• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Bu zamana kadar toplu alımlarda geç kargolamadan hiç şikayet etmedim, firmaların yoğunluğunu anlıyor ve çok hak veriyorum. Ama yine de siparişler veriliş sırasına göre çıkarılsa bence iyi olurdu. Bunun firmanın yoğunluğuna ilave bir külfet katacağını zannetmiyorum. Ben de 15’inde sipariş vermiştim henüz bildirim yok, dediğim gibi bunu da sorun etmiyorum ama birkaç gün sonra verilen siparişlerin çıkarılmış olmasının çok hoşuma gittiğini de söyleyemeyeceğim.

Biraz araştırdım da kurye ile gönderim yapan yok gibi evet. ondan vazgeçtim. Şimdi de 1-2 hafta önce kavrulmuş kahve var mı diye firmalara yazıyorum tek tek :D
Hocam ayni durumu 2 hafta once ben yasadım krize girdim.Sonra karşima
Kronotrop çikti dedim 1 gun dayanirim ok ama bari degas tamamlanmis olsun.Eski kavrum seçtim bir geldi ki 1 gunluk kahve.Onun yerine istedigim yerden kahve alirdim acikcasi sinirlendim.Eski kavrum seçimi veren clean cup var ama onda da kahve bulmak imkansız.Bir de coffee nutz var ama en son kahve yoktu sitede.Bir bakın eger kahve gelmisse ordan alabilirsiniz iyi kavurucudur
Düzenleme: clean cup stoktan gönderim konusunda üzerine düşmüş.Bundan sonra stokta daha fazla kahve tutacakmış siteden de baktigimda eski stoklu kahveler var.Yanlis bilgilendirmiş olmiyim

Son düzenleme:
Bence buradaki olay, kavrum için ayırdıkları sıraya göre siparişinin denk gelmesi. O zaman erken geliyor, yoksa bekliyor. Toplu alımda beklemesi sorun olmaz. Ben zaten siparişim gecikir diye hesaplayarak başka yerden de çekirdek almıştım.

Hocam ayni durumu 2 hafta once ben yasadım krize girdim.Sonra karşima
Kronotrop çikti dedim 1 gun dayanirim ok ama bari degas tamamlanmis olsun.Eski kavrum seçtim bir geldi ki 1 gunluk kahve.Onun yerine istedigim yerden kahve alirdim acikcasi sinirlendim.Eski kavrum seçimi veren clean cup var ama onda da kahve bulmak imkansız.Bir de coffee nutz var ama en son kahve yoktu sitede.Bir bakın eger kahve gelmisse ordan alabilirsiniz iyi kavurucudur
Bu krizi ben her ay yaşıyorum ya :D bu ay erkenden alayım dedim yine denk getiremedim. Kahve firmalarında şu 2 şey olması çok büyük yardımcı oluyor; alırken kavrum tarihi belirtmeleri ve her kahve için reçete vermeleri. Bu yönden Clean Cup'ı çok seviyorum.

Kahve stoğum bitti, toplu alım kahvelerinin degassing tarihi dolana kadar beklemek yerine hızlıdan başka bir kahve alayım diyorum. İstanbul içi kurye ile kahve gönderen kahve firması var mıdır?
Kurye ile bildiğim bir tek Null var ama o da 150₺ ve üstü. Bir ihtimal uzak değilseniz Minus One derim, gerçekten çok iyi ve yardımcı, ilgili insanlar, ellerinde de kavrulmuş çekirdek olabilir bir ihtimal ulaşın derim.

Bu krizi ben her ay yaşıyorum ya :D bu ay erkenden alayım dedim yine denk getiremedim. Kahve firmalarında şu 2 şey olması çok büyük yardımcı oluyor; alırken kavrum tarihi belirtmeleri ve her kahve için reçete vermeleri. Bu yönden Clean Cup'ı çok seviyorum.
Keşke Coffee Department web sitesinde de reçete olsa katılıyorum. Kahvelerini demleyememekle suçlanıyor bir çok kişi. Umarım bu açıdan tadı kaçmaz kimsenin.

Keşke Coffee Department web sitesinde de reçete olsa katılıyorum. Kahvelerini demleyememekle suçlanıyor bir çok kişi. Umarım bu açıdan tadı kaçmaz kimsenin.

Evet kendi zevkimize göre bir tarif oluşturana kadar kahvenin çoğu bitiyor, özellikle denemelik kahvelerde. Ama firma bir reçete verse onun üzerinden yine kendi tadımımıza ulaşsak bile daha kısa sürer.

Hemen tüketim için Kronotrop'a da bakabilirsiniz. Bazı kahvelerde 1-2 hafta öncesinin kavrumu denk gelebiliyor

Kahve stoğum bitti, toplu alım kahvelerinin degassing tarihi dolana kadar beklemek yerine hızlıdan başka bir kahve alayım diyorum. İstanbul içi kurye ile kahve gönderen kahve firması var mıdır?
Coffee project var bildiğim kadarıyla degassingi de bitmiş kahve alma ihtimaliniz çok yüksek bi kontrol edin bencr

Coffee manifesto nasıldır ? Her daim kahve var diye biliyorum ama nitelikki kahve sınıfına giriyormu emin olamadım :) zincir magaza gibi

Macrocenterlarda degassingi tamamlanmış kronotrop kahvesi bulabilirsiniz.
geçen gün bir macrocenterda denk geldim, kasım-aralık 2020 tarihli kavrumlar vardı hep. Tabii ki market satışı olduğuna göre hedef kitle biraz daha farklı ama o fiyatlarda bu kavrum tarihi işine biraz daha dikkat etmeleri gerekiyor bence.

Elimde filtre kahve kalmadığından Aricha ile ilk demlemeyi 3 günlükken yaptım. Kuru koku harikaydı. Fincanda aynı netlikte alamadım ama yine de güzeldi. Günde 1 fincan içip süreci gözlemlemeyi planlıyorum bakalım nasıl değişim olacak.

Geri