• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Melodrip Benzeri Ürün İmalatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uralavci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünü satın almak için gerekli her şey şu başlıkta yazıyor. Tekrar tekrar teşekkür ederim. (:

Ek maliyete değmez mi?

Herkes için değmeyebilir hocam. Kullanımı etkilemeyecek neticede. Şahsen Melodrip’in yaptığı iş benim gözümde 150 liradır. Zaten o yüzden maliyeti de 150 lirada tutmaya çalışıyorum.
Görüntüsünden rahatsızsanız ayrıca polisaj yaptırabilirsiniz. İkamet ettiğiniz bölgenin sanayisinde muhakkak vardır bu işi yapabilecek birileri ancak ne kadar tutar bilemem.
Ayrıca dediğim gibi tel fırça ile biraz daha parlamasını sağlamayı deneyeceğim. @Kahveciningalaksirehberi ne ürünü kargolamadan hemen önce aklıma geldi ama kirletmemek için denemedim. Bundan sonra üreteceklerimde deneyebilirim.

Bu mesaj başlıktaki ilk mesaja ön edit olarak eklenebilir
Ürünü satın almak için gerekli her şey şu başlıkta yazıyor. Tekrar tekrar teşekkür ederim. :)

Farklı bir Melodrip yorumu, kahvesinde turunçgil asiditesi sevenler için :D

Satın almak isteyenler için bugün son gün. Sipariş vermek istiyorsanız lütfen alttaki konuyu okuyun. Teşekkürler. :)

Geri