• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
#1574 sipariş numarası ile birkaç arkadaş biz de katıldık. Merakla bekliyoruz.

Yalnız siteyle ilgili birkaç şey var:

- Alışveriş için Ticari Elektronik İleti Onayı, Üyelik sözleşmesini ve KVKK Aydınlatma Metnini
onaylamayı zorunlu tutmuşsunuz. Fakat bu metinlere sitenizden ulaşılamıyor. Nayi zorunlu olarak kabul ettiğimiz belli değil. Ayrıca veri paylaşımını hukuken zorunlu tutmamanız gerekiyor. (Detayları öğrenmek için e-posta ile iletişime geçeceğim)
- Ürünlerden birkaç tanesini yeni sekmede açmaya çalışınca farklı bir ürüne gidiyor (https://olwen.com.tr/costarica-perlanegra)
- İndirim kodunu girerken 7-8 kere hata aldım.
- Bazı ürünlerde çekirdek yerine default espresso öğütüm seçili; yanlış siparişlere sebep olabilir

bilginize.

Üyelik kısmına geldiğinizde, onay kısmında metine tıklayabiliyorsunuz.Hakkımızda bölümünde veya metini onaylarken üzerine tıkladığınızda bakıp inceleyebilirsiniz.

buradan ulaşabilirsiniz

-İndirim kodunu girmeden önce "üye olmanız" gerekmektedir.

-Otomatik ürün formatının çekimi kısmını inceliyoruz.

Lütfen sipariş verirken öğütme kısmını kontrol edin.

Geri dönüşleriniz için teşekkürler.

stok bilgisi

watermelon ve lychee kahveleri için son 6'şar paket stok girildi.

bu stoklar bittikten sonra net stoklama kontrol edilecek ve ek stok açılabilecektir.

selamlar.

#1619 no'lu siparişime en yeni kavrumları koymanızı rica ediyorum. Zira dolabımdaki kahveler bayatlamadan mideme inmek için birbirleriyle kavga eder oldular. 😀

Selamlar herkese,

sipariş yoğunluğundan dolayı kargoda gecikmeler yaşanabilir.

anlayışınız için teşekkür ederiz.

Üyelik kısmına geldiğinizde, onay kısmında metine tıklayabiliyorsunuz.Hakkımızda bölümünde veya metini onaylarken üzerine tıkladığınızda bakıp inceleyebilirsiniz.

buradan ulaşabilirsiniz

-İndirim kodunu girmeden önce "üye olmanız" gerekmektedir.

-Otomatik ürün formatının çekimi kısmını inceliyoruz.

Lütfen sipariş verirken öğütme kısmını kontrol edin.

Geri dönüşleriniz için teşekkürler.
Mesajımı tekrar olursanız sadece satış sözleşmesinden bahsetmediğimi göreceksiniz. Ticari Elektronik İleti Onayı ve KVKK Aydınlatma Metni olmak üzere 2 konuyu daha zorunlu olarak onaylatıyorsunuz. Bunun kendisi zaten hukuksuz. Fakat daha enteresanı onay istediğiniz metinlerin linkleri açılmıyor. Bize neyi zorunlu olarak onaylattığınız belli değil. Çerez politikası linkiniz de kırık, 404 hatası veriyor. Screenshot_2026-03-09-14-43-04-917_com.android.chrome.jpg
Sitenizde hem teknik hem hukuki sorunlar var, elden geçse iyi olur. Selamlar

Yarışma seçkilerini deneyen var mı öğütüm için comandante 16 klik yazıyor çokmu light kavrum kahveler

Yarışma seçkilerini deneyen var mı öğütüm için comandante 16 klik yazıyor çokmu light kavrum kahveler
Kahveler fermente olduğu için suyu tutma kabiliyeti daha zayıf.O yüzden normal ayarınızdan en az iki klik inceye gitmeniz gerekiyor.

selamlar.

Mesajımı tekrar olursanız sadece satış sözleşmesinden bahsetmediğimi göreceksiniz. Ticari Elektronik İleti Onayı ve KVKK Aydınlatma Metni olmak üzere 2 konuyu daha zorunlu olarak onaylatıyorsunuz. Bunun kendisi zaten hukuksuz. Fakat daha enteresanı onay istediğiniz metinlerin linkleri açılmıyor. Bize neyi zorunlu olarak onaylattığınız belli değil. Çerez politikası linkiniz de kırık, 404 hatası veriyor. Ekli dosyayı görüntüle 42431
Sitenizde hem teknik hem hukuki sorunlar var, elden geçse iyi olur. Selamlar
düzeltmelere bakıp bilgi vereceğiz, teşekkürler.

Kahveler fermente olduğu için suyu tutma kabiliyeti daha zayıf.O yüzden normal ayarınızdan en az iki klik inceye gitmeniz gerekiyor.

selamlar.
Teşekkür ederim ombligon stok bitmiş görünüyor yenilencekmi?
Las flores te barista cup kahvesi olduğu için espresso kavrummu,filtre mi?

Teşekkür ederim ombligon stok bitmiş görünüyor yenilencekmi?
Las flores te barista cup kahvesi olduğu için espresso kavrummu,filtre mi?
birazdan stok açılacak, İki kahvede iki yönteme uygundur ama asıl performansı filtrede daha iyi görürsünüz.Espresso denerken kalibrasyon yapmak zor olabilir, 100 gr kahve bulunduğu için filtre olarak değerlendirmek daha doğru nacizane.

selamlar.

Kusura bakmayın ben de kontrol etmeme rağmen, 1643 No.lu siparişte de son eklediğim espresso base 1 "espresso" olarak sepete girmiş "çekirdek" olarak değerlendirebilir misiniz? Aynı şekilde kapı numarası için de bir not yazdım (belediye kapı numarasını yeni değiştirdi- bazen kargoda problem oluyor) teşekkürler

Kusura bakmayın ben de kontrol etmeme rağmen, 1643 No.lu siparişte de son eklediğim espresso base 1 "espresso" olarak sepete girmiş "çekirdek" olarak değerlendirebilir misiniz? Aynı şekilde kapı numarası için de bir not yazdım (belediye kapı numarasını yeni değiştirdi- bazen kargoda problem oluyor) teşekkürler
Not alıyoruz, teşekkürler

merhaba..sadece americano yapacak birisi için acidik yapısı az, ama hafif içimli öneriniz ne olabilir ? 2-3 farklı seçenek olabilir.

Selamlar,

Araştırıyoruz, düzeltince bilgi vereceğiz

Teşekkürler

Geri