• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Seçenek sunulması herkes için bence de en iyisi olur.

Hem yeşili düşünen için
Hem koleksiyon yapan için
Hem de firma için

Hem yeşili düşünüp hem koleksiyon yapmak isteyen ne yapar bilmiyorum :) Dijital ortamdaki tasarımlar mail atılsa hoş olur gibi.

Dükkandan gelip alabiliyor muyuz @metin bey?

Merhaba, whatsapp grubunda değilim, acaba birisi benimle hem grup katılım linkini hem de kodu paylaşabilir mi?

Arkadaslar whatsapp grubu ile alakali konumuzdaki anketi doldurursaniz whatsapp grubu girisi icin yardimci olabilirim

250 gr anasora
Cuzcachapa ve pedra azulun birinden 500 gr birinden 250 gr almayı düşünuyorum hangisini daha çok önerirsiniz ekşilik çok sevmiyorum

250 gr anasora
Cuzcachapa ve pedra azulun birinden 500 gr birinden 250 gr almayı düşünuyorum hangisini daha çok önerirsiniz ekşilik çok sevmiyorum
Cuzcachapa biraz meyvemsi asidik, sanırım ekşilik dediğiniz asidik sevmiyorsun o zaman Padra Azul daha iyi seçenek

250 gr anasora
Şu ana dek sadece Cuzcachapayı denedim, bana göre asidite az diyebileceğim bir seviyedeydi, sanki böğürtlen, çilek, ahududu gibi sulu meyve hissiyatı vardı. Eğer kararında, daha önce denediyseniz Santa Rosa asiditesinden daha az bir asidite sizin için uygunsa beğeneceğinizi düşünüyorum.

Ekleme: Çikolata bayağı hakimdi demlemelerimde, asidite finishte daha çok öne çıkıyordu ama çok kalıcı, keskin, rahatsız edici değildi.

Merhaba, whatsapp grubunda değilim, acaba birisi benimle hem grup katılım linkini hem de kodu paylaşabilir mi?

Daha önce bu firmayı deneme fırsatım olmamıştı, indirim de güzel olunca hangi kahveleri seçeceğime çok zor karar verdim. Anasora, Idido, Gobiado ve Cuzcachapa ile alıma katıldım. Her ay olduğu gibi bu ay da emek veren herkese çok teşekkür ederim.

PDF gibi bir formata dökülerek aynı fatura gibi alan kişinin mailine de gönderilebilir. Ben böyle kartlar geldiğinde saklıyorum ama mesela benim için illa da elle tutulur olmasına gerek yok. Bilgisayarda fotoğraf veya pdf gibi bir formatta da biriktirebilirim.
Yanlış hatırlamıyorsam probador öyle yapıyordu.

Seçenek sunulması herkes için bence de en iyisi olur.

Hem yeşili düşünen için
Hem koleksiyon yapan için
Hem de firma için

Hem yeşili düşünüp hem koleksiyon yapmak isteyen ne yapar bilmiyorum :) Dijital ortamdaki tasarımlar mail atılsa hoş olur gibi.
Mantıklı ama yazıcısı olmayıp fiziksel olarak koleksiyon/saklamak isteyenler için site üzerinden bunu belirtmek için bir seçenek düşünülebilir, çevrecilik adına.
Arkadaşlar merhaba
Bilgi kartı istemeyenler sipariş notu kısmına belirtebilirler.
6 yıldır her kahvenin yanında göndeririz, göndermeye de devam etmeyi düşünüyoruz. Kahve ile ilgili hikaye ve bilgileri aynı zamanda web sitemizde ürün sayfasında bulabilirsiniz.
iyi akşamlar

Merhabalar, koda ben de erişemedim. İletebilirseniz sevinirim.

Siparişlerin Nisan gibi teslim edileceğine ilişkin yazanlar da olmuş, sipariş geçtikten sonra teslim durumu nedir? Ona göre adres yazacağım.

Merhabalar, koda ben de erişemedim. İletebilirseniz sevinirim.

Siparişlerin Nisan gibi teslim edileceğine ilişkin yazanlar da olmuş, sipariş geçtikten sonra teslim durumu nedir? Ona göre adres yazacağım.
Ben de hala kargoya verilmesini bekliyorum. Belki ay sonu yeni sipariş yaparım diyordum ancak gelmesi daha sürecek ise ay sonu sipariş geçemeyebilirim.

Merhaba, #14250 sipariş numarası ile ben de alıma katıldım. Siparişin kargolanmasına ilişkin de bir not iliştirdim kargo şubesinde beklememesi adına, dikkate alınır ise memnun olurum.

Günlük olarak çıkış yapılacağı bilgisi verilmişti. Ancak şu an durum nedir bilmiyorum. Siparişi kargoya verilen var mı?

Dün attıkları instagram storylerine bakılırsa kargolama bugün başlar gibi duruyor.

Herkese merhaba
Öncelikle yoğun ilginiz için çok teşekkür ederiz, işleyiş ile ilgili gelişmeleri paylaşmak isterim.

Şu an faturaları düzenliyor ve sipariş organizasyonlarını yapıyoruz ve ciddi zaman alıyor, dolayısı ile bugün o kısmı tamamlayıp ardından kargolamalara başlıyor olacağız.

Kritik olan El Salvador Finca El Gobiado stoklarımız ise tükendi.
Anasora ise son 1 çuvaldayız (30 Kg).

Kargolamalar konusunda sabırlarınızı rica ediyoruz, herkese mutlu sağlıklı bir gün dilerim.

Geri