değirmen bana uzun süreler yoldaşlık edecekse 400 lira fark benim için verilebilir. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Herkese merhabalar forumda ve kahvede daha yeniyim. Çoğunlukla v60 demleme yapmayı planlıyorum. Timemore c2 ve molent g50 arasında kaldım. Şuan aliden c2 vergilerle birlikte 500 tl gibi bir fiyata geliyor benim için g50 ise base model şuan 900tl. Alacağım değirmen bana uzun süreler yoldaşlık edecekse 400 lira fark benim için verilebilir. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
ikisini de konu başlıklarından detaylı bilgisini okuyabilirsiniz, ayrıca @teyyaredenkahve @kahveanalisti @kahvetrip beylerin youtube içeriklerinden de yararlanabilirsiniz. Ben bir molent kullanıcısıyım, değirmenden ve müşteri hizmetlerinden çok memnunum. tavsiye ederim pour over demlemelerde üzmez :)

c1den molente geçmiş biri olarak size az çok fikir verebilirim diye düşünüyorum.

-c1 20,25gram öğütme kapasiteli g50 36-42gram
-c1 plastik mil tutucu, kol ve hazne g50 alüminyum, çelik ve cam
-c1 11 klik altında uzun süre öğütüm(5dk üzeri) g50 1. klikte bile 30-45 saniye
-c1 hafif g50 ağır
-c1 g50ye göre daha az ömürlü(bana göre)

eklemeyi unutmuşum, molent ülkemizde üretim yaptığı için her zaman muhattap ve parça değişimi avantajı da var.

ikisini de konu başlıklarından detaylı bilgisini okuyabilirsiniz, ayrıca @teyyaredenkahve @kahveanalisti @kahvetrip beylerin youtube içeriklerinden de yararlanabilirsiniz. Ben bir molent kullanıcısıyım, değirmenden ve müşteri hizmetlerinden çok memnunum. tavsiye ederim pour over demlemelerde üzmez :)

Uzmez listesine eklemeler yapayim ben de :))
- Espresso makineleri disinda da uzmez hemen hemen tum yontemleri kullandim bu degirmende.
- Basincsiz sepet ya da manuel profilleme imkani saglayan elektriksiz calisan espresso makinelerinde de iyi sonuclar aldim aliyorum.

Uzmez listesine eklemeler yapayim ben de :))
- Espresso makineleri disinda da uzmez hemen hemen tum yontemleri kullandim bu degirmende.
- Basincsiz sepet ya da manuel profilleme imkani saglayan elektriksiz calisan espresso makinelerinde de iyi sonuclar aldim aliyorum.
bu arada altini cizerek sunu da eklemek istiyorum espresso icin yolun sonu her durumda kaliteli bir elektrikli degirmene cikiyor....

Geri