teşekkür ederim kaydettim deneneceklere eklendiTrio Blend tavsiye ederim
Merhaba, eğer klasik espresso seviyorsanız Sitio Cafundo tavsiye ederim bol kremalı, sütlü kahvelere çok yakışıyor. Meyvemsi tatlar seviyorsanuz perfect balans güzeldir.süte uygun çekirdekler hangileridir arkadaşlar deneyelim bizde, ben sek içmiyorum genelde cappuccino ve türevleri
Deneneceklere eklendi, teşekkür ederimMerhaba, eğer klasik espresso seviyorsanız Sitio Cafundo tavsiye ederim bol kremalı, sütlü kahvelere çok yakışıyor. Meyvemsi tatlar seviyorsanuz perfect balans güzeldir.
40 - 45 Ppm lik bir su kullan Preheat yapmayı unutma 95 Derece. Oran olarak 16.7 yap. Sogudukça Ballı Armut'a dönüyor sogumasına zaman tanıKeramo yıkanmış için tavsiye var mı
40 - 45 Ppm lik bir su kullan Preheat yapmayı unutma 95 Derece. Oran olarak 16.7 yap. Sogudukça Ballı Armut'a dönüyor sogumasına zaman tanı
evet Dripper'ı ısıtmakPreheat dediğiniz dripperi sıcsk su ile ıslatmak değil mi
Los Duranda son 70 gr kalmıştı. Mokapotla bir demleme yaptım. Bu sefer çok daha iyi çözüldü. Fincandaki tatlılık arttı tadımdaki vanilya belirdi. Klasik espresso-döküş reçeteleriyle bir noktaya gelse de yine de bu kahve belli ki sert reçeteleri seviyor.Los Duran... sert seviyor.
Milestones Los Duran 10.2 kavrum
Aeropress inverted,15/230ml, 3:00 dk
K-Ultra 6.5 klik, slow feed.
RO + sweet water 2003 formülü 40ppm
DragonFly Shake 'N Bloom Aeropress Reçetesi
Önceki demlemelerin çoğunda yeterince çözemediğim inatçı kahvemize en garantili reçetemle tekrar şans vermek istedim. Kavurucu tavsiyesi ile süreyi 3.00 dk kadar uzattım, sonuçta yüksek tatlılık, dengeli asidite ve orta karar gövdeli, aromaların belirgin hale geldiği meyve suyu kıvamında bir çıktı aldım. Elinde bu kahve olanlar mutlaka süreyi uzatsın, çok zor çözülen bir kahve...
Bol keyifli fincanlar. Tüm akrabalar için toplu alım mı yaptınız?