• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar,

Şahsım adına klasikleşen şekilde;

Evvela oyumu bu ay CleanCup’tan yana kullandım.Espresso kavrum seçeneği,seçkisinin zenginliği ve sevgili @batugen ’inde şahsım gibi natural işlenmiş çekirdekleri sevmesi.

Önümüzdeki ay ise oyunu CoffeeDepartment’ten yana kullanacağım.

Ben de hazır yeni kahveleri gelmişken clean cup tan yana kullandım oyumu

Selamlar Kahve Kulübü Ailesi,

Her ay düzenlediğimiz Kahve Kulübü alım anketi zamanı geldi!

Nisan ayı toplu alım etkinliği için anketimizi oluşturduk. Oylamaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Oylama 30 Nisan 23:59 da bitecektir. Sonuçlar 1 Mayıs günü açıklanacaktır.

Ankete Oy Vermek İçin

Şimdiden bol kahveli güzel bir etkinlik olmasını diliyoruz. Bu ay ki etkinlikte; @Kahveciningalaksirehberi @kahveanalisti olarak organizasyonla gönüllü olarak ilgileniyoruz. @selamet in de doktara tezine yardımcı olacak arkadaşlardan destek istiyoruz :p:cool:

Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
Bayram çıkışı için Spada+1

Her zaman olduğu gibi yorumları okumadan oy attım :) bir izmirli olarak keşke baristocrat çıksa diyorum bir süredir ama benden başka oy veren pek olmuyor sanki :) neyse umarım her zamanki gibi güzel bir alım olur emeği geçenlere tekrardan teşekkürler

Bi ara ‘At Origin’e oy veren bir tayfa vardı benimle beraber. Vaz mı geçtik arkadaşlar. 😕

Anket gelse de Montag'lansak diyordum, oyumu kullandım. :)
Kazanırsa Montag'dan yüklü gireceğim; olmazsa Preon'dan devam... ;)

Spada ile trenyol üzerinden yaptığım alışverişlerimden inanılmaz mutsuz olduğum için uzak duruyorum. Fiyat olarak güldürmeyeceğini bilsem de,

Montag +1

kafa kafaya gittiği düşünülen iki kavurucuyu da denemedim henüz. o yüzden bi denemek için oyumu bu yönde kullandım.
ordakine değil de, ötekine verdim oyumu :sneaky:

Çok indirim yapmıyorlar ama ilginç kahveler içeceğimizi düşünerek Kung Pow dedim bu ay.

Geri