• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MAYIS Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (MONTAG)

o zaman şöyle yaklaşayım konuya.

Burda "do or do it not..."-Yoda diye bişey yok denemek de gayet mümkün.

Bu yazdıklarımı daha önce defalarca başka üyeler de yazdı. Ben üstlenmiş gibi olmayayım bu arada.

Önerim gelin Haziranda böyle yapalım. Bakalım daha mı iyi oluyor daha mı kötü.

Daha kötü oluyorsa bir daha da yapılmaz. Denemedik denmez. En kötü ne kaybederiz? Teknik olarak hiç bişey.

Daha iyi olursa ne kazanırız? Daha iyi bir süreç?? belki
Bireysel olarak karar mekanizması olmak istemem ama üyelere sorulabilir bir anket açılıp oradan hareket edilebilir

Demokrasiden bahsedenler ya herkesten daha iyi bildiğini iddia ederek iktidarı ele geçirmek istiyor ya da söz hakkının kısıtlanmasını...

Çok şeyapmayalım konu ilk 1 saat kilitlenecekse kilitlensin. Gerisi boş.
Bak yine Yükseliyon 😑 kitlemiycem la 😑 istemiyom kitlemek konuyu kitleyince kavga olmuyor, sup metinler olmuyor üzülüyom 😔

Demokrasiden bahsedenler ya herkesten daha iyi bildiğini iddia ederek iktidarı ele geçirmek istiyor ya da söz hakkının kısıtlanmasını...

Çok şeyapmayalım konu ilk 1 saat kilitlenecekse kilitlensin. Gerisi boş.

Umuyorum bu yazdığınız şeyler aramızdaki iletişim eksikliğinden kaynaklanıyordur.

Diğer türlü kendi ithamlarınızın odağında siz oluyorsunuz.

Bak yine Yükseliyon 😑 kitlemiycem la 😑 istemiyom kitlemek konuyu kitleyince kavga olmuyor, sup metinler olmuyor üzülüyom 😔
Yok ya sakinim. Aynı fikirdeyiz. Kilitlenirse tadı kalmaz. Ben kavga olsun kavga izleyelim demiyorum asla. Ama forumdaki en çok etkileşimin gerçekleştiği ay da bu konu yani...

Neyse ben eğer toplu alım konularını kilitleyip kilitlememeye karar vermek için bir anket konusu açmaya karar verirsen diye ilk saniyede yollamak üzere birkaç sayfalık bir manipülatif yazı hazırlamaya gidiyorum. Anket konularının kilitlenip kilitlenmeyeceğine karar vermeden açacağın bu karar konusunu da kilitleyemessin hatırlatayım. Onu da yönlendircez. İyi geceler.

Yok ya sakinim. Aynı fikirdeyiz. Kilitlenirse tadı kalmaz. Ben kavga olsun kavga izleyelim demiyorum asla. Ama forumdaki en çok etkileşimin gerçekleştiği ay da bu konu yani...

Neyse ben eğer toplu alım konularını kilitleyip kilitlememeye karar vermek için bir anket konusu açmaya karar verirsen diye ilk saniyede yollamak üzere birkaç sayfalık bir manipülatif yazı hazırlamaya gidiyorum. Anket konularının kilitlenip kilitlenmeyeceğine karar vermeden açacağın bu karar konusunu da kilitleyemessin hatırlatayım. Onu da yönlendircez. İyi geceler.
Sabaha karşı falan şaapayım bari ciddi gözüküyorsun 🥰

Arkadaş sizi online görünce metin hazırlamış bence yanlış bir şey yok heycanı tutkusu bayağı yüksekmiş.
Herkes çoğu kavurucuyu takip edemeyebiliyor böyle yorumlar güzel oluyor.
Bir de forum zaten fikir alışverişi uygun üslupta tartışma olabilir. Ben paylaşacak olsam pc başında f5 yapa yapa beklerdim kilit açılınca gene 10sn içinde paylaşırdım hırslandırmaktan başka bir işe yaramayabilir kısıtlama.😃
ay sonuna doğru herkes beğendiği kavurucu için mesaj hazırlayabilir yeni ay anketine direk yapıştırır.
Bu arada denildiği gibi montag çıktı ama herkesi memnun etmeyede bilir göreceğiz hayırlı alımlar şimdiden

Oooo konu coşmuş yine 😊 Öncelikle Mayıs ayı için karar hayırlı olsun.😇
Seviyorum aylık alım konularını.
Neyse 27/04/2021 kavrumlu, 07/05/2021'de demlemeye hazır paketlerimle şu moddayım:

EtD8OhpXYAUPm2x

20210428_170256.jpg

Son düzenleme:
1 senedir üyeyim ve her ay sektirmeden Montag'a oy atmış bir üye olarak dünya gözüyle seçildiğini gördüm ya :D

Yani adı “forum” olan açık bir platformda birilerinin fikrinin bir başkasını etkilemesinden neden bu kadar rahatsız olduk anlamadım. Fikir belirtilen açık platformlarda mutlaka insanlar birbirini etkiler, etkilemeli de. Kime oy vereceğimi bilmiyorsam gidip günün kahvesi başlığına, kavurucu başlıklarına bakıyorum; 40 firmanın sitesine tek tek girip bakacağıma, edinilmiş deneyimlere güveniyorum, eğer tüm bu bilgileri yalnızca bu başlıktan edineceksem de varsın öyle olsun. Forum amacına hizmet etmiştir.

Bir arkadaş uzun uzun ilk mesajlarda fikrini yazmış, bakmışız ilgili kavurucunun bir sürü çeşitli kahvesi var, aklımıza da yatmış, oy vermişiz. Bu kadar oyu “niteliksiz” bulup kararı belli elitlerin eline bırakılması gerektiğine kadar bir sürü şey yazılmış, ayıptır, ben okurken utandım.

Diğer kavurucular da bir sürü çeşit kahve getirsin, onlara da oy verelim. Şimdiye dek ilginç veya çeşitli kahveler getiren birçok kavurucu oylamada ilk sırada çıktı. Sadece 1-2 kahvesi olan kavurucuya çok da denk gelmedik, bir şekilde doğal akışında ilerliyor süreç.

Aslında ufak bir lobi yapıp Haziran anketinde Starbucks çıkmasını sağlayabiliriz. O zaman görün şamatayı :ROFLMAO:.
Ahahah ben yazmistim bunuu

Starbucks listede yok ama 3cores'u seçtirebilirseniz benzer etkiyi yaratır.
“niyetimizz kimseyi kirmak degildir”

Geri