moretimeforcoffee
Barista
Sitede bazı çekirdeklerin sayfasında çekirdek, bazılarına espresso öğütüm seçili olarak açılıyor. Hepsi çekirdek olarak gelse daha mantıklı olur sanki. @olwencoffeecompany 

#1574 sipariş numarası ile birkaç arkadaş biz de katıldık. Merakla bekliyoruz.
Yalnız siteyle ilgili birkaç şey var:
- Alışveriş için Ticari Elektronik İleti Onayı, Üyelik sözleşmesini ve KVKK Aydınlatma Metnini
onaylamayı zorunlu tutmuşsunuz. Fakat bu metinlere sitenizden ulaşılamıyor. Nayi zorunlu olarak kabul ettiğimiz belli değil. Ayrıca veri paylaşımını hukuken zorunlu tutmamanız gerekiyor. (Detayları öğrenmek için e-posta ile iletişime geçeceğim)
- Ürünlerden birkaç tanesini yeni sekmede açmaya çalışınca farklı bir ürüne gidiyor (https://olwen.com.tr/costarica-perlanegra)
- İndirim kodunu girerken 7-8 kere hata aldım.
- Bazı ürünlerde çekirdek yerine default espresso öğütüm seçili; yanlış siparişlere sebep olabilir
bilginize.
Selamlar. Bu kahveler tamamen tükenmedi değil mi?stok bilgisi
watermelon ve lychee kahveleri için son 6'şar paket stok girildi.
bu stoklar bittikten sonra net stoklama kontrol edilecek ve ek stok açılabilecektir.
selamlar.
selamlarSelamlar. Bu kahveler tamamen tükenmedi değil mi?
Anladım teşekkürler. Ay sonuna doğru tekrar alıp yapmayı planlıyordum. Alabilirim umarım. Lychee olanı özellikle çok merak ediyorum.selamlar
Stoğun %80'i tükendi.Stok hatası olmaması için kontrol edip ona göre ek stok açabiliriz.
Mesajımı tekrar olursanız sadece satış sözleşmesinden bahsetmediğimi göreceksiniz. Ticari Elektronik İleti Onayı ve KVKK Aydınlatma Metni olmak üzere 2 konuyu daha zorunlu olarak onaylatıyorsunuz. Bunun kendisi zaten hukuksuz. Fakat daha enteresanı onay istediğiniz metinlerin linkleri açılmıyor. Bize neyi zorunlu olarak onaylattığınız belli değil. Çerez politikası linkiniz de kırık, 404 hatası veriyor.Üyelik kısmına geldiğinizde, onay kısmında metine tıklayabiliyorsunuz.Hakkımızda bölümünde veya metini onaylarken üzerine tıkladığınızda bakıp inceleyebilirsiniz.
buradan ulaşabilirsiniz
-İndirim kodunu girmeden önce "üye olmanız" gerekmektedir.
-Otomatik ürün formatının çekimi kısmını inceliyoruz.
Lütfen sipariş verirken öğütme kısmını kontrol edin.
Geri dönüşleriniz için teşekkürler.

Kahveler fermente olduğu için suyu tutma kabiliyeti daha zayıf.O yüzden normal ayarınızdan en az iki klik inceye gitmeniz gerekiyor.Yarışma seçkilerini deneyen var mı öğütüm için comandante 16 klik yazıyor çokmu light kavrum kahveler
düzeltmelere bakıp bilgi vereceğiz, teşekkürler.Mesajımı tekrar olursanız sadece satış sözleşmesinden bahsetmediğimi göreceksiniz. Ticari Elektronik İleti Onayı ve KVKK Aydınlatma Metni olmak üzere 2 konuyu daha zorunlu olarak onaylatıyorsunuz. Bunun kendisi zaten hukuksuz. Fakat daha enteresanı onay istediğiniz metinlerin linkleri açılmıyor. Bize neyi zorunlu olarak onaylattığınız belli değil. Çerez politikası linkiniz de kırık, 404 hatası veriyor. Ekli dosyayı görüntüle 42431
Sitenizde hem teknik hem hukuki sorunlar var, elden geçse iyi olur. Selamlar
Teşekkür ederim ombligon stok bitmiş görünüyor yenilencekmi?Kahveler fermente olduğu için suyu tutma kabiliyeti daha zayıf.O yüzden normal ayarınızdan en az iki klik inceye gitmeniz gerekiyor.
selamlar.
birazdan stok açılacak, İki kahvede iki yönteme uygundur ama asıl performansı filtrede daha iyi görürsünüz.Espresso denerken kalibrasyon yapmak zor olabilir, 100 gr kahve bulunduğu için filtre olarak değerlendirmek daha doğru nacizane.Teşekkür ederim ombligon stok bitmiş görünüyor yenilencekmi?
Las flores te barista cup kahvesi olduğu için espresso kavrummu,filtre mi?
Not alıyoruz, teşekkürlerKusura bakmayın ben de kontrol etmeme rağmen, 1643 No.lu siparişte de son eklediğim espresso base 1 "espresso" olarak sepete girmiş "çekirdek" olarak değerlendirebilir misiniz? Aynı şekilde kapı numarası için de bir not yazdım (belediye kapı numarasını yeni değiştirdi- bazen kargoda problem oluyor) teşekkürler