• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dükkan şartlarında:

Milestones Coffee, Kolombiya, Wilder Lazo, Yıkanmış Gesha
Hario V60, Traditionel filtre
Timemore c2, 20 klik
Hayat su
12 gr kahve, 200 ml su, 4x50
Bitiş 2.20

Bu siparişimde Laurinanın en beğendiğim kahvesi olacağını düşünmüştüm, Laurina evet gerçekten çok büyülü, tertemiz bir kahve. Hatta biz Laurinaya kahvede olması gereken her şey diyoruz, inanılmaz dengeli ama bu siparişin bizim için yıldızı kesinlikle Wilder Lazo'nun bu yıkanmış Geshası oldu. Ve 1 senedir Orea dışında bir ekipmandan çıkan kahveyi pek de hevesli içmeyen ben bunu oreada da çok beğenmiş olmama rağmen kesinlikle V60'ta harika bir iş çıkardı ve yıkanmış Gesha karakteristiğini çok daha iyi yansıttı. Bu neymiş, kütüphanedeki çocuklar öğüttükçe sıraya girip kokluyorlar.

Bu kavurucuyla tanışmam forumda önerilen la colinsa kahvesi sayesinde oldu aslında.. kahve tüketicisi olarak bu konuda muhafazakar bir tüketicinin ozelliklerini taşıyorum aslinda(macera arayacak ekonomim de param da zamanım da yok). La colinsayla başladı demiştim; içince kahveyi kavruran ve çekirdeği seçkisine koyan kişiye saygı duydum, işin erbabı dedim.Aradim, gayet samimi bir iletisimde; bu dedigim iltifat değil ama sen de şampiyonlar ligindeymişsin dedim, güldük. Birkaç çekirdek önerisi rica ettim bir Honduras red honey, bir de premium kategoriye konacak monteblanco aldım. Her ikisi de çok başarılı. Diğer çekirdeklerini merak ediyorum, avantajlı alabilmek için umarım toplu alımda kazanan olur.

Sabah kahvem bi eduardo martinez patlattım acayip bişey 6 günlük ne yazdıysa o fazlası var eksiği yok kırmızı üzüm şöleni kahve daha 6 günlük kavrum bu hali bile çok iyi 1 ay sonunda uçacak
18/300-95C-K6(85 klik)
60-145-230-300 (2.15 bitiş)
Bu satırları yazarken monteblanco yudumluyorum yıkanmış anaerobik bi çarkıfelek şerbeti adeta
Zafer abinin gerek iletişimi gerek özgün seçkisi ve kaliteli kavrumuyla başka kavuruculardan alışveriş yapmaya elim varmıyo artık.Bi basha bekele vardı fusetea mangonun abisi gibi bi kahveydi(bitmiş maalesef) , umarım forumdaki arkadaşlar da bu kahvelerden nasiplenme fırsatını tepmez diye düşünüyorum.

Elinde Laurina olanlara sözüm: 1 ay bekletin. Sonunu içiyorum, 1. ayında iyice açıldı. Zafer gül demiş, özellikle sıcak kokudan buram buram gül kokusu. Tertemiz, yürüyen denge. Kahveden her şeyin tadı geliyor, hiç baskın tat yok.

Milestones Coffee, Kolombiya, Samboni ve Sanchez, natürel Laurina
Orea v2, kalita 185 filtre
Comandante 17 klik
Nestle su, 95 derece
15 gr kahve, 240 ml su, 4x60
Bitiş 2.10

Aylık alımda milestone çıktığına göre seçkideki çekirdeklere ait tecrübesi olanlar burada paylaşsa da biz de sepetleri oluştursak ☺️
Güncelleme: ben sitelerini kontrol ettiğimde direkt alım ile çiftçiden yemin ettikleri honduras carlos meija fiyat performans olarak iyi bir noktada kalabilir gibi geldi.

Son düzenleme:
Benim aldığım kahvelerin çoğunun stoğu bitmiş, stokta olanlardan Carlos meija ve gigesayi öneririm. Meija tam fp kahvesiyken gigesa ciceksiligi arka planda olan zarif güzel bir kahve. Şimdiye kadar 15 çeşit kahve almisimdir. Beklentimin altında olan 1-2 kahve oldu ama beklentimin çok üstünde olanlar da oldu, genel anlamda aldığım kahvelerden memnun kaldım.

Aylık alımda milestone çıktığına göre seçkideki çekirdeklere ait tecrübesi olanlar burada paylaşsa da biz de sepetleri oluştursak ☺️
BREZİLYA SANTA MONİCA fiyat performans espresso da fitredede günün her saati içilebilecek bir çekirdek,
KOLOMBİYA HUİLA fiyat performans espresso da fitrede de günün her saati içilebilecek bir çekirdek, Santa Monica ya göre biraz daha asidik,
HONDURAS CARLOS MEJİA/RED HONEY benim fitre kahve makinasında favori çekirdeğim , çok tatlı ve naif, bence fiyatının üstünde bir çekirdek,
KENYA THAGEİNİ/NATURAL iyi bir Kenya arayanları kesinlikle üzmeyecektir.
BREZİLYA SİTİO CAFUNDO filtre performansı şaşırtmıştı.

Son düzenleme:
BREZİLYA SANTA MONİCA fiyat performans espresso da fitredede günün her saati içilebilecek bir çekirdek,
KOLOMBİYA HUİLA fiyat performans espresso da fitrede de günün her saati içilebilecek bir çekirdek, Santa Monica ya göre biraz daha asidik,
HONDURAS CARLOS MEJİA/RED HONEY benim fitre kahve makinasında favori çekirdeğim , çok tatlı ve naif, bence fiyatının üstünde bir çekirdek,
KENYA THAGEİNİ/NATURAL iyi bir Kenya arayanları kesinlikle üzmeyecektir.
BREZİLYA SİTİO CAFUNDO filtre performansı şaşırtmıştı.
Santa monica stokta yok maalesef. Merak ettiğim bir çekirdekti benimde..

Buna alternatif olarak sitio cafundo önermişler. Sepete ekledim bekliyorum.

Bütün kahveler espresso oluyor ama özellikle Sitio cafundo öneririm klasik espressoda 1:1.5 oran 1:2 oran bütün farklı parametleri deneyebilirsiniz. İletişim için mesaj atabilirsiniz. Saygılarımla

Santa monica stokta yok maalesef. Merak ettiğim bir çekirdekti benimde..

Buna alternatif olarak sitio cafundo önermişler. Sepete ekledim bekliyorum.
Bu ay seçildiğiniz için mutluyum. Toplu alıma katılmış bulunuyorum.

Honduras Carlos Mejia
Colombia Huila
Brezilya Sitio Cafundo (Espressosunu gerçekten merak ediyorum.)
Honduras Santa Barbara

Elimde çok fazla kahve olduğu için toplu alıma katılamayacağım fakat bu sene Zafer Bey'den epey kahve deneme fırsatım oldu. Kendisinin hem sektör, kahve bilgisi, hem şeffaflığı hem de iletişiminden dolayı çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Toplu alım için araştırma yapanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Ben de cuma günü sipariş verdim ama hangi çekirdeklerden sipariş verdiğimi unuttum ve ödeme dekontu dışında herhangi bir onay maili gelmedi, siparişimi nasıl kontrol edebilirim fikri olan var mı?

Ben de cuma günü sipariş verdim ama hangi çekirdeklerden sipariş verdiğimi unuttum ve ödeme dekontu dışında herhangi bir onay maili gelmedi, siparişimi nasıl kontrol edebilirim fikri olan var mı?
Siteden profile girince siparişlerim bölümü var. Oradan kontrol edebilirsiniz. Stoğu olmadığı için kaldırılmış çekirdek var galiba. Aldıktan sonra öyle olduğu için adı gözükmüyor bende birinin.

Geri