• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Şubat ayında deneyimlediğim ve memnun kaldığım bir kavurucuydu. #1819 nolu sipariş ile toplu alım etkinliğine de katıldım.

Firmamızın numarasından mesaj ve arama yapan herkes şeffaflığımız konusunda ne kadar hassas olduğumuz konusunda şahittir.

Gerektiğinde çuval fotoğrafını bile paylaştık.

Mesele bizim belirttiğimiz işleme metodunun doğru olmadığını, üreticiyle tekrar görüşmemiz gerektiğinin bize iletilmesidir.

Kahve tüketicisi olup bize bir çok soru soran, ziyaret edildiğimizde onlara her şeyi anlatan bir kahve profesyoneli olarak "üslup doğru kullanıldığı sürece bütün bilgiler ve imkanlar herkese açıktır"

Burada yazılan her cümlemizi ölçerek ve tartarak yazmaya özen göstermemiz gerektiğini söylememe gerek olmadığını düşünüyorum.

Biz doğru şekilde dile getirildiği zaman her konuda şeffaf olmaya özen gösteriyoruz ki bu firmanın dışında şahsımın da özen gösterdiği bir durum.

selamlar.
Bu mevzuda kesinlikle firmanın yaklaşımı doğru bir yaklaşım. Bir firmadan yeşil çekirdek fotoğrafı veya buna benzer bilginin dışındaki konularda tüketici istekde bulunsa bile firma bunları paylaşmayabilir. Bu bir iletişim sorunu değildir, profesyonel bir tutumdur. İş farklı yerlere gider, her şey paylaşılmaz arkadaşlar. Firma umuma açık tedarikçi bilgisi de paylaşmayabilir. Çünkü bir yerde rekabet var,ticari bilgi sonuçta. Hasılı, burada bazı arkadaşlarımız çeşitli firmalardaki karışık künye bilgileri, belirsiz durumların çok fazla yaşanmasına mukabil bu tarz isteklerde bulunuyor, herkesi anlamakla birlikte bazı sınırların bilinmesi gerekiyor. Genel bir değerlendirme yapmak istedim, savunma ve yargılama niyetinde değilim.

Firmamızın numarasından mesaj ve arama yapan herkes şeffaflığımız konusunda ne kadar hassas olduğumuz konusunda şahittir.

Gerektiğinde çuval fotoğrafını bile paylaştık.

Mesele bizim belirttiğimiz işleme metodunun doğru olmadığını, üreticiyle tekrar görüşmemiz gerektiğinin bize iletilmesidir.

Kahve tüketicisi olup bize bir çok soru soran, ziyaret edildiğimizde onlara her şeyi anlatan bir kahve profesyoneli olarak "üslup doğru kullanıldığı sürece bütün bilgiler ve imkanlar herkese açıktır"

Burada yazılan her cümlemizi ölçerek ve tartarak yazmaya özen göstermemiz gerektiğini söylememe gerek olmadığını düşünüyorum.

Biz doğru şekilde dile getirildiği zaman her konuda şeffaf olmaya özen gösteriyoruz ki bu firmanın dışında şahsımın da özen gösterdiği bir durum.

selamlar.
sanırım yazı dilini anlamakta güçlük çekiyorsunuz, daha önce yazılan başka şeyleri de anlamamıştınız.

firmanızı sorguladığım bir tavır yok, bu kanıya nasıl vardığınızı da merak ettim, aksine kahvelerinizi beğendiğimi de söyledim. bir kahve özelinde işleme yöntemi ile tat örtüşmediği için kafamda soru işareti belirdi, bunun sebeplerinden biri bazen kavurucuların siteye yanlış girebilmeleri veya üreticiden ve tedarikçiden gelen bilgilerin yanlış veya eksik olabilmesi. ikisinin de örneklerini gördük burada çokça.

kahveyi üreten siz misiniz ki işleme metodu belirtiyorsunuz, işleme metodunu size söyleyen üreticidir. bazı üreticilerin işleme yöntemini paylaşırken yanlış veya eksik bilgi aktarabildiklerini gördük. bunlarla ilgili soru sorabilmek ve soru işaretlerini gidermek niye zorunuza gitti anlamadım, siz sadece kavurucusunuz.

şeffaflık konusuyla ilgili hiçbir şeyden bahsetmedim, o konuda da kendinize güveniyorsanız telefona veya maile gerek kalmadan sitenize koyarsınız herkes doğrudan görür, örnek de olur ülkemizde. ama ne yazık ki şeffaflık konusunda da siteniz çok yetersiz, belki siz beni ararsınız da ben size bazı gerçek şeffaflık örnekleri gösteririm de utanırsınız belki bir dahaki sefere burada nutuk atarken bu konuda.

destek ve doğru anlayış için çok teşekkürler değerli forumdaşlarım @Giiizzle @mvguzes
kavurucunun bu tavrı için de forum yönetimini hakemliğe davet ediyorum. @kahveanalisti @emrekocakurt

sevgili arkadaşlar konuyla ilgili iki tarafıda anlıyorum. bu tarz durumlar sıklıkla yaşadık. bazen bizim forum tarafında fazla bilgi talebi karşı tarafta yanlış anlaşılabiliyor bazen de onlar fazla korumacı davranabiliyor

konuyu uzatabiliriz iki tarafıda uyarabiliriz ama bir çözüm olmayacak. suçlamak ceza vermek bunlar işe yaramaz ama bence her iki tarafta kendi bakış açılarını anladı.

süreçle ilgili negatif bir noktayı ilerletmektense Olwen'in ilk heyecanını ve sizlerinde onların kahvesine verdiğiniz değeri ve heyecanı bitirmemek adına önerim konuyu burada kapatmak.

Tartışmalarda kazanan olmaktansa esas amaçtan sapmamak tercihimiz olmalı diye düşünüyorum

kendinize iyi bakın keyifli kahveler dilerim.

Hakemliğe soyunmamız ya da bu durum için bir hakem olması gerekliliğinin belirtilmesi iki taraf karşısında da bizi tuhaf kaçacak ve mahcubiyet duyacağımız bir konuma getirecektir. Bir oylama yapıldı ve oylama sonucunda bir firma ile sizleri buluşturduk. Firma sahibi de tanımadığınız bir isim değil. Yeni bir firma seçildi, güzel bir indirim yapıldı ve insanlar ellerine ulaşan ürünlerden memnun görünüyorlar, deneyim yazıları düşüyor. Görünene bakılırsa etkinliğimiz yapılış amacına ulaşıyor. Bu konuyu uzatmanın kimseye bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum.

Yeni gelecek olan kahvelerin ne zaman siteye ekleneceği belli mi ? Veya hangi tür kahveler gelecek yıkanmış mı natürel mi veya başka bir işleme metodu mu ?

Selamlar @Coffeeday

yıkanmış, natural, infuze en az 3 kategori kahve eklenecek.

Bayramdan sonra duyuruları yapıp online satışa açmış olacağız.

ilginize teşekkür ederiz
Harika haber! İlk defa bir aylık alım sürecinde bu kadar alım yapıyorum ve heyecanlanıyorum aldığım kahveler için. Bakalım yeni eklenecek kahveler neler olacak. Ay sonu alımım da bu kahvelerden olacak anlaşılan 😁

Kolombiya Jairoların tekrar eklenme ihtimali var mı?

Kolombiya Jairoların tekrar eklenme ihtimali var mı?

Aynı kahvelerin eklenme durumu yok malesef ama aynı segmentte olan kahvelerden ekleme yapacağız.

selamlar

Güncel stok bilgisi

Jairo arcila watermelon
Jairo arcila - lychee
chelbesa
perla negra

stokları tükendi.İlginize teşekkür ederiz.

yeni stoklar ve yeni kahveler için bayramdan sonraki hafta organize ediyor olacağız.

Aynı kahvelerin eklenme durumu yok malesef ama aynı segmentte olan kahvelerden ekleme yapacağız.

selamlar

Güncel stok bilgisi

Jairo arcila watermelon
Jairo arcila - lychee
chelbesa
perla negra

stokları tükendi.İlginize teşekkür ederiz.

yeni stoklar ve yeni kahveler için bayramdan sonraki hafta organize ediyor oyen
yeni santa monicalar mııııı :)

Bir alım daha yaptım. Dün kargolandı bugün elime ulaştı. Bayrama kahvemiz oldu şükür. Teşekkür ederim.

Firmayla etkinlik vesilesiyle tanıştım. Pazar (08.03) günü verdiğim sipariş Çarşamba (11.03) günü kargoya verildi, bu yoğunluk için oldukça makul bir süre olduğunu düşünüyorum. Chelbesa (01.03 kavurum) ve Lalesa (04.03 kavurum) çekirdekleri kavurumlarından 14 gün sonra demlemeye başladım. Normalde bu tür kahvelerde 20 gün gaz salınımı için bekliyorum, fakat 2 haftanın sonunda demlemeye başladım ve beklediğimden daha iyi sonuçlar aldım. Genel olarak demlediğim kahvelerden memnunum. Uzun süredir %35 gibi bir indirim oranı görmüyorduk, bu da çok hoş oldu. Her kavurucunun dinamiği farklı elbette, fakat yüksek indirim oranları özellikle dar bütçeli tüketiciyi sevindiriyor. Farklı çekirdekler alabildiğime ve bu fiyatlara bu çekirdeklere erişebildiğime sevindim.

E-ticaret tarafında ve kullanıcı deneyimi odağında iyileştirilebilecek şeyler olduğunu düşünüyorum. Bu konuda da firmanın tüketici yorumlarını değerlendirip hızlıca aksiyon alabildiğini gördüm. Bu, firmanın eleştiriye ve gelişime açık olduğunu gösteren kıymetli bir tutum.

Paketlerin üzerindeki kutular pazarlama açısından şık görünüyor, ancak pek işlevsel olduklarını söyleyemem. Biraz narin olduklarından üst üste birkaç tane koyunca ezilmeye başlıyor. Ayrıca hem yer tasarrufu açısından hem de her demlemede fazladan bir kutudan daha çıkarıp geri koymak pek işime gelmediğinden kutuları saklamıyorum. Paketlerin üzerindeyse etiket olmaması biraz zorlayıcı oldu benim için. Dolayısıyla kutular bana biraz israf ve fazladan maliyet gibi görünüyor. Daha önce de paylaşıldığı gibi etiketlerin paketlerin üzerinde olması benim için işlevsel olurdu. Kavurum tarihinin küçük yazıların üzerine damgalanması birkaç kutuda okumayı biraz güçleştirdi. Valfli paketlerin ilk açılış kilitleri beni biraz zorladı. Hatta ilkini açmaya çalışırken yırttım, diğerlerini ise daha dikkatli açtım. Bunları büyük sorunlar olarak görmüyorum; yalnızca iyileştirmeye açık bir geri bildirim olarak yazıyorum.

Biraz daha Chelbesa almayı planlıyordum ancak yetişemedim. Bayram sonrası eklenecek ürünleri merakla bekliyorum. Genel olarak memnuniyetimi bildirir, vesile olan kulüp yönetimine, Olwen'e ve bu etkinliğin sürdürülmesine katılımlarıyla destek olan herkese teşekkür ederim.

Firmayla etkinlik vesilesiyle tanıştım. Pazar (08.03) günü verdiğim sipariş Çarşamba (11.03) günü kargoya verildi, bu yoğunluk için oldukça makul bir süre olduğunu düşünüyorum. Chelbesa (01.03 kavurum) ve Lalesa (04.03 kavurum) çekirdekleri kavurumlarından 14 gün sonra demlemeye başladım. Normalde bu tür kahvelerde 20 gün gaz salınımı için bekliyorum, fakat 2 haftanın sonunda demlemeye başladım ve beklediğimden daha iyi sonuçlar aldım. Genel olarak demlediğim kahvelerden memnunum. Uzun süredir %35 gibi bir indirim oranı görmüyorduk, bu da çok hoş oldu. Her kavurucunun dinamiği farklı elbette, fakat yüksek indirim oranları özellikle dar bütçeli tüketiciyi sevindiriyor. Farklı çekirdekler alabildiğime ve bu fiyatlara bu çekirdeklere erişebildiğime sevindim.

E-ticaret tarafında ve kullanıcı deneyimi odağında iyileştirilebilecek şeyler olduğunu düşünüyorum. Bu konuda da firmanın tüketici yorumlarını değerlendirip hızlıca aksiyon alabildiğini gördüm. Bu, firmanın eleştiriye ve gelişime açık olduğunu gösteren kıymetli bir tutum.

Paketlerin üzerindeki kutular pazarlama açısından şık görünüyor, ancak pek işlevsel olduklarını söyleyemem. Biraz narin olduklarından üst üste birkaç tane koyunca ezilmeye başlıyor. Ayrıca hem yer tasarrufu açısından hem de her demlemede fazladan bir kutudan daha çıkarıp geri koymak pek işime gelmediğinden kutuları saklamıyorum. Paketlerin üzerindeyse etiket olmaması biraz zorlayıcı oldu benim için. Dolayısıyla kutular bana biraz israf ve fazladan maliyet gibi görünüyor. Daha önce de paylaşıldığı gibi etiketlerin paketlerin üzerinde olması benim için işlevsel olurdu. Kavurum tarihinin küçük yazıların üzerine damgalanması birkaç kutuda okumayı biraz güçleştirdi. Valfli paketlerin ilk açılış kilitleri beni biraz zorladı. Hatta ilkini açmaya çalışırken yırttım, diğerlerini ise daha dikkatli açtım. Bunları büyük sorunlar olarak görmüyorum; yalnızca iyileştirmeye açık bir geri bildirim olarak yazıyorum.

Biraz daha Chelbesa almayı planlıyordum ancak yetişemedim. Bayram sonrası eklenecek ürünleri merakla bekliyorum. Genel olarak memnuniyetimi bildirir, vesile olan kulüp yönetimine, Olwen'e ve bu etkinliğin sürdürülmesine katılımlarıyla destek olan herkese teşekkür ederim.

Detaylı ve samimi yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Geri dönüşlerinizi not aldık.

Selamlar

@olwencoffeecompany perla negra reçetesine ve degas önerisine ulaşmak istedim ancak stokla birlikte sitedeki sayfası da bize veda etmiş

@olwencoffeecompany perla negra reçetesine ve degas önerisine ulaşmak istedim ancak stokla birlikte sitedeki sayfası da bize veda etmiş
Sanıyorum çekirdeklere özel bir reçete ya da degassing süresi yok, hepsinde aynı bilgiler mevcut. Başka bir çekirdeğin sayfasından da aynı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Base 3 ile şimdi bir espresso yaptım, çok beğendim, Arabica/Robusta oranı nedir acaba? Uzun zamandır aldığım en iyi kremayı aldım.

Base 3 ile şimdi bir espresso yaptım, çok beğendim, Arabica/Robusta oranı nedir acaba? Uzun zamandır aldığım en iyi kremayı aldım.
Robusta yok diye biliyorum. Bende çok kalın bir krema tabakası alıyorum. Ama robustanın o sertliği yok

Geri