zumrutkaraca
Barista
@callmeabq stok güncellenip postu yazana kadar tükenmiş olabilir, 250 gramlıklar için öğütülmüşlerden çekirdek olarak 5 adet stok eklendi. Rio Azul güzel bir alternatif olabilir.
sağlıcakla
sağlıcakla
Tam olarak öyle diyebiliriz, sabah kavruldu öğlen paketlendi. Rio Azul reçetesi de eklendi. keyifli demlemeler @Aan'AlleinMerhaba.
Dün verdiğim Las Marias ve Rio Azul siparişim bugün elime ulaştı. Kavrum tarihleri de bir paket hariç 14 Mayıs. Kavrum makinasından indirip yolladınız herhâldeSitenizde Rio Azul için degass süresine dair bilgi ve reçete bulunmuyor, en kısa sürede ekleyebilirseniz sevinirim. @zumrutkaraca
Rio Azul hem pour over hem espresso olarak çok keyifli tavsiye ederim. Cold brew reçeteniz nedir veya nasıl demliyorsunuz ona göre yönlendirmeye çalışayım @Porcingoss#1961 siparişi verdim, rio azul cold brew için nasıl olur acaba merak ediyorum sırf o yüzden kiloluk avantajı kullandım. Bir de ben hep son günlerde sipariş verirdim ama bu ara kahvesiz kaldık buzluktan özel tester kahvelerimi tüketmeye başladım kahvesiz kalmakta bir kaygı sebebiymiş kampanya için teşekkürler![]()
hemen bakıyorumGara adumayla
Kenya nduma almak istiyorum ancak kenya da stok yok diyor. Stok guncellemesi olacak mı acaba ? @zumrutkaraca
Etiyopya Gara'da sorun yoktu.. Kenya Nduma'yı düzelttim alabilirsiniz.Gara adumayla
Kenya nduma almak istiyorum ancak kenya da stok yok diyor. Stok guncellemesi olacak mı acaba ? @zumrutkaraca
1 e 10 oranla sürahi veya torba kullanarak 16 saat civarı 8 derece suyla basit bir yöntem kullanıyorumRio Azul hem pour over hem espresso olarak çok keyifli tavsiye ederim. Cold brew reçeteniz nedir veya nasıl demliyorsunuz ona göre yönlendirmeye çalışayım @Porcingoss
Rica ederiz, teşekkür bizden saygılar @YirgacheffeAlım ekibi, forum ve Zümrüt Karaca’ya teşekkürler.
![]()
vardı aslında ama dosyadan foruma aktarırken atlamışız şu an eklendi @Merigold@zumrutkaraca Karma fruta için de bir reçete eklerseniz çok memnun olurum![]()
merhabalar, kiloluk için ayrı kod yerine ürüne indirim yapıp aynı kodun 30% kısmını yansıttık. indirim sepet toplamına yansıyor.Kiloluk kahvelerde %40 indirim için kod göremedim, kendi sepete yansıyacak sanıyordum ama olmuyor, ben mi bir yerde hata yapıyorum?