• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MAYIS Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (MONTAG)

Oy verdiğim seçilmedi benim de ama çıkan sonuçtan da fazlasıyla memnunum, ne zamandır Montag’ı denemek istiyordum.

Diğer kavurucularinda yüzdelerini paylaşabilirmisiniz ben inatla her ay arostinglab a veriyorum. Ama hiç umut yoksa başka birine vermeyi düşünürüm bir dahaki ay en azından anket sonucunu değiştirebileceğiniz bir kavurucuya oy vermek isterim

Arkadaşlar selam bu ay anket süreci çokta heyecanlı değildi ama belli edildi. Küçük bir dipnot paylaşmak istiyorum sizlerle ve anket sonucunun görselini paylaşıcam. Anket sürecinde yorumlarda x firmaya oy verdim çünkü güzel yazıları alışkın olduğumuz şeyler fakat bu ay biz anketi paylaştıktan saniyeler sonrasıda bir üyemizin (etiket yapamadım @sonrası gelmedi :( ) benim anket açıklamamdan daha uzun montag açıklaması yapması biraz yönlendirmeye yol açtı gibi geldi sanki %100 kişisel yorumum bu sizlerden ricam Analizlerinizi firma konu başlıklarına yapmanız yada en azından bizim anket paylaşılsın bir 40ı çıksın anında olunca aşırı şok edici oluyor :(
Neyse gelelim bu ayın Uber kazanına bu ay kazanan firma ICH BIN MONTAG

Ekli dosyayı görüntüle 11941Firma ile yarın iletişimize geçicez umarım hemen geri dönüş sağlarlar ve mayıs ayıda nisan ayı gibi keyifli geçer :D
İlk mesajada sabitledik

Yazısıyla yönlendirmeye yol açtığını söylediğiniz kişi benim. Ben kimseye "haydi bütün oylar Montag'a" gibi bir yönlendirme yapmadım ve kimseden Montag için oy istemedim. Sadece kendi gerekçelerimi sıraladım.

Bugüne kadar aylık alımlarda ne oy kullanmıştım ne de tercihimi belirtmiştim. Bu sefer ilk defa ve bu kadar hızlıca ve ayrıntılı şekilde tercihimi belirtmemin nedeni ise Probador Colectiva Allfaktori kahve seçkisi başlığında "Probador'u anketten çıkaralım" görüşü hakkında yazdığım şu yazıydı: http://www.kahvekulubu.net/sosyal/t...eckisi-olumsuz-deneyim.3201/page-7#post-88891

Benim bunu yazdığım gün açtınız anketi, ben de yazdığım bu görüş doğrultusunda herkesin oyunu yazıp geçmemesi ve kendi gerekçesini de yazısına iliştirmesi için yazımın bir örnek veya öncü olmasını istedim.

Üstelik başlıkta görebileceğiniz üzere At Origin ve Williams'a oy verdiğini söyleyenlere de like attım çünkü önemli olan anketten nitelikli bir kavurucunun çıkması. Montag çıkmış veya çıkmamış veya Montag'la anlaşılamamış, aylık alım için nitelikli bir kavurucuyla anlaşılacaksa bunların önemi yok.

Yazınızı haksız ve adaletsiz buluyorum. Öyle tuhaf bir ithamla karşılaştım ki, tercih ettiğim kavurucunun seçilmesine sevinemedim bile. Hayret doğrusu... Anlamak mümkün değil.

Ricanıza binaen, bir dahakine siz başlığa ne zaman görüş yazabileceğimizi söyleyin, o zaman yazalım, olur mu sayın @mvscoffee ?
görüş belirtilmesin de sonra probadora mı oylar atılsın.. :)
deneyimler ve görüşler paylaşılmalı, burası nihayetinde bir forum alanı..
ben toplu alım anketlerini heyecanla bekliyorum, kavurucuların seçkilerine bakıyorum, deneyenlerin görüşlerini okuyorum..
herkes günün sonunda bunlardan faydalanarak bir karara varıyor..
200e yakın kişinin bilinçsizce oy vermiş olması düşünülemez değil mi?..
montag için şartlar olgunlaşmıştı diyelim :) hadi hayırlısı.. inşallah celsiustan bile güzel bir ay olur (ütopik oldu bu da..)..

Diğer kavurucularinda yüzdelerini paylaşabilirmisiniz ben inatla her ay arostinglab a veriyorum. Ama hiç umut yoksa başka birine vermeyi düşünürüm bir dahaki ay en azından anket sonucunu değiştirebileceğiniz bir kavurucuya oy vermek isterim
Bir süredir zaten %20 indirimleri vardı diye hatırlıyorum.

ben toplu alım anketlerini heyecanla bekliyorum, kavurucuların seçkilerine bakıyorum, deneyenlerin görüşlerini okuyorum..
montag için şartlar olgunlaşmıştı diyelim :) hadi hayırlısı.. inşallah celsiustan bile güzel bir ay olur (ütopik oldu bu da..)..
Ben de aynı şeyleri yazıyordum. Kendimden konuşmam gerekirse, birçok kavurucu hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. Daha fazla bilgi sahibi olan, belki kavurucunun çalışma anlayışını bilen veya genel olarak çekirdeklerin geçmişteki kalitesinden bahsedebilecek veya analiz yapabilecek kişiler kesinlikle gerekiyor. Ben de genelde bu yorumlar üzerinden ilerleyip kavurucuları inceliyorum.

Bir süredir alım yapmak istediğim Montag'ın seçilmesinden memnunum. Şuan için gözüme kestirdiğim kombin,
Ethiopia Aricha
Ethiopia Idido
Colombia Obraje

Yine ne varsa etiyopya, kolombiya kahvelerinde var. Belki bir de (benim tercihim olarak) halefleri peru ve el salvador kahveleri olabilir. Aksi halde, yeniliklere açık olalım derken kendimi "nasıl bitecek bu 250 gram" derken bulabiliyorum😃☕

Bende deneyim ve görüşler bildirilsin istiyorum ama ben anketi açtıktan 10sn sonra uzunca bir paragraf paylaşılsın istemem açıkçası çünkü bunun arkasında pr olabilir, firma çalışanı olabilir en azından şöyle bir paylaşım yapılabilir;
Oyumu montaga veriyorum şuan sitelerinde ki seçkiler çok cezbedici diye paylaşılır 2 yorum altına detay girer bu yardımcı yönlendirmedir ama benim anketi paylaşmamı bekleyip önceden hazırlanılan bir yazıyı paylaşınca hak verirseniz insan bi şok oluyo :D

Daha önceki alımlardan birinde, Kahve Fabrikası'nın ekibinden olduğunu tahmin ettiğim birinin alım başlığında bilgi verme maksadıyla da olsa, bazı paylaşımları sonrası yanlış hatırlamıyorsam, entrylerde bir yönelim değişimi olmuştu ve o ayki alımdan ya yönetim ekibi çıkarmıştı yada kavurucu kendileri çekilmişti (O detayı tam hatırlayamadım).

Bunun üzerine de benimde desteklediğim "Firma sahipleri veya çalışanlarının bir şekilde künyelerinde belirtilmesi" fikri ortaya atılmıştı.

Bence bu biraz üzerinde durulması gerekilen bir konu. En azından yukarıdaki üyenin yaşadığı gibi durumları önleyebilir. Çünkü ben kendisinin Probador konusunda belirttiği fikri mantıklı bulmuş ve hemen ardından hayata geçirmesini hiç garipsememiştim.

Bende deneyim ve görüşler bildirilsin istiyorum ama ben anketi açtıktan 10sn sonra uzunca bir paragraf paylaşılsın istemem açıkçası çünkü bunun arkasında pr olabilir, firma çalışanı olabilir en azından şöyle bir paylaşım yapılabilir;
Oyumu montaga veriyorum şuan sitelerinde ki seçkiler çok cezbedici diye paylaşılır 2 yorum altına detay girer bu yardımcı yönlendirmedir ama benim anketi paylaşmamı bekleyip önceden hazırlanılan bir yazıyı paylaşınca hak verirseniz insan bi şok oluyo :D
Ne PR yapması, ne firma çalışanı olması? Şaka mısınız siz?

Özür dileyeceğiniz yerde haksız, adaletsiz, asılsız ve altı bomboş ithamlarınıza devam ediyorsunuz.

Bu erdemsizliğiniz yüzünden kendinizden utanmalısınız bence.

Haksız ve asılsız ithamlarınız nedeniyle sizi kınıyorum ve şahsıma saldırı niteliği taşıyan içeriklerinizin silinmesini ve forumun 1 (c), 2 (f) ve 7 sayılı kuralları uyarınca şahsınıza 90 uyarı puanı verilmesini talep ediyorum.

Kahvekulubu.NET Forum Kuralları ve Bilgilendirme Metni

1- c) Forum üyelerine, gerçek ve tüzel kişilere ve kurumlara yönelik doğrudan hakaret, tehdit, taciz, istismar ifadeleri. Forum üyelerine kanıtsız bir şekilde ithamlarda bulunmak. (60 Puan)

2- f) Forum kullanımı sırasında bir üyenin başka bir üyenin mesajını alıntılayarak, ilgili üyeyi etiketleyerek veya o üye olduğunu belirtecek bir tanımlama ile birlikte ilgili üyenin rahatsız olduğu bir mesaj atması ve bu durumdan ilgilinin üyenin rahatsız olması durumunda “Raporla” butonu ile ilgili mesaj hakkında şikâyette bulunabilir. Bu durumda ilgili mesaj görünürlükten kaldırılır ve mesajı yazan üyeye madde 2 ve 3 de yer alan içerikler yer alması durumunda uyarı puanı verilir. (30 Puan)

7- Editör ve yöneticilerde bu kurallara tabiidir.

Haksız ve asılsız ithamlarınız nedeniyle sizi kınıyorum ve şahsıma saldırı niteliği taşıyan içeriklerinizin silinmesini ve forumun 1 (c), 2 (f) ve 7 sayılı kuralları uyarınca şahsınıza 90 uyarı puanı verilmesini talep ediyorum.
Haklıyken haksız duruma düşmeyin bence...

Dakika bir gol bir

Bu sefer erkenden atıyorum😐 Kahvekulubu 23042021205931.jpg
UYARI: Akıl sağlığını korumak isteyenlerin başlığı burada terk etmesi tavsiye edilir

Son düzenleme:
hocam siz yeni konuyu açtığınızda direkt kilitlemeniz ve 1 gün sonra yorumlara açmanız mümkün mü?

Belki ilk gün heyecanıyla herkes aklındaki kavurucuyu birbirinden etkilenmeden oylar..

Şahsım adına,daha anketin/başlığın açıldığından anketin/başljğın bundan haberi yokken söz konusu uzunluktaki bir paragrafın yazılmış olması aklımda soru işaretleri uyandırmaz değil görüşündeyim.

hocam siz yeni konuyu açtığınızda direkt kilitlemeniz ve 1 gün sonra yorumlara açmanız mümkün mü?

Belki ilk gün heyecanıyla herkes aklındaki kavurucuyu birbirinden etkilenmeden oylar..

Çözüme yönelik güzel fikir olduğunu düşünüyorum.

Oylama bizim ülkemizde hep demokrasiyle yanlış sonuçlara sahip oluyor bence. Bu nedenle bence bu seçkiler deneyimi yüksek kişilerce aylık standart şekile bağlanmalı. Bu anket çok basit şekilde manipüle edilebilir.

Geri