Bu mevzuda kesinlikle firmanın yaklaşımı doğru bir yaklaşım. Bir firmadan yeşil çekirdek fotoğrafı veya buna benzer bilginin dışındaki konularda tüketici istekde bulunsa bile firma bunları paylaşmayabilir. Bu bir iletişim sorunu değildir, profesyonel bir tutumdur. İş farklı yerlere gider, her şey paylaşılmaz arkadaşlar. Firma umuma açık tedarikçi bilgisi de paylaşmayabilir. Çünkü bir yerde rekabet var,ticari bilgi sonuçta. Hasılı, burada bazı arkadaşlarımız çeşitli firmalardaki karışık künye bilgileri, belirsiz durumların çok fazla yaşanmasına mukabil bu tarz isteklerde bulunuyor, herkesi anlamakla birlikte bazı sınırların bilinmesi gerekiyor. Genel bir değerlendirme yapmak istedim, savunma ve yargılama niyetinde değilim.Firmamızın numarasından mesaj ve arama yapan herkes şeffaflığımız konusunda ne kadar hassas olduğumuz konusunda şahittir.
Gerektiğinde çuval fotoğrafını bile paylaştık.
Mesele bizim belirttiğimiz işleme metodunun doğru olmadığını, üreticiyle tekrar görüşmemiz gerektiğinin bize iletilmesidir.
Kahve tüketicisi olup bize bir çok soru soran, ziyaret edildiğimizde onlara her şeyi anlatan bir kahve profesyoneli olarak "üslup doğru kullanıldığı sürece bütün bilgiler ve imkanlar herkese açıktır"
Burada yazılan her cümlemizi ölçerek ve tartarak yazmaya özen göstermemiz gerektiğini söylememe gerek olmadığını düşünüyorum.
Biz doğru şekilde dile getirildiği zaman her konuda şeffaf olmaya özen gösteriyoruz ki bu firmanın dışında şahsımın da özen gösterdiği bir durum.
selamlar.
sanırım yazı dilini anlamakta güçlük çekiyorsunuz, daha önce yazılan başka şeyleri de anlamamıştınız.Firmamızın numarasından mesaj ve arama yapan herkes şeffaflığımız konusunda ne kadar hassas olduğumuz konusunda şahittir.
Gerektiğinde çuval fotoğrafını bile paylaştık.
Mesele bizim belirttiğimiz işleme metodunun doğru olmadığını, üreticiyle tekrar görüşmemiz gerektiğinin bize iletilmesidir.
Kahve tüketicisi olup bize bir çok soru soran, ziyaret edildiğimizde onlara her şeyi anlatan bir kahve profesyoneli olarak "üslup doğru kullanıldığı sürece bütün bilgiler ve imkanlar herkese açıktır"
Burada yazılan her cümlemizi ölçerek ve tartarak yazmaya özen göstermemiz gerektiğini söylememe gerek olmadığını düşünüyorum.
Biz doğru şekilde dile getirildiği zaman her konuda şeffaf olmaya özen gösteriyoruz ki bu firmanın dışında şahsımın da özen gösterdiği bir durum.
selamlar.
Harika haber! İlk defa bir aylık alım sürecinde bu kadar alım yapıyorum ve heyecanlanıyorum aldığım kahveler için. Bakalım yeni eklenecek kahveler neler olacak. Ay sonu alımım da bu kahvelerden olacak anlaşılanSelamlar @Coffeeday
yıkanmış, natural, infuze en az 3 kategori kahve eklenecek.
Bayramdan sonra duyuruları yapıp online satışa açmış olacağız.
ilginize teşekkür ederiz
Kolombiya Jairoların tekrar eklenme ihtimali var mı?
yeni santa monicalar mıııııAynı kahvelerin eklenme durumu yok malesef ama aynı segmentte olan kahvelerden ekleme yapacağız.
selamlar
Güncel stok bilgisi
Jairo arcila watermelon
Jairo arcila - lychee
chelbesa
perla negra
stokları tükendi.İlginize teşekkür ederiz.
yeni stoklar ve yeni kahveler için bayramdan sonraki hafta organize ediyor oyen
Firmayla etkinlik vesilesiyle tanıştım. Pazar (08.03) günü verdiğim sipariş Çarşamba (11.03) günü kargoya verildi, bu yoğunluk için oldukça makul bir süre olduğunu düşünüyorum. Chelbesa (01.03 kavurum) ve Lalesa (04.03 kavurum) çekirdekleri kavurumlarından 14 gün sonra demlemeye başladım. Normalde bu tür kahvelerde 20 gün gaz salınımı için bekliyorum, fakat 2 haftanın sonunda demlemeye başladım ve beklediğimden daha iyi sonuçlar aldım. Genel olarak demlediğim kahvelerden memnunum. Uzun süredir %35 gibi bir indirim oranı görmüyorduk, bu da çok hoş oldu. Her kavurucunun dinamiği farklı elbette, fakat yüksek indirim oranları özellikle dar bütçeli tüketiciyi sevindiriyor. Farklı çekirdekler alabildiğime ve bu fiyatlara bu çekirdeklere erişebildiğime sevindim.
E-ticaret tarafında ve kullanıcı deneyimi odağında iyileştirilebilecek şeyler olduğunu düşünüyorum. Bu konuda da firmanın tüketici yorumlarını değerlendirip hızlıca aksiyon alabildiğini gördüm. Bu, firmanın eleştiriye ve gelişime açık olduğunu gösteren kıymetli bir tutum.
Paketlerin üzerindeki kutular pazarlama açısından şık görünüyor, ancak pek işlevsel olduklarını söyleyemem. Biraz narin olduklarından üst üste birkaç tane koyunca ezilmeye başlıyor. Ayrıca hem yer tasarrufu açısından hem de her demlemede fazladan bir kutudan daha çıkarıp geri koymak pek işime gelmediğinden kutuları saklamıyorum. Paketlerin üzerindeyse etiket olmaması biraz zorlayıcı oldu benim için. Dolayısıyla kutular bana biraz israf ve fazladan maliyet gibi görünüyor. Daha önce de paylaşıldığı gibi etiketlerin paketlerin üzerinde olması benim için işlevsel olurdu. Kavurum tarihinin küçük yazıların üzerine damgalanması birkaç kutuda okumayı biraz güçleştirdi. Valfli paketlerin ilk açılış kilitleri beni biraz zorladı. Hatta ilkini açmaya çalışırken yırttım, diğerlerini ise daha dikkatli açtım. Bunları büyük sorunlar olarak görmüyorum; yalnızca iyileştirmeye açık bir geri bildirim olarak yazıyorum.
Biraz daha Chelbesa almayı planlıyordum ancak yetişemedim. Bayram sonrası eklenecek ürünleri merakla bekliyorum. Genel olarak memnuniyetimi bildirir, vesile olan kulüp yönetimine, Olwen'e ve bu etkinliğin sürdürülmesine katılımlarıyla destek olan herkese teşekkür ederim.
Sanıyorum çekirdeklere özel bir reçete ya da degassing süresi yok, hepsinde aynı bilgiler mevcut. Başka bir çekirdeğin sayfasından da aynı bilgilere ulaşabilirsiniz.@olwencoffeecompany perla negra reçetesine ve degas önerisine ulaşmak istedim ancak stokla birlikte sitedeki sayfası da bize veda etmiş
Robusta yok diye biliyorum. Bende çok kalın bir krema tabakası alıyorum. Ama robustanın o sertliği yokBase 3 ile şimdi bir espresso yaptım, çok beğendim, Arabica/Robusta oranı nedir acaba? Uzun zamandır aldığım en iyi kremayı aldım.
aynen bende base2 ve base3 aldım. base 2 açıkcası acılık sebebiyle hayal kırıklığı oldu biraz. ama base 3 gerçekten robusta varmış gibi ama robusta olmayan oldukça güçlü ve güzel bir espresso çekirdeği.Robusta yok diye biliyorum. Bende çok kalın bir krema tabakası alıyorum. Ama robustanın o sertliğiay
selamlar 7 gün degass süresi.@olwencoffeecompany perla negra reçetesine ve degas önerisine ulaşmak istedim ancak stokla birlikte sitedeki sayfası da bize veda etmiş
%100 arabica, afiyet olsunBase 3 ile şimdi bir espresso yaptım, çok beğendim, Arabica/Robusta oranı nedir acaba? Uzun zamandır aldığım en iyi kremayı aldım.