• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Minus One Coffee Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sensei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eee ben yeni görüyorum iyi mi :D

tanışma indirimini kaçırmışız, ama bu tanışmaya engel değil tabi :)

Hayırlı olsun (y)

Firmanın gönderim noktasındaki özeninden herkes bahsetmiş, ben teşekkür edeyim yalnızca. Tüm çekirdekler için geçerli ama özellikle
Colombia Huila çekirdeğini denemiş arkadaşların yorumlarını almak isterim. Demleme işine yeni başlamış biri olarak tadım noktasında forumdaki arkadaşların paylaşımları referans olması açısından çok kıymetli.
Tadım işinde hiç yetkin olmasam da Colombia Huila çekirdeğinin şimdiye kadar deneyimlediğim kahveler arasında narenciye asiditesi ve kırmızı meyve tatlılığının dengesi ile güzel bir deneyim olduğunu söyleyebilirim sanırım naçizane.

Son düzenleme:
Tam istediğim gibi degassing bitmiş, tadı tuzu oturmuş, mis gibi tüketime direkt hazır bulunca alıverdim.
Elimde 3 (üç) gr çekirdek kalmıştı, bugün bu ekip gelince 3 + 19gr şeklinde devam ettim.
2.35 saniye süren mükemmel pit stop yapmış gibi hissettim :D
11/05 kavrumlu Burundi
18/05 kavrumlu Etiyopya
O8varn.jpg

Guji Hambella'yı ben de çok beğendim. 25.5 kavrum tarihli. 12,8 gr kahve ve 225 gr su kullandım. 40 gr suyla ön demleme, tek seferde çok yavaş bir döküşle 225 grama tamamladım. Ahududu ve gül tatları çok belirgin, ben bile alabildim :)

Guji Hambella'yı ben de çok beğendim. 25.5 kavrum tarihli. 12,8 gr kahve ve 225 gr su kullandım. 40 gr suyla ön demleme, tek seferde çok yavaş bir döküşle 225 grama tamamladım. Ahududu ve gül tatları çok belirgin, ben bile alabildim :)

Afiyet olsun ☺️☺️

Merhaba,

Web sitemizde bayram sonuna kadar geçerli, 150 Gr ve 250 Gr Seçenekleri ile oluşturduğumuz Dörtlü kahve setimizi sepette "SUMMERONE" kodunu kullanarak %25 indirimli olarak alabilirsiniz.
Set İçeriği:
1. Burundi Businde Honey ( Omni Roast)
2. Ethiopia Hamasho Washed
3. Colombia Huila Washed
4. Ethiopia Hambella Natural
Setimizin linki: https://www.minusonecoffee.com/kahve/dortlu-kahve-seti

Ayrıca yine bayram sonuna kadar tüm kahvelerimiz ve demleme ekipmanlarında %10 indirim uyguladık.

25 Temmuza kadar kargolar kapalı olduğu için verilen siparişler 28 Temmuzda kargoya verilecektir.

Şimdiden herkese afiyet olsun.

Keyifli Tatiller.

Merhaba,

Web sitemizde bayram sonuna kadar geçerli, 150 Gr ve 250 Gr Seçenekleri ile oluşturduğumuz Dörtlü kahve setimizi sepette "SUMMERONE" kodunu kullanarak %25 indirimli olarak alabilirsiniz.
Set İçeriği:
3. Colombia Huila Washed

Ayrıca yine bayram sonuna kadar tüm kahvelerimiz ve demleme ekipmanlarında %10 indirim uyguladık.

25 Temmuza kadar kargolar kapalı olduğu için verilen siparişler 28 Temmuzda kargoya verilecektir.

Keyifli Tatiller.

Merhabalar, 150 gr seçeneği ile sitenizden ilk siparişimi verdim. Kahvelerinizi ne zamandır denemek istiyordum bu kampanya da olunca değerlendirmek istedim :) Bu arada siparişi tamamlarken kargo seçeneği kısmında başlık olarak "Ödeme Yöntemi" yazıyordu, sanırım "Kargo Yöntemi" gibi bir şey olacaktı, küçük bir ayrıntı :)

Merhabalar, 150 gr seçeneği ile sitenizden ilk siparişimi verdim. Kahvelerinizi ne zamandır denemek istiyordum bu kampanya da olunca değerlendirmek istedim :) Bu arada siparişi tamamlarken kargo seçeneği kısmında başlık olarak "Ödeme Yöntemi" yazıyordu, sanırım "Kargo Yöntemi" gibi bir şey olacaktı, küçük bir ayrıntı :)
Merhaba,
Teşekkürler uyarınız için. Website de dahil her şey iki kişinin elinden çıktığı için ufak tefek aksaklıklar olabiliyor 🙂 Şimdiden afiyet olsun. 🙂

Elimde bol miktarda kahve stoğum olmasına rağmen yorumlar ve paketleme kalitesinin etkisiyle El Salvador San Carlos ve Burundi Busindi Honey ile ilk siparişimi vermiş oldum, umarım memnun kaldığım ve devamlılığı olan bir alışveriş olur, deneyip yorumlamak için heyecanlıyım 😀🤟

Merhaba,

Set İçeriği:
3. Colombia Huila Washed

Keyifli Tatiller.
Kampanya süresi bitti mi acaba?

Geri