• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Moccamaster ve İblis Arkadaşlar Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir çok firma farklı olmak adına opsiyonlar gerçekleştiriyor. Bu bahsettiğiniz özellik en ucuz Philips filtre kahve makinelerinde de var. Yani tada etkisini sadece bu boru sağlıyor olabilir mi pek bana mantıklı gelmedi. Moccamaster'in bana göre en büyük artısı demlemede ısı stabilizasyonu bu da akan suyun sıcaklığını çok iyi koruduğunu gösteriyor. Ben Russel Hobbs'da ısı ölçmedim çünkü yaptığı kahveler çok keyifli 😂 hatta eşim evde kahveleri aynı markanın 399 TL lik öğütücüsü ile öğütüyor demlenen kahveleri her içtiğimde şaşırıyorum. Tabi burda önemli bir etken de iyi bir su bizim evde kafedekine benzer daha küçük tanklı bir arıtma sistemi var.
Evet belki de iyi kahvenin en önemli şartları, taze öğütülmüş kahve, uygun ısı ve iyi bir su, su kısmı henüz girmediğim ve içine girmekten çok korktuğum bir alan işin sonu yok gibi. Yalnız bir yazdığınız çok hoşuma gitti hepimiz için en geçerli stndart bu olmalı "yapılan kahveden keyif almak" önemli olan bu, keyif almak kısmı tamam ama daha iyisine ulaşmaya çalışmak kısmı cebe zarar işte :ROFLMAO:

Evet belki de iyi kahvenin en önemli şartları, taze öğütülmüş kahve, uygun ısı ve iyi bir su, su kısmı henüz girmediğim ve içine girmekten çok korktuğum bir alan işin sonu yok gibi. Yalnız bir yazdığınız çok hoşuma gitti hepimiz için en geçerli stndart bu olmalı "yapılan kahveden keyif almak" önemli olan bu, keyif almak kısmı tamam ama daha iyisine ulaşmaya çalışmak kısmı cebe zarar işte :ROFLMAO:
Evet bu forumda ki herkese en büyük tavsiyem kahveden keyif almaya bakmaları olur. Çünkü detayın sonu yok. Detaylarda boğulup kahve gibi keyifli bir üründen keyif alamadıktan sonra ne yaparsanız yapın bana boş gibi geliyor.

İyi bir kahve demlemek için ne mi gerekli?

1. Kaliteli ve yapacağınız demleme tipine en uygun karakterde kavrulmuş kahve.
2. Taze bir öğütüm (öğütüm illa tutarlı ve süper olmalı mı? Bu kısımda bence su daha önemli!)
3. Kahvenin kavurma tipi ve karakteristiğine göre iyi bir ekstraksiyon sağlayabilecek su 😉
4. Doğru ısı ve süre

Bunları sağlayabilen her makine veya demleyici keyifli bir kahve demleyebilir.

Electrolux 10 farklı bölgeden delik ile demleme yaptığı makinelerde var ama çıkardığı kahveler tatmin edici değil açıkçası bende bu makineyi merak ettim

Electrolux 10 farklı bölgeden delik ile demleme yaptığı makinelerde var ama çıkardığı kahveler tatmin edici değil açıkçası bende bu makineyi merak ettim
Sorun başlıkta bulunan delik sayısı değil onu kahveye ne kadar homojen yayabildiği ve tabi ısı, az ısı ekşi yüksek asidite çıkarıyor çok ısı kahveyi yakıyor acı birşey çıkıyor, Electrolux için konuşuyorum kaç makinesini gördüysem su ısısı hep düzensizdi

Evet bu forumda ki herkese en büyük tavsiyem kahveden keyif almaya bakmaları olur. Çünkü detayın sonu yok. Detaylarda boğulup kahve gibi keyifli bir üründen keyif alamadıktan sonra ne yaparsanız yapın bana boş gibi geliyor.

İyi bir kahve demlemek için ne mi gerekli?

1. Kaliteli ve yapacağınız demleme tipine en uygun karakterde kavrulmuş kahve.
2. Taze bir öğütüm (öğütüm illa tutarlı ve süper olmalı mı? Bu kısımda bence su daha önemli!)
3. Kahvenin kavurma tipi ve karakteristiğine göre iyi bir ekstraksiyon sağlayabilecek su 😉
4. Doğru ısı ve süre

Bunları sağlayabilen her makine veya demleyici keyifli bir kahve demleyebilir.
%100 katılıyorum, konunun özeti bu 😎👍

Geri