• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Kargo bilgilendirme.

öncelikle yoğunluktan dolayı yaşanan gecikmelerden ötürü anlayışınız için teşekkür ederiz.

Pazartesi gününden itibaren sipariş tarihi ve saatinden itibaren 24 saat içinde kargoya verebilecek şekilde düzenlemeler yaptık.

NOT

1738 numaralı sipariş dahil alınan siparişler kargoya verildi.

1734-1733-1732-1731-1728-1726-1722-1688 numaralı siparişler 14 mart cumartesi günü kargoya verilecektir.

selamlar.
Benim siparişim hızla, "Siparişiniz kargo firmasına verilmek için paketlenmiştir ve gönderime hazırdır. Siparişiniz kargoya teslim edildiği zaman takip bilgilerini içeren bir e-posta alacaksınız." şeklinde güncellendi fakat anladığım kadarıyla kargoya verilmedi. Bu mail hazır olsa da olmasa da default olarak mı gönderiliyor kullanıcıya acaba merakımdan soruyorum, kolay gelsin.

Benim siparişim hızla, "Siparişiniz kargo firmasına verilmek için paketlenmiştir ve gönderime hazırdır. Siparişiniz kargoya teslim edildiği zaman takip bilgilerini içeren bir e-posta alacaksınız." şeklinde güncellendi fakat anladığım kadarıyla kargoya verilmedi. Bu mail hazır olsa da olmasa da default olarak mı gönderiliyor kullanıcıya acaba merakımdan soruyorum, kolay gelsin.
mesaj otomatik geliyor, doğrudur. sipariş numaranız kaç acaba?

Şuan'ki stok durumumuzda

watermelon ve lychee tamamen bitti.

Chelbesa kritik stok

Cesar, uzun vadeli stok

İdido, orta vadeli stok

Lalesa, kritik stok

Las Torres, orta vadeli stok

Chevas, orta vadeli stok

Ombligon ve Java Kritik stok

şeklindedir.

Yeni stok gelecek kahveler için bayramdan sonra bilgilendirme yapacağız.
İlginiz için teşekkür ederiz.

selamlar.
Colombia - Sezar ürün sayfasına gidilemiyor. Ya sayfa bulunamadı hatası veriyor ya da başka bir kahvenin sayfasına yönlendiriyor sistem.

Selamlar, perla negra kritik stok 10 paket 250 gr olarak girildi bilginize.

Base kahvelerin hepsi single origin, yüksek puanlı olanlar için soruyorsanız cesar, idido ve perla negra öneririz.

Selamlar

Colombia cesar buesaquillo. Kunye naturel yazmis, bakmadan aldim. Aman allahim anaerobiklerden daha agir fermente tatlar var. Sonra hikayesine baktim aerobik naturelmis, alacak olan varsa dikkat etsin, fermentasyon beni rahatsiz etti. Kunyede butun islemler de yazilmali diye düşünüyorum..

Colombia cesar buesaquillo. Kunye naturel yazmis, bakmadan aldim. Aman allahim anaerobiklerden daha agir fermente tatlar var. Sonra hikayesine baktim aerobik naturelmis, alacak olan varsa dikkat etsin, fermentasyon beni rahatsiz etti. Kunyede butun islemler de yazilmali diye düşünüyorum..
Aerobik natürel = geleneksel natürel olmuyor mu aslında? Ama zaten her halükarda Kolombiya'dan gelen geleneksel natüreller, natürel gibi natürel oluyor genelde.

#1824 numaralı siparişle alıma katıldım :)

Bilgi kirliliği olmaması adına buradan paylaşıyorum.

Aerobic natural process coffee is a coffee processing method where whole coffee cherries are dried in the presence of oxygen, typically on raised beds or patios. Unlike anaerobic methods, this oxygen-rich environment allows specific microorganisms to ferment the fruit's sugars, resulting in vibrant, fruity, and often floral flavor profiles.

Dolayısı ile aerobic natural demek aslında bir bakıma natural işleme metodu demek.

selamlar.

Geçen ayı pas geçmiştim. Ramazan ayını da göz önünde bulun durunca aslında yeterince stoğum vardı ancak %35 indirimi görünce dayanamadım. hem de olwen markasını da denemiş oldum. 4 paket kahve aldım. Ramazandan sonra bolca içeriz  reçete yazıp pakete eklemeleri de güzel olmuş bence. Kavurucu olarak tavsiye edilen reçeteyle demlemeye başlıcam. Sonrasını artık damak tadımıza göre.

Bilgi kirliliği olmaması adına buradan paylaşıyorum.

Aerobic natural process coffee is a coffee processing method where whole coffee cherries are dried in the presence of oxygen, typically on raised beds or patios. Unlike anaerobic methods, this oxygen-rich environment allows specific microorganisms to ferment the fruit's sugars, resulting in vibrant, fruity, and often floral flavor profiles.

Dolayısı ile aerobic natural demek aslında bir bakıma natural işleme metodu demek.

selamlar.
Teşekkürler
Toplu alima katilim ve indirim icin cok tesekkurler, kahveleriniz beni etkiledi, cok begendiklerim var tekrar siparis gececegim.

Yalniz bu kahve icin sizden iki ricam olucak
-yesilinin fotografini atabilir misiniz?
-tedarikciden veya ureticiden isleme yontemini teyit edebilir misiniz?

Teşekkürler
Toplu alima katilim ve indirim icin cok tesekkurler, kahveleriniz beni etkiledi, cok begendiklerim var tekrar siparis gececegim.

Yalniz bu kahve icin sizden iki ricam olucak
-yesilinin fotografini atabilir misiniz?
-tedarikciden veya ureticiden isleme yontemini teyit edebilir misiniz?

@bllyldz9 Saygı ve nezaketli bir dil kullanmamız, bir kavurma markasının işini nasıl yapacağını söyleyeceğiniz veya bu tavırla sorgulayacağınız anlamına gelmiyor.

Künye ve bilgileri teyit edilmiştir.

selamlar.

@bllyldz9 Saygı ve nezaketli bir dil kullanmamız, bir kavurma markasının işini nasıl yapacağını söyleyeceğiniz veya bu tavırla sorgulayacağınız anlamına gelmiyor.

Künye ve bilgileri teyit edilmiştir.

selamlar.
Çok yakışıksız bir cevap, bu cevabı gördükten sonra keşke alışveriş yapmasaymışım dedim. Kimsenin avukatlığını yapmak benim haddime değil ama adam size yeşil çekirdeğin fotoğrafını sormuş sizi sorgular bir tavrı yok. Atamayız dersiniz geçersiniz, böyle cevaba ne gerek var?

Çok yakışıksız bir cevap, bu cevabı gördükten sonra keşke alışveriş yapmasaymışım dedim. Kimsenin avukatlığını yapmak benim haddime değil ama adam size yeşil çekirdeğin fotoğrafını sormuş sizi sorgular bir tavrı yok. Atamayız dersiniz geçersiniz, böyle cevaba ne gerek var?
@Giiizzle selamlar

Önceki sorulan soruların şekli, verilen cevaba rağmen yeşil çekirdeğin fotoğrafının istenmesi ve tedarikçiye gidip teyit edilmemizin istenmesi.

Bu tavırın sorgulanması gereken bir durum malesef.Lütfen değerlendirirken kendinizi kavurucunun yerine koyun.

Burada her türlü soruya, her saatte, telefondan ve mailden cevap vererek herkesi bilgilendirmeye çalışıyorken bu şekilde sorgulayıcı bir tavırla sorulmasına üzüldük açıkçası.

Konuyu uzatmamak adına, merak edilen detaylı sorular sorulmak isteniyorsa mesaj kutusundan özel olarak bilgi alınabilir.

teşekkürler.

Şeffaflık konusunda bu şekilde hareket etmenizi anlamıyorum.

Ben de yeşilini merak ettim clean funky skalasinds nerede olduğunu belirtin öyleyse.

O çekirdeği almayı düşünüyordum ama @bllyldz9 yorumundan sonra vazgeçtim.

Onyx gibi şeffaf siteleri gördükçe ufak birkaç bilgiye bu tepkilerin verilmesini de anlamak daha da zorlaşıyor.

Agtron nedir
Kavurma grafiğinizi paylaşır mısınız
Üreticiden çıkıp da size gelene kadar fiyat bilgisi paylaşır mısınız

gibi sorulara sormadan cevap veren firmalar varken olayımızda fincan da çok funky bir kahve ile karşılaşmış ve canı sıkılmış birinin ifadesi var. Açıkçası temiz kahve seven biri olarak öylesine funky bir kahve ile karşılaşınca 250 gram öylece kalıyor. Saygısızlık vs nerede yani mutlak olarak doğru kabul edemeyiz her şeyi fincan funky ise sebebi merak edilebilir.

Şeffaflık konusunda bu şekilde hareket etmenizi anlamıyorum.

Ben de yeşilini merak ettim clean funky skalasinds nerede olduğunu belirtin öyleyse.

O çekirdeği almayı düşünüyordum ama @bllyldz9 yorumundan sonra vazgeçtim.

Onyx gibi şeffaf siteleri gördükçe ufak birkaç bilgiye bu tepkilerin verilmesini de anlamak daha da zorlaşıyor.

Agtron nedir
Kavurma grafiğinizi paylaşır mısınız
Üreticiden çıkıp da size gelene kadar fiyat bilgisi paylaşır mısınız

gibi sorulara sormadan cevap veren firmalar varken olayımızda fincan da çok funky bir kahve ile karşılaşmış ve canı sıkılmış birinin ifadesi var. Açıkçası temiz kahve seven biri olarak öylesine funky bir kahve ile karşılaşınca 250 gram öylece kalıyor. Saygısızlık vs nerede yani mutlak olarak doğru kabul edemeyiz her şeyi fincan funky ise sebebi merak edilebilir.
Firmamızın numarasından mesaj ve arama yapan herkes şeffaflığımız konusunda ne kadar hassas olduğumuz konusunda şahittir.

Gerektiğinde çuval fotoğrafını bile paylaştık.

Mesele bizim belirttiğimiz işleme metodunun doğru olmadığını, üreticiyle tekrar görüşmemiz gerektiğinin bize iletilmesidir.

Kahve tüketicisi olup bize bir çok soru soran, ziyaret edildiğimizde onlara her şeyi anlatan bir kahve profesyoneli olarak "üslup doğru kullanıldığı sürece bütün bilgiler ve imkanlar herkese açıktır"

Burada yazılan her cümlemizi ölçerek ve tartarak yazmaya özen göstermemiz gerektiğini söylememe gerek olmadığını düşünüyorum.

Biz doğru şekilde dile getirildiği zaman her konuda şeffaf olmaya özen gösteriyoruz ki bu firmanın dışında şahsımın da özen gösterdiği bir durum.

selamlar.

Geri