• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Selamlar merhabalar

Demleme reçeteleri için https://www.zumrutkaraca.com/pages/demleme-receteleri sayfamıza göz atabilirsiniz. Başlangıç ve referans niteliğinde olan reçeteleri süreç içerisinde güncelleyebiliriz. Siz de çok beğendiğiniz tarifleri bize iletirseniz sizin değişkenlerinize göre sayfada sizin reçetenizi de paylaşmayı düşünüyoruz. Bu arada degassing için verdiğim süreler minimum olup acelem var veya çok merak ediyorum demleyeceğim diyenler içindir. Çekirdeklerden en fazla verimi alabilmek adına çok erken davranmamakta fayda var.

herkese keyifli demlemeler

Son düzenleme:
Merhaba.

Dün verdiğim Las Marias ve Rio Azul siparişim bugün elime ulaştı. Kavrum tarihleri de bir paket hariç 14 Mayıs. Kavrum makinasından indirip yolladınız herhâlde :) Sitenizde Rio Azul için degass süresine dair bilgi ve reçete bulunmuyor, en kısa sürede ekleyebilirseniz sevinirim. @zumrutkaraca

#1961 siparişi verdim, rio azul cold brew için nasıl olur acaba merak ediyorum sırf o yüzden kiloluk avantajı kullandım. Bir de ben hep son günlerde sipariş verirdim ama bu ara kahvesiz kaldık buzluktan özel tester kahvelerimi tüketmeye başladım kahvesiz kalmakta bir kaygı sebebiymiş kampanya için teşekkürler 💚

Merhaba.

Dün verdiğim Las Marias ve Rio Azul siparişim bugün elime ulaştı. Kavrum tarihleri de bir paket hariç 14 Mayıs. Kavrum makinasından indirip yolladınız herhâlde :) Sitenizde Rio Azul için degass süresine dair bilgi ve reçete bulunmuyor, en kısa sürede ekleyebilirseniz sevinirim. @zumrutkaraca
Tam olarak öyle diyebiliriz, sabah kavruldu öğlen paketlendi. Rio Azul reçetesi de eklendi. keyifli demlemeler @Aan'Allein

#1961 siparişi verdim, rio azul cold brew için nasıl olur acaba merak ediyorum sırf o yüzden kiloluk avantajı kullandım. Bir de ben hep son günlerde sipariş verirdim ama bu ara kahvesiz kaldık buzluktan özel tester kahvelerimi tüketmeye başladım kahvesiz kalmakta bir kaygı sebebiymiş kampanya için teşekkürler 💚
Rio Azul hem pour over hem espresso olarak çok keyifli tavsiye ederim. Cold brew reçeteniz nedir veya nasıl demliyorsunuz ona göre yönlendirmeye çalışayım @Porcingoss

Gara adumayla
Kenya nduma almak istiyorum ancak kenya da stok yok diyor. Stok guncellemesi olacak mı acaba ? @zumrutkaraca

Rio Azul hem pour over hem espresso olarak çok keyifli tavsiye ederim. Cold brew reçeteniz nedir veya nasıl demliyorsunuz ona göre yönlendirmeye çalışayım @Porcingoss
1 e 10 oranla sürahi veya torba kullanarak 16 saat civarı 8 derece suyla basit bir yöntem kullanıyorum

2 adet Gara Adena
1 adet Kenya Nduma yla katildim. Sizlerden ilk deneyimim olacak merakla bekliyorum 🙏🏽

Alım ekibi, forum ve Zümrüt Karaca’ya teşekkürler.

🙋🏻‍♂️

Ekli dosyalar

• IMG_4908.jpeg
    IMG_4908.jpeg
    78.2 KB · Görüntüleme: 80
kenya bitti mi çekirdek "kullanılamıyor" yazıyor ürün sayfasında.

Siparişleri ulaşan arkadaşlardan ricam bizle reçetelerinizi paylaşır mısınız :)?

Kiloluk kahvelerde %40 indirim için kod göremedim, kendi sepete yansıyacak sanıyordum ama olmuyor, ben mi bir yerde hata yapıyorum?

Geri