• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Melodrip Benzeri Ürün İmalatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uralavci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TEBRİKLER!

Ölçeklendiği takdirde maliyeti düşebiliyorsa bence bu dünya çapında satılabilir.

Yeniden merhabalar;
Ürünün en önemli parçası dün akşam saatlerinde bitti ve az önce 3. defa V60 ile demleme denemesi yaptım.

...
Şimdi sabırsızlıkla önümüzdeki haftasonunu bekliyorum. Destekleriniz için çok teşekkür ederim. :)

Yeniden merhabalar;
Ürünün en önemli parçası dün akşam saatlerinde bitti ve az önce 3. defa V60 ile demleme denemesi yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 2777
Elbette ki benim için (elinde gooseneck kattle bile olmayan benim için) çok şey değişti. Gel gelelim ürettiğim bu ürün için iyidir ya da kötüdür diyemem çünkü karşılaştırma ve kıyaslama yapamıyorum.
Bu karşılaştırmayı ve kıyaslamayı yapabilmesi için @Kahveciningalaksirehberi ile görüştüm. Kendisi sağ olsun teklifimi kabul etti.
Henüz V60 üzerinde sabit durmasını ve ayrıca tutamaçlı bir şekilde kullanmamızı sağlayacak sac parçalar yok. Önümüzdeki hafta içinde kesilip bükülmesini planlıyorum. O parçalar da elime ulaştığında kendisine ürünü kargolayıp, deneyimlerini bizlere aktarmasını sağlayacağım.
Ürün fotoğrafta görüldüğü gibi 66 gram geliyor. Tutamacıyla birlikte ağırlığı 109 gram olacak. Demleme bittikten yaklaşık 5-10 dk sonra bile elle tutulamayacak kadar sıcak kalabiliyor. Ayrıca alt kısmında gözlemlediğim akış ve damlalar, melodrip videolarında gördüklerimle aynı şekilde gerçekleşiyor.
Şimdi sabırsızlıkla önümüzdeki haftasonunu bekliyorum. Destekleriniz için çok teşekkür ederim. :)
Tebrikler, ürün çok güzel olmuş...
Elinize, emeğinize sağlık..

@uralavci colddrip yapma ihtimaliniz var mi hocam? Vanalı bir sistem dripster gibi.Eger olursa alan kişi baya olur forumdan maliyeti dusururuz on siparişle

Biraz planlarımdan bahsedeyim.
Öncelikli hedefim bu ürünün tasarımını nihayetlendirip kullanıcıyla buluşturmak. O sırada ben de kahve demleme ile ilgili olabildiğince fazla deneyim sahibi olacağımı ümit ediyorum. Zira aranızda çok yeniyim.
Bu proje sona erdiğinde de forumda bir konu açacağım. O konuya hepimiz fikirlerimizi, eksik gördüklerimizi, keşke olsa dediklerimizi yazacağız ve ben dahil olmak üzere benim gibi üretim yapabilen arkadaşlar (meseleye sadece metal işleme olarak bakmayalım, ahşap işleme, cam işleme gibi kolları da hesaba katıyorum) bir araya gelerek bu açıkları el birliğiyle kapatmaya çalışacağız.
Bu projeyi bir başlangıç olarak görüyorum ve başlangıç, kazanılması gereken tecrübe demek. Önce bu konu özelinde tecrübemizi topluluk olarak kazandıktan sonra önümüzün açık olacağını düşünüyorum.

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Yükseklik de gayet iyi duruyor bence, Elika Liftee diye birisi orjinal melodrip'e benzer bir modifikasyon yapmıştı yükseklik aynı gibi.
Screenshot_2020-06-10-21-23-28.png

Vay be gerçekten çok beğendim, helal olsun size. Satışa çıkarsa almayı planlıyorum. Tekrardan tebrik ederim

Vay be gerçekten çok beğendim, helal olsun size. Satışa çıkarsa almayı planlıyorum. Tekrardan tebrik ederim

Şu an deneme aşamasındayız hocam. Bu aşamada ürünün kullanılabilirliğini tartışacağız ve akabinde de satışa çıkacak. Onun için de ayrıca bir konu açacağım. O konuda hem talep toplama, hem de sevgili @Kahveciningalaksirehberi nin deneyimleri yer alacak.
Kalem kalem maliyet tablosunu da açıklayacağım. Satın alım sürecini anlatacağım. Beklediğim aksaklıkların nedenleri, yaklaşık ne kadar sürecekleri vs. Gerekli, gereksiz tüm detayları tüm şeffaflığıyla aktaracağım.
Unutmadan; o konunun açılması için sevgili @NoDRaC ile gerekli görüşmeleri yaptım ve rızasını elbette ki aldım. (:

Şu an deneme aşamasındayız hocam. Bu aşamada ürünün kullanılabilirliğini tartışacağız ve akabinde de satışa çıkacak. Onun için de ayrıca bir konu açacağım. O konuda hem talep toplama, hem de sevgili @Kahveciningalaksirehberi nin deneyimleri yer alacak.
Kalem kalem maliyet tablosunu da açıklayacağım. Satın alım sürecini anlatacağım. Beklediğim aksaklıkların nedenleri, yaklaşık ne kadar sürecekleri vs. Gerekli, gereksiz tüm detayları tüm şeffaflığıyla aktaracağım.
Unutmadan; o konunun açılması için sevgili @NoDRaC ile gerekli görüşmeleri yaptım ve rızasını elbette ki aldım. :)

İzin vermek sözcüğü pek doğru olmaz. Bu forumda hakaret olmadığı ve yasal olduğu sürece her şey konuşulup tartışılabilir. Bu forumu ortaya çıkış nedeni bu ihtiyacı karşılamak içindi.

Muazzam bir şey olmuş satışa çıkarsa bende almak isterim.

İzin vermek sözcüğü pek doğru olmaz. Bu forumda hakaret olmadığı ve yasal olduğu sürece her şey konuşulup tartışılabilir. Bu forumu ortaya çıkış nedeni bu ihtiyacı karşılamak içindi.

Her topluluğun olduğu gibi bu topluluğun da belli başlı kuralları, hoş gördüğü ve tepki gösterdiği durumlar vardır. Ben de bu topluluğun bir parçası olsam da yeni bir parçasıyım. Haliyle kurucusu olduğunuz ve temsil ettiğiniz bu topluluğun içerisinde gelişen her durum ile alakalı topluluğu temsilen karar verebilir, tepki gösterebilirsiniz. Haliyle ben de, yanlış bir şey yapmamak adına, sizinle görüşmeyi ve o görüşmeye istinaden bir rota çizmeyi daha etik buldum hocam. “Rıza almak” dediğim budur. (:
Birbirimize karşılıklı anlayış içerisinde olmamız paha biçilemez. Her şey için tekrar tekrar teşekkür ederim. (:

Geri