• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
@olwencoffeecompany siparişim hala kargoya hazır olarak görünüyorken başlıktaki yorumları görünce tekrar kontrol edeyim dedim, chelbesa için espresso kalmış öğütüm ayarı, hazır kargoya verilmemişken mümkünse espresso yerine çekirdek ile değiştirip kargolayabilir misiniz? #1538 numaralı sipariş

@olwencoffeecompany Yazışmalara şimdi baktım. Kargom bugün teslim edilecek ve siparişimi (1478) kontrol ettiğimde 1 ürün espresso öğütümü seçilmiş. Kahvelerin kimisi çekirdek, kimisi espresso, kimisi aeropress seçili geliyor ve dolayısıyla bu durum insanı yanlış yönlendiriyor. Yukarıda da örnekleri okumuşsunuzdur.

Güncelleme: Tahmin edip çekirdek göndermişsiniz, teşekkürler 😍

Son düzenleme:
Arkadaşlar Selam,

düzeltmeler yapıldı.

teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhabalar, siparişimde (1495) espresso kahve yanlışlıkla öğütülmüş seçeneğinde kalmış. Kargoyu açınca fark ettim. Siparişimdeki Panama çekirdek halindeydi. Mümkünse çekirdek olarak değiştirebilir miyiz? Tamamen benim dalgınlığım kusura bakmayın lütfen.

Merhabalar, siparişimde (1495) espresso kahve yanlışlıkla öğütülmüş seçeneğinde kalmış. Kargoyu açınca fark ettim. Siparişimdeki Panama çekirdek halindeydi. Mümkünse çekirdek olarak değiştirebilir miyiz? Tamamen benim dalgınlığım kusura bakmayın lütfen.
not alındı

Bu zamana kadar verilmiş öğütülmüş kahve siparişleri için önden arayıp teyit alıyoruz.

Bundan sonraki kısımda çekirdek olarak seçili olacak şekilde ayarlamalar yapıldı.

Ödeme adımında kurumsal fatura için seçenek eklendi.

İndirim kodunu girdiğiniz alana sipariş notu eklendi.İsteklerinizi oradan iletebilirsiniz.

teşekkürler.

Selamlar,

Cafec ürünleri, tedarikçi kaynaklı yeni yıl zammı sebebiyle fiyat güncellemesi yapıldı.

Bu zamana kadarki satış fiyatları 2025 yılı fiyatlarıyla satılmıştır.

bilginize.

yarın bilgi vereceğiz

teşekkürler
Jairo Arcila kahveleri ile ilgili bir gelişme var mı? Lychee tekrar stoklara girecek mi?

Edit: Sanırım kahve stoğa girdi ama sitede tükendi görünüyor. Mail geldi ama link farklı kahveye yönlendiriyor. Bir hata mı oluştu. Umarım bitmemiştir. Lychee'i bir hayli merak ediyorum çünkü.

Son düzenleme:
Geri