• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Milestones'tan aylık alım yaptığımdan her gün farklı olanı denemeye çalışıyorum :D En son yaptığım alımla beraber yakında satışa çıkacak bir Honduras'ı denemem için göndermişler, ayrıca teşekkür ederim.
Çekirdeği kokladığımda ve tipine baktığımda bana oldukça naturel bir Kenya'yı anımsattı. Aeropress'te iyi olacağını düşünüp denedim, yanılmadım. Bu arada bahsettiğim Kenya domates olanlardan değil keyifli sarı meyve suyu gibi olanlardan :D Sadece Honduras olduğunu biliyorum detaylarını bilmiyorum fakat yeni seçkiyle birlikte gelecekmiş.
Özellikle aralarda deneysellerden kaçıp damak temizlemek için güzel bir kahve olduğunu düşünüyorum. Bul beni Honduras :D
Çok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için honduraslar çok konuşulcak hem fiyatları makul hemde lezzetleri çok güzel 1 batch hakkım vardı gelince çok daha iyi olucağından eminim. güzel uygun kahveler keşfetmeye devam edicez.

Pazar günü kıymetli arkadaşım @selamet ile beraber şu iki çekirdeği denedik. Onar gr ,parçalı döküş, Damla su. Vadedileni fincanda bulmak mümkün:
IMG_4170.jpeg

IMG_4168.jpeg

Çok teşekkür ederim herkese mevcut olan bütün kahvelerimize 3 farklı profil ekliyoruz omni roast kavrumu savunsak 'da siparişe göre filtre,espresso,omni kavrum olarak göndermeye çalışıcaz. İndirimimiz devam edicek ay sonuna kadar herkese mutlu günler diliyorum..

Jairo Arcila espresso'da harika sonuçlar veriyor. 16.5 gr / 42 ml oranında ve 97 derecede Uludağ Premium su kullanarak elde ettiğim shot, ince öğütüm kullanarak hazırladım ve çekirdek sadece 1 gün önce kavrulmasına rağmen oldukça berrak çıktı. Bu çekirdek, diğer kavurucuların Jairo Arcila çekirdeğiyle karıştırılmaması gereken bir çekirdek. Cocamu ise tamamen farklı; çekilmemiş hali bile, infüze çekirdekler gibi net bir çilek kokusu taşıyor. Denediğim her iki kahve de fermentasyon sürecini çok kontrollü bir şekilde tamamlamış, modern espresso için keyifle içilebilecek dengeli kahveler olmuş. Ayrıca, reçete konusunda sınırsız destek sağlayan ve hoşgörülü tavırlarıyla Zafer abiye, özellikle kavurum aşamasında gösterdiği özen için çok teşekkür ederim.C84E357C-6E68-49EB-9025-B46B8D21DA6D.jpeg

Son düzenleme:
Milestones Ethiopia Guji Natural
Cmd 18 Klik / Tek Aeropress Filtre
Erikli Uludağ / 95C / 11G-190 ML

Hoffmann metodunu, su miktarını 200’den 190’a düşürerek uyguladım.200 yapınca fazla gövdesiz oluyor, 190 tam ayarı bence.
Filtreyi ıslatmadan kahveyi ekliyoruz, 10 sn içerisinde tüm suyu hızlı şekilde döküp plunge takıyoruz. 2.dk’da 1-2 kez sallayıp karıştırıyoruz. 2.30’tan 3 e kadar da sonuna kadar basıyoruz.
Elinde bu çekirdek olanların denemesini tavsiye ederim, çekirdeği zaten severek tüketiyordum ama bu bardak bambaşka çıktı.

Polonyadan istanbula gelişiyle heyecanlandığımız kenya anaerobic kahvemiz istanbuldan manisaya doğru yola çıkmıştır ön siparişe açılmıştır vatana millete hayırlı olsun :)

Keramo microlot
Commandante Red 13 klik
3 bar 5 saniye pre infusion 9 bar

Şahane bir espresso oldu
"Şeker kamışı içmek" gibi başladı sonra bana mangoyu anımsatan notalar en sondaysa da mangoya Etiyopya çiçeksiliği eklendi.
Akış ise keşke video çekseydim dedirttirdi.

Eline sağlık @blackeagle :)

Kenya rui rui anaerobik kahvemiz profilleme işlemi tamamlanmış tadım notları çilek reçeli liçi yaban mersini çikolatadır kendine has karakteriyle gerçekten fark yaratıcak bir kahve ön sipariş alan arkadaşlara kargoladık yorumlarını bekliyoruz guji keramo cocamu kadar çok konuşulcak bir kahve sevgi saygılarımla ...

Kenya rui rui sabah demledim içimi keyifli güzel bir kahve, fermentasyonu tam kıvamında olmuş ağır fermente tatları sevmiyorum, cocamu henüz denemedim öğlene cold brew olarak içeceğim ama değirmenden gelen hoş kokular güzel olacağını belli ediyordu, elinize sağlık.

Kenya rui rui anaerobik kahvemiz profilleme işlemi tamamlanmış tadım notları çilek reçeli liçi yaban mersini çikolatadır kendine has karakteriyle gerçekten fark yaratıcak bir kahve ön sipariş alan arkadaşlara kargoladık yorumlarını bekliyoruz guji keramo cocamu kadar çok konuşulcak bir kahve sevgi saygılarımla ...
Epresso da da çalışıyormu?

murat bey çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için kenya anaerobik espresso da favorimiz sencay bey şiddetle tavsiye ederim bir espressocunun favorisi olucak kadar iddalı ...

Cocuamu biraz büyük öğütüm yapınca espressoda çilek suyuna dönüşüyor damakta bıraktığı tat muazzam.

Teşekkür ederiz güzel reçeten için baki .. emeğine sağlık .. brezilya eldorado anaerobik ruanda abu rushashi coko etiyopya melka gumie kendi fiyatlarından indirim yaptık yeni aldığımız seriye bir indirim oldu kahvekulübü indirimiyle bu dolar kuruyla oldukça ucuza geliyor.. sevgilerimle..

Son düzenleme:
Geri