haklısınız , gidişat itibariyle ay sonunu çıkarır gibiydi ancak son hafta bayağı bi talep oldu. Ancak şahsen ben de bi Kenya sever olarak haziran itibariyle güzel bi Kenya ekleyeceğiz, kusura bakmayınız lütfen.Nduma bitti mi gerçekten. Stok sıkıntısı yok demiştiniz
İlk alanların degas süresi anca doluyordur biraz beklememiz gerekecek denemek içinSiparişleri ulaşan arkadaşlardan ricam bizle reçetelerinizi paylaşır mısınız?
Merhabalar,Gara Agena 06.05 Las Marias 08.05 kavrumlu. Degass süresi ne kadar bu kahvelerin. Elimde 3-4 günlük Bounes Aires Sidra var.
Teşekkür ederim. Gara Agena için öğütme diğer çekirdeklere göre daha mı ince olmalı? V60 ve Deep 27 ile en iyi çıktıyı nasıl alırız?Merhabalar,
iki çekirdek de demlenebilir, ilk denemeler için güzel bi zaman diliminde görünüyor.
afiyet olsun şimdiden
Diğer Guatemalamız var, Rio Azul. Biz çok beğendik, ayrıca Gara Agena ve Bombe'de gayet lezzetli ve çarpıcı espressolar üretmekte.Zümrüt bey mevcut çekirdeklerden espresso için tavsiyeniz ne olur? Karma Fruta'ya ilave. Guatamala ve narion bitmiş maalesef.
Şu an bilgi girişi yapılmakta, biter bitmez buradan yazarım sevgili @DragonFlyAnket sonuçları siteye ne zaman yansıyacak siparişleri bekletiyoruz.
mailiniz ulaştı ve işleme alındı,#2070
nolu siparişte adres kısmı çıkmamış. adresimi mail ile gönderdim. kontrol ederseniz sevinirim.
Merhaba. Hangi tarihte yapmıştınız alımlı. Son kavurma partisinden mi? Özellikle Las Miras ve Bombe için yorumu olan başka arkadaş varmı?Bu ay alım yaptığım Gara Agena ve Las Marias beni tatmin etmedi. Bir önceki ayki alımlardaki edindiğim Bounes Aires Sidra ile ondan önceki ay aldığım Rio Azul'u arıyorum açıkçası. Sanki dümdüz standart bir kahve içiyorum gibi bir tat ve koku var. Kuru kahve de hiç mi koku olmaz? Las Marias bir nebze o tatlı kokuları veriyor ama o da bardağa yansımıyor maalesef. Özellikle Gara Agena beni çok pişman etti. Sitedeki reçeteye de birebir uydum lakin maalesef güzel bir sonuç alamadım.