• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Selamlar herkese, toplu alımın kalan kısmı için bir anket düzenledik,
>> Bu linkten göz atabilirsiniz, ayrıca güncel stok durumu aşağıdadır. Alımın kalan kısmında bazı çekirdekler veda etmiş olacak, anket sonucuna göre yeni çekirdekleri siz tercih etmiş olacaksınız. Umarım keyifli bir süreç olur.
sevgiler

An itibariyle Güncel Çekirdeklerin Stok Durumu.

Gara Agena - Mikrolot: 25kg
Bombe Dry Fermentation : 25kg
El Salvador - Las Marias: 25 kg
Guatemala - Rio Azul : stok sorunu yok
Karma Fruta: - stok sorunu yok
Kenya Nduma: tükendi

Gara Agena 06.05 Las Marias 08.05 kavrumlu. Degass süresi ne kadar bu kahvelerin. Elimde 3-4 günlük Bounes Aires Sidra var.

Gara Agena hayatımda gördüğüm en küçük çekirdekli kahve olabilir. Bu kötü bir şey değil ancak öğütüm konusunda çok dikkat etmek gerekiyor. Bende Comandante ile çok fazla büyük parçacık çıkıyor. Onu azaltmak için inceltiyorum bu sefer de natürel Etiyopyaların toz üretme sorunu ile karşılaşıyorum. Kahvenin kokusu güzel ancak hakkını veremedim henüz.

Merhabalar,

iki çekirdek de demlenebilir, ilk denemeler için güzel bi zaman diliminde görünüyor.
afiyet olsun şimdiden
Teşekkür ederim. Gara Agena için öğütme diğer çekirdeklere göre daha mı ince olmalı? V60 ve Deep 27 ile en iyi çıktıyı nasıl alırız?

Zümrüt bey mevcut çekirdeklerden espresso için tavsiyeniz ne olur? Karma Fruta'ya ilave. Guatamala ve narion bitmiş maalesef.

Anket sonuçları siteye ne zaman yansıyacak siparişleri bekletiyoruz.

nolu siparişte adres kısmı çıkmamış. adresimi mail ile gönderdim. kontrol ederseniz sevinirim.

Tekrardan selamlar arkadaşlar,

3 yeni çekirdek siteye eklendi.

Etiyopya - Bochesa / Natural Anaerobik
Endonesya - Frinsa / Yıkanmış Anaerobik
Kolombiya - Villa Clabelina / Yıkanmış Anaerobik

Frinsa kavurmahaneye ulaştı ve profil kavrumu yapıldı, mevcut profilin 2 ayrı demleme tarifiyle testini de yapmış bulundum, diğer ikisi de yoldalar. İlk kargolamaları Çarşamba'ya yetiştirmeyi planlıyoruz.

Başlangıç stok miktarı Endonezya ve Kolombiya için 50 şer kilo civarı, Etiyopya için 30 kg civarı olacak, devamında sipariş miktarına göre karar verip ay sonuna optimize etmeye çalışacağız. Stok sorunu yaşamamak için erken sipariş vermenizde fayda var.

Mevcuttaki Gara Agena ve Bombe'de son 30'ar paket var, Las Marias 50 paket var. Yeni kahveler eklendiği için tekrar almak isteyenlerin yoğunluğuna göre stoğun devam edip etmeyeceğine karar vereceğiz. Karma Fruta ve Rio Azul için stok sorunu yok şu anda.

Her türlü görüş öneri ve eleştirilerinizi belirtebilirsiniz.
saygılar

Yeni kahveler çok güzel görünüyor. Umarım dükkana uğrayıp birkaç paket yakalamaya şansım olur :D

Bu ay alım yaptığım Gara Agena ve Las Marias beni tatmin etmedi. Bir önceki ayki alımlardaki edindiğim Bounes Aires Sidra ile ondan önceki ay aldığım Rio Azul'u arıyorum açıkçası. Sanki dümdüz standart bir kahve içiyorum gibi bir tat ve koku var. Kuru kahve de hiç mi koku olmaz? Las Marias bir nebze o tatlı kokuları veriyor ama o da bardağa yansımıyor maalesef. Özellikle Gara Agena beni çok pişman etti. Sitedeki reçeteye de birebir uydum lakin maalesef güzel bir sonuç alamadım.

Bu ay alım yaptığım Gara Agena ve Las Marias beni tatmin etmedi. Bir önceki ayki alımlardaki edindiğim Bounes Aires Sidra ile ondan önceki ay aldığım Rio Azul'u arıyorum açıkçası. Sanki dümdüz standart bir kahve içiyorum gibi bir tat ve koku var. Kuru kahve de hiç mi koku olmaz? Las Marias bir nebze o tatlı kokuları veriyor ama o da bardağa yansımıyor maalesef. Özellikle Gara Agena beni çok pişman etti. Sitedeki reçeteye de birebir uydum lakin maalesef güzel bir sonuç alamadım.
Merhaba. Hangi tarihte yapmıştınız alımlı. Son kavurma partisinden mi? Özellikle Las Miras ve Bombe için yorumu olan başka arkadaş varmı?

Geri