• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

1 Mayis tarihinde verdigim siparis dun kargoya verildi az once de elime ulasti. Kahveler 2 mayis kavrumlu degass icin bekletip hemen denemelere baslayacagim. Elinize saglik.

1768 sipariş numarası ile alıma katıldım. Bir Ankaralı olarak Zümrüt KARACA kahvelerini çok seviyorum, aylık alımda seçilmesine çok sevindim. Emeği geçenlerin emeğine sağlık 😊

Bu arada tüm kahveleri espresso olarak tek tek içerek bizzat denedim. Kenya harici tüm çekirdeklerin mevcut kavrumları modern espresso severler için gayet tatmin edici bir profildeler. Kenya ve diğer tüm çekirdekler elle demleme yöntemlerine zaten gayet uygunlar. Siz deneyimlediğinizde de görmüş olursunuz. Klasik espressocular Guatemala ve Brezilya, modern meyveli mayhoş espressocular El Salvador Etiyopya ve Kolombiya tercih edebilirler.

80% ile Espresso için 1:2 oran ideal, sadece Etiyopya gara agena ve Kolombiya narino 1:1.8 çok yakışmakta. Tabiki makina öğütücü ve su da etken. Bu konudan yazdığınızda tekrardan yardımcı olurum.
brezilyayı 18/42 30sn yaptım gayet güzel oldu fakat aeropress için aynını söyleyemeyeceğim, şahsi görüşüm espresso olarak tüketilmeli.

Merhabalar #1735 numaralı siparişi pazar günü oluşturmuştum. Yoğunluğunuzu anlıyor ve sizlerin iyi niyetinden şüphe etmiyorum, temennim siparişimin dün(salı) kargoya yetiştirdiğinizi söylemeniz:)

Elimdeki kahve stoğu tükendiği için heyecanla bekliyorum. @zumrutkaraca

Son düzenleme:
Merhabalar, sizden yıllar önce de kahve almış ve çok sevmiştim, o yüzden heyecanlıyım @zumrutkaraca

Hata düzeltildi demişsiniz fakat bugün verdiğim siparişte sanırım bende de fazladan indirim verme durumu oldu kiloluklarda. Sipariş no: 1794

Bombe Abore - Dry Fermentation
Narino Fiesta
Karma Fruta - Special Selection
Nduma
ile toplu alıma katıldım.

Merhabalar arkadaşlar, güncel kahve paketlerinin nasıl olduğunu paylaşabilir misiniz? Benim kahvelerle birlikte bir paket koleksiyonum da var da merak ediyorum açıkçası :) instagramdan baktım ancak paylaşımlar eski tarihli değişmiş olabilir diye düşünüyorum

Merhabalar arkadaşlar, güncel kahve paketlerinin nasıl olduğunu paylaşabilir misiniz? Benim kahvelerle birlikte bir paket koleksiyonum da var da merak ediyorum açıkçası :) instagramdan baktım ancak paylaşımlar eski tarihli değişmiş olabilir diye düşünüyorum

Ekli dosyalar

• 897017EF-B8C9-4AAD-92C7-564BDF602763.jpeg
    897017EF-B8C9-4AAD-92C7-564BDF602763.jpeg
    67.9 KB · Görüntüleme: 144
  • Degassing için filtrede min. 5 gün Espresso için 7 gün sizi üzmeyecektir.
  • Bu arada içiniz rahat olabilir tüm çekirdekleri hem Espresso hem de filtre olarak denemiş ve reçetelendirmiş bulunmaktayım. Önümüzdeki bir kaç gün içerisinde de paylaşmış olacağım.
Hocam reçete hocam (bekliyoruz reçeteyi 4 gözle)

#1821 nolu sipariş ile katıldım.

Nduma
Las Marias
Las Manzanas
Gara Agena

Yalnız ricam kahveler için lütfen detaylı reçete paylaşın.

Deneme sepetim yola çıktı bakalım. Reçete öneriler bu haftasonu çıkmaya başlar pek reçete göremedim.
Diğer değirmenleri bilmem ama MHW Bomber R3 ile 2 kişilik demleme yapacağım.
Tahminen 100 Klik 32-35gr kahve 500-550-600 gr su V60 ile başlarım diye düşünüyorum.

Nduma
Bombe Abore
Las Marias
Narino Fiesta

Son düzenleme:
Narino Fiesta stokta bitmiş görünüyor. sorun olacaksa siparişi değiştirebilirim
Benim de birkaç gün önce verdiğim siparişimde Narino Fiesta da vardı. Ancak alırken stok sorunu yoktu heralde bizim için geçerli değildir siparişin gelme süresini etkilemez diye düşünüyorum ama? @zumrutkaraca #1826 numaralı sipariş numarasıydı kargoya bugün verilir mi acaba hocam?

Benim de birkaç gün önce verdiğim siparişimde Narino Fiesta da vardı. Ancak alırken stok sorunu yoktu heralde bizim için geçerli değildir siparişin gelme süresini etkilemez diye düşünüyorum ama? @zumrutkaraca #1826 numaralı sipariş numarasıydı kargoya bugün verilir mi acaba hocam?
umarım öyledir telefonla da ulaşamadım, eğer stokta yoksa ( ben sipariş verirken stoktaydı) farklı bi kahve alalım sorun değil ama bir dönüş alamadım

Merhabalar tekrar

kısa bir stok bilgilendirmesi yapmak istiyorum. 10 mayıs itibariyle;

Gara Agena - stok sorunu yok
Bombe Dry Fermentation - stok sorunu yok
Kenya Nduma - stok sorunu yok
El Salvador Las Marias 48h - stok sorunu yok
Karma Fruta- stok sorunu yok
Guatemala - Las Manzanas son 10 kg civarı kahvemiz kaldı.
Narino Fiesta - Stok Tükendi ( şu ana kadar olan siparişlerde sorun yok onlara gönderim yapılacak ).

Yeni Guatemalamız eklendi, Rio Azul . Bu linkten kahveye bakabilirsiniz.

Reçeteler konusunda azami gayret gösteriyorum ancak yoğun bir hafta geçti 3 çekirdeği de bugün reçetelendirip nihai listeyi gün içinde paylaşmış olurum.

Tüm soru öneri ve eleştirileriniz için iletişim kanallarımız açıktır, görüşmek dileklerimizle...

Merhabalar tekrar

kısa bir stok bilgilendirmesi yapmak istiyorum. 10 mayıs itibariyle;

Gara Agena - stok sorunu yok
Bombe Dry Fermentation - stok sorunu yok
Kenya Nduma - stok sorunu yok
El Salvador Las Marias 48h - stok sorunu yok
Karma Fruta- stok sorunu yok
Guatemala - Las Manzanas son 10 kg civarı kahvemiz kaldı.
Narino Fiesta - Stok Tükendi ( şu ana kadar olan siparişlerde sorun yok onlara gönderim yapılacak ).

Yeni Guatemalamız eklendi, Rio Azul . Bu linkten kahveye bakabilirsiniz.

Reçeteler konusunda azami gayret gösteriyorum ancak yoğun bir hafta geçti 3 çekirdeği de bugün reçetelendirip nihai listeyi gün içinde paylaşmış olurum.

Tüm soru öneri ve eleştirileriniz için iletişim kanallarımız açıktır, görüşmek dileklerimizle...
merhaba las manzanas niçin çekirdek olarak sepete eklenemiyor? hem kiloluk avantajda gözükmüyor hem de sadece öğütülmüş olarak eklenebiliyor.

Geri