• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Siparişler kargoya verilince mail geliyor mu? 1 Mayıs'ta #1578 sipariş vermiştim, bana SMS veya mail gelmedi henüz.

Siparişler kargoya verilince mail geliyor mu? 1 Mayıs'ta #1578 sipariş vermiştim, bana SMS veya mail gelmedi henüz.
Kargoya verilince eposta geliyor. Kargolar konu başlığında belirtilen program dahilinde çıkıyor. İlk parti fişleri tarih azalan sırada çıktığı için önce perşembe siparişleri dün çıktı çarşambalar yarın. Cuma ve cumartesi siparişlerin bir kısmında yarın çıkıyor. Programın bir gün gerisindeyiz ancak Salı gününe kadar birikenleri bitirmeyi hedefliyoruz.

Herkese tekrardan teşekkür ederiz.

An itibarı ile indirim kodları çalışmıyor, sipariş veremedim.bilginize

İndirim kodunu tanımadı ilk denemede,dondu,sonra ısrarla deneyince verebildim siparişi.sistemde anlık hatalar her yerde olur.Hallettim siparişi verdim kolay gelsin

cuma verdiğim #1664 siparişinin ahvalini öğrenebilir miyim rica etsem, kargo maili de gelmedi de

@zumrutkaraca
iyi günler dilerim ben limon ve narenciye ekşi tatlar sevmiyorum. gövdeli kakao çikolata karamel. vb .gövdeli kahveler hangilerini şipariş vermeliyim.( v60 demlleme için özellikle limonumsu narenciye özellikle tata sahip kahveleriniz hangisi teşekkürler şimdiden.

1 Mayıs gecesi sipariş ettiğim kahvelerim bugün elime ulaştı. Hepsi 2 Mayıs kavrumu. Elimde kahve olmadığından Kenya yı açıp demledim. Degass sürecinde olmasına rağmen arkadan gelen aromalar ve gövdesi tatmin edici. İşletmenin bu süreçte oldukça ilgili davranması da sevindirdi. Bundan sonra da @zumrutkaraca ' dan severek alım yapacağımı düşünüyorum.

Yapıcı bir eleştiri olarak da kahvenin sunumu her aşamada benim için önem teşkil ediyor. Neredeyse her siparişimde acaba kargo içeriği nasıl olacak diye bir heyecanla açıyorum. @Firma1' nin ve @SpadaCoffeeRoastery' nın sunumu, Sezzy 'nin ek tadımlık promosyonları gibi bir paket içeriği olsa harika olurdu.

1 Mayıs gecesi sipariş ettiğim kahvelerim bugün elime ulaştı. Hepsi 2 Mayıs kavrumu. Elimde kahve olmadığından Kenya yı açıp demledim. Degass sürecinde olmasına rağmen arkadan gelen aromalar ve gövdesi tatmin edici. İşletmenin bu süreçte oldukça ilgili davranması da sevindirdi. Bundan sonra da @zumrutkaraca ' dan severek alım yapacağımı düşünüyorum.

Yapıcı bir eleştiri olarak da kahvenin sunumu her aşamada benim için önem teşkil ediyor. Neredeyse her siparişimde acaba kargo içeriği nasıl olacak diye bir heyecanla açıyorum. @Firma1' nin ve @SpadaCoffeeRoastery' nın sunumu, Sezzy 'nin ek tadımlık promosyonları gibi bir paket içeriği olsa harika olurdu.
Beğenmenize sevindim. Evet Kenya cidden fiyatına göre çok iyi performansı olan benim de beğenerek içtiğim bi çekirdek.

Aslında yeni seçkiyle beraber çok şey düşünmüştük ancak toplum alımın çıkması bazı şeyleri hızlandırdı ve yetiştiremedik paket içeriğini. İlerleyen süreçte hepsi ve daha fazlası için takipte kalın.
sevgiler

@zumrutkaraca
iyi günler dilerim ben limon ve narenciye ekşi tatlar sevmiyorum. gövdeli kakao çikolata karamel. vb .gövdeli kahveler hangilerini şipariş vermeliyim.( v60 demlleme için özellikle limonumsu narenciye özellikle tata sahip kahveleriniz hangisi teşekkürler şimdiden.
İyi günler size de.
Brezilya tam olarak, Guatemala ve Kolombiya da kısmen bahsettiğiniz profilde olan çekirdekler olarak sizi mutlu edecektir.

saygılar.

Nduma- Karma fruta-bombe abore-las marias ile katildim. Bana gelen kahvelerin cogu 25 nisan tarihli oldugu icin direkt kullanabildim. Brezilya espresso da tam klasik tatlar ve doyurucu. Memnun kaldim. Tesekkurler

Merhaba, #1707 no'lu siparişimi Cumartesi sabahtan vermiştim. Acaba ne zaman kargolanır? Elimdeki kahve stoğu bitiyor ona göre farklı bir yerden sipariş vermem gerekiyor.

Geri