Allah allah öyle miymişbir akadaştan duymuştum meetlabı, caddeye her geldiğimde burda niye doğru düzgün kahveci yok diye kendi kendime söyleniyordum daha sonra bir arkadaşım beni caddebostan meetlaba götürdü o kadar şaşırdımki bu kadar güzel konsepti olan kahveciyi neden ben görmemişim uzun lafın kısası artık cadde bölgesine geldiğimde içim rahat çünkü en iyi kahveyi içtiğimden eminim artık , favori markam meetlab️
bir akadaştan duymuştum meetlabı, caddeye her geldiğimde burda niye doğru düzgün kahveci yok diye kendi kendime söyleniyordum daha sonra bir arkadaşım beni caddebostan meetlaba götürdü o kadar şaşırdımki bu kadar güzel konsepti olan kahveciyi neden ben görmemişim uzun lafın kısası artık cadde bölgesine geldiğimde içim rahat çünkü en iyi kahveyi içtiğimden eminim artık , favori markam meetlab️
Arkadaşlar cidden mi ya?daha önce birkaç kez Kozyatağı'da olan Meetlab'in ana şubesinde bulundum, ortam şahane şiddetle tavsiye ederim gitmeniz için. bir yanda kahve kavrulurken, brew barın önünde oturmuş kahvemin demlenimesini izlerken birbirinden bilgili baristalarla kahve konuşmkak mükemmel zevkli bir deneyimdi benim için.
bir kahve gurmesi olarak Meetlab benim için ilk 3 favori mekanımdan biridir. kahveye ne kadar çok önem verdiklerini içince anlaya bilirsiniz. yeni çıkardıkları signature serisi mükemmel ötesi, türkiyede daha önce hiç görmediğim derecede kaliteli ve lezzetli. tavsiye ederim.

| meetlabcoffee.com | Ruanda Muhondo Ws | 550.00 |
87 skorlu kahve ile aramda, ali koç - abdülkerim durmaz konuşması geçiyor, alakayı sormayın lütfen.
meetlabcoffee.com Ruanda Muhondo Ws 550.00
williamsroastery.com
Fiyat farkı da yüksek ihtimalle hasat yılıyla alakalı.![]()
Rwanda Muhondo - Williams Roastery - Nitelikli Kahve Kavurucusu
Yeşil Elma, Bal, Yeşil Çay, Bitter Çikolata, Fosforik Asiditewilliamsroastery.com
Meetlab/Muhondo bal - anaerobik
Williams/Muhondo doğal - anaerobik
Bölge-varyete aynı. Bununla aranızda celal şengör - ilber ortaylı konuşması geçebilir![]()
Process de farklı; MeetLab’daki Anaerobic-Honey, William’daki Anaerobic-Natural…Fiyat farkı da yüksek ihtimalle hasat yılıyla alakalı.
williams 21 hasat
meetlab 22 hasat
Process de farklı; MeetLab’daki Anaerobic-Honey, William’daki Anaerobic-Natural…
Tabi tabi yukarda yazmıştım ama düzenlemeye erindim. Fiyat farkı eleştirisi gibi olmasın diye altına hasat yılını ekledim. Fiyat farkını net açıklıyor sanırım hasat yılı.Meetlab/Muhondo bal - anaerobik
Williams/Muhondo doğal - anaerobik
Bölge-varyete aynı.