• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Arkadaşlar ben kiloluk indirimle ilgili linke tıklıyorum ama örneğin fruta 882 tl oluyor. Normal fiyat 980 görünüyor %40 ile 588 olur ama bende sepetti 882 oluyor. Kiloluk alımı %40 indirim nasıl uyguluyorsunuz?

@zumrutkaraca şu anda vereceğimiz bir sipariş artık henüz kavrulmamış yeni kavrulacak partiden gönderilir mi? Daha önce 1 Mayısta sipariş verilenlerin mevcut hazır olanlardan gönderileceğini söylemiştiniz. Ben elime geç ulaşsın istediğim için acaba hangi çekirdekler yeni kavrulacak olan partiden gönderilir acaba?
@volcano
Genel olarak her gün kavrum var ve siparişlere denk gelen kısımları kargolanmakta;
- Dün ve bugün verilen siparişlere 3 ve 4 Mayıs kavrumundan gönderilecek, kargoya yetişmeyenlere 4 Mayıs kavrumu da gelebilir.
- 1 Mayıs siparişlerinde az da olsa 25.4 kavrumu olabilir ama genel olarak 2 ve 3 Mayıs olacaktır.

Yani bugün sipariş verirseniz size en erken 3 Mayıs kavrumu gelmiş olur gibi bir durum var.

Arkadaşlar ben kiloluk indirimle ilgili linke tıklıyorum ama örneğin fruta 882 tl oluyor. Normal fiyat 980 görünüyor %40 ile 588 olur ama bende sepetti 882 oluyor. Kiloluk alımı %40 indirim nasıl uyguluyorsunuz?
Bi karışıklık olmuş ben kısaca özetleyeyim:

Kiloluklara ayrı bir kod düşünülmüştü ancak farklı kargolama olmasın tek sepette yer alabilsin diye ürün fiyatına önce 10% indirim yapıldı ve 30% kod ile birlikte de %40'a yakın indirim sağlanmış oldu. Yani sepete atacağınız kiloluklara indirim kodu uygulanıyor zaten.

Bi karışıklık olmuş ben kısaca özetleyeyim:

Kiloluklara ayrı bir kod düşünülmüştü ancak farklı kargolama olmasın tek sepette yer alabilsin diye ürün fiyatına önce 10% indirim yapıldı ve 30% kod ile birlikte de %40'a yakın indirim sağlanmış oldu. Yani sepete atacağınız kiloluklara indirim kodu uygulanıyor zaten.
Başlangıçta direkt %40 indirim uygulanmıştı ama bu sefer kodu girdiğinizde %30 daha indirim yapıyordu. Bu yüzden Zümrüt Bey %10 indirm tanımladı ve kod ile birlikte %40'a yaklaşan bir oran oldu. Biz %40 ibaresini değiştirmeyi unuttuk.

Ez cümle: kilo alımlarında kod ile %37 indirim mevcut.

Bu arada Ankara'da olan kahveseverler yarın 14:00 'den sonra dükkana kendi öğütücüleri ile gelip istedikleri 3 çekirdekler ile reçete denemeleri yapabilirler. Reçete detaylarını ve isimlerini de yazarlar ise çok seviniriz. Kahve su ve mekan bizden. Tam karşılığı olarak değil tabi maksat muhabbet olsun reçetesi denenip yapılacak oylamada en çok not alan arkadaşımıza istediği 1 paket kahve hediyemiz olacaktır.

Keyifli bir ortam olabilir diye düşündüm tabi takdir sizin. Farklı fikirler olursa lütfen buradan veya özelden yazabilirler.

Bir başka kavrum firmasından sadece iki demlemelik olarak deneyimlediğim Las Marias dan 4x250gr sipariş ettim. Daha yeni olduğum için bu denediğim henüz ikinci firma. Hadi hayırlısı olsun 😄

Bir başka kavrum firmasından sadece iki demlemelik olarak deneyimlediğim Las Marias dan 4x250gr sipariş ettim. Daha yeni olduğum için bu denediğim henüz ikinci firma. Hadi hayırlısı olsun 😄
Bizimkisi 48H anaerobik , yeşili en pahalı olandan. Bu arada çok iyi tercih, Las Marias çok farklı bi profilde, sıcakken özellikle farklı karakteristiğe bürünüyor. Kuru koku ve demlenmiş hali müthiş, ilk yudum orta notalar ve aftertase 3 farklı kahve içiyormuş hissi veriyor.

Umarım siz de beğenirsiniz.

Merhabalar, #1707 nolu siparişle 6 farklı kahve alarak bu ayki alıma katıldım. Zümrüt Karaca'yı çok özlemiştik çok iyi geldi. Süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bu arada Ankara'da olan kahveseverler yarın 14:00 'den sonra dükkana kendi öğütücüleri ile gelip istedikleri 3 çekirdekler ile reçete denemeleri yapabilirler. Reçete detaylarını ve isimlerini de yazarlar ise çok seviniriz. Kahve su ve mekan bizden. Tam karşılığı olarak değil tabi maksat muhabbet olsun reçetesi denenip yapılacak oylamada en çok not alan arkadaşımıza istediği 1 paket kahve hediyemiz olacaktır.

Keyifli bir ortam olabilir diye düşündüm tabi takdir sizin. Farklı fikirler olursa lütfen buradan veya özelden yazabilirler.
Bugün değirmenimle geliyorum o halde 👋

Bizimkisi 48H anaerobik , yeşili en pahalı olandan. Bu arada çok iyi tercih, Las Marias çok farklı bi profilde, sıcakken özellikle farklı karakteristiğe bürünüyor. Kuru koku ve demlenmiş hali müthiş, ilk yudum orta notalar ve aftertase 3 farklı kahve içiyormuş hissi veriyor.

Umarım siz de beğenirsiniz.
Benim de denediğim çekirdek 48H Anaerobik ti. Özellikle bitişi harikaydı. Sanki damağı komple kaplıyordu. Uzun bitişli terimini anlama sebebim olmuştu kendileri 😄

Son düzenleme:
Başlangıçta direkt %40 indirim uygulanmıştı ama bu sefer kodu girdiğinizde %30 daha indirim yapıyordu. Bu yüzden Zümrüt Bey %10 indirm tanımladı ve kod ile birlikte %40'a yaklaşan bir oran oldu. Biz %40 ibaresini değiştirmeyi unuttuk.

Ez cümle: kilo alımlarında kod ile %37 indirim mevcut.
%40 hesabı tutmuyor.
Liste fiyatı 980TL
980x2 = 1960

Kiloluk indirimde %37 indirim var
1960*37/100 = 726
1960-726 = 1234

Zümrüt bey merhaba
Geçen aylarda bahçelideki şubenize gitmiştim. Artık zümrüt karaca adı altında kahve kavrulmadığı ve tetra coffee çatısı altında işletildiği belirtilmişti. Bu kahveleri siz mi kavuruyorsunuz yoksa tetra kahveleri mi satışa sunuluyor

Geri