Timemore slim plus ila bu model arasındayım arada kaldım resmenBahar indirimi gelmis. Base model tum renkler 899 TL. Guzel fiyat, bekleyen varsa degerlendirebilir![]()
Timemore slim plus ila bu model arasındayım arada kaldım resmenBahar indirimi gelmis. Base model tum renkler 899 TL. Guzel fiyat, bekleyen varsa degerlendirebilir![]()

Benimkinde ters çevirince düşüyor sıkıntı olacağını sanmıyorum öyle olsaydı yedek topuz yerine topuzla beraber kolu satarlardı çıkmayacağı için.Akşamüstü bir demleme yapayim dedim, öğütürken çekirdekten gelmeyen değişik bir şey duydum. Sonra biraz topuzla oynayınca yerinden çıktı. Bunu böyle çıkarıp takan var mı acaba? Hafif kuvvetle çekince çıktığını ben yeni öğrendim. Bir sıkıntı olacağını düşündüğümden değil bu arada, takıp ittirince yine normal bir şekilde oturuyor, çevirme açısından da problemsiz gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 11372
Gayet normal, kişiselleştirme seçeneği sunuyor bu sayede, topuzu değiştirmenize imkan tanıyor.. Bu bir arıza değil yani..Akşamüstü bir demleme yapayim dedim, öğütürken çekirdekten gelmeyen değişik bir şey duydum. Sonra biraz topuzla oynayınca yerinden çıktı. Bunu böyle çıkarıp takan var mı acaba? Hafif kuvvetle çekince çıktığını ben yeni öğrendim. Bir sıkıntı olacağını düşündüğümden değil bu arada, takıp ittirince yine normal bir şekilde oturuyor, çevirme açısından da problemsiz gibi.
Normal bir durum hocam, sıkıntı yok. İçiniz rahat olsunAkşamüstü bir demleme yapayim dedim, öğütürken çekirdekten gelmeyen değişik bir şey duydum. Sonra biraz topuzla oynayınca yerinden çıktı. Bunu böyle çıkarıp takan var mı acaba? Hafif kuvvetle çekince çıktığını ben yeni öğrendim. Bir sıkıntı olacağını düşündüğümden değil bu arada, takıp ittirince yine normal bir şekilde oturuyor, çevirme açısından da problemsiz gibi.
Sağlam bir zemin üzerine koyup dik açıyla hafif bir kuvvet uygularsanız 'tak' diye oturuyor topuz..Benimkinde ters çevirince düşüyor sıkıntı olacağını sanmıyorum öyle olsaydı yedek topuz yerine topuzla beraber kolu satarlardı çıkmayacağı için.
Bunca zamandır boşta kullanmışımSağlam bir zemin üzerine koyup dik açıyla hafif bir kuvvet uygularsanız 'tak' diye oturuyor topuz..
Benzer sorunu yaşadım mesaj attım değişim sağlandı. Bence normal değil.Akşamüstü bir demleme yapayim dedim, öğütürken çekirdekten gelmeyen değişik bir şey duydum. Sonra biraz topuzla oynayınca yerinden çıktı. Bunu böyle çıkarıp takan var mı acaba? Hafif kuvvetle çekince çıktığını ben yeni öğrendim. Bir sıkıntı olacağını düşündüğümden değil bu arada, takıp ittirince yine normal bir şekilde oturuyor, çevirme açısından da problemsiz gibi.
Normalde kolayca çıkmaması mı gerekiyor yani? Firma bunu sorun olarak görüp değişim sağladıysa ilginç olmuş.Benzer sorunu yaşadım mesaj attım değişim sağlandı. Bence normal değil.
İlk piyasaya çıktığında topuzlar çıkıyodu bana da yapıştırıcıyı değiştirdik vs denerek yedek gönderildi zamanında ama onun da topuzu çıkıyorNormalde kolayca çıkmaması mı gerekiyor yani? Firma bunu sorun olarak görüp değişim sağladıysa ilginç olmuş.
Valla merak ettim bugün ben de bir mesaj atıp soracağım. Öğütme açısından zaten bir sorun teşkil etmiyor, hafifçe bastırınca içine de giriyor ama acaba fimanın normal gördüğü durum ne onu merak ettim.İlk piyasaya çıktığında topuzlar çıkıyodu bana da yapıştırıcıyı değiştirdik vs denerek yedek gönderildi zamanında ama onun da topuzu çıkıyor![]()
Düzeltme yapayım. Şimdi baktım fotoğraflara benim aklımda topuz kısmı kalmış fakat değilmiş. Fotoda ki kısım yerinden çıkmıştı. Sağolsun değişim sağladılar. Topuz kısmının çıkabildiğini bilmiyordum açıkçası:Benzer sorunu yaşadım mesaj attım değişim sağlandı. Bence normal değil.
ikisini de konu başlıklarından detaylı bilgisini okuyabilirsiniz, ayrıca @teyyaredenkahve @kahveanalisti @kahvetrip beylerin youtube içeriklerinden de yararlanabilirsiniz. Ben bir molent kullanıcısıyım, değirmenden ve müşteri hizmetlerinden çok memnunum. tavsiye ederim pour over demlemelerde üzmezHerkese merhabalar forumda ve kahvede daha yeniyim. Çoğunlukla v60 demleme yapmayı planlıyorum. Timemore c2 ve molent g50 arasında kaldım. Şuan aliden c2 vergilerle birlikte 500 tl gibi bir fiyata geliyor benim için g50 ise base model şuan 900tl. Alacağım değirmen bana uzun süreler yoldaşlık edecekse 400 lira fark benim için verilebilir. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
c1den molente geçmiş biri olarak size az çok fikir verebilirim diye düşünüyorum.Herkese merhabalar forumda ve kahvede daha yeniyim. Çoğunlukla v60 demleme yapmayı planlıyorum. Timemore c2 ve molent g50 arasında kaldım. Şuan aliden c2 vergilerle birlikte 500 tl gibi bir fiyata geliyor benim için g50 ise base model şuan 900tl. Alacağım değirmen bana uzun süreler yoldaşlık edecekse 400 lira fark benim için verilebilir. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
ikisini de konu başlıklarından detaylı bilgisini okuyabilirsiniz, ayrıca @teyyaredenkahve @kahveanalisti @kahvetrip beylerin youtube içeriklerinden de yararlanabilirsiniz. Ben bir molent kullanıcısıyım, değirmenden ve müşteri hizmetlerinden çok memnunum. tavsiye ederim pour over demlemelerde üzmez![]()
bu arada altini cizerek sunu da eklemek istiyorum espresso icin yolun sonu her durumda kaliteli bir elektrikli degirmene cikiyor....Uzmez listesine eklemeler yapayim ben de)
- Espresso makineleri disinda da uzmez hemen hemen tum yontemleri kullandim bu degirmende.
- Basincsiz sepet ya da manuel profilleme imkani saglayan elektriksiz calisan espresso makinelerinde de iyi sonuclar aldim aliyorum.