not alındı.İndirim oranı güzel olduğu için başka roastery'lerden denemiş olsam da bazı kahveleri sipariş geçtim.
1498 no'lu siparişimin etiketlerini kutuya değil de poşete yapıştırabilirseniz sevinirim, kutularıyla burada saklamak zor olacak ziraiyi çalışmalar
Ekli dosyayı görüntüle 42400
not alındı#1497 numaralı siparişi verdim ben de bir iki saat önce ama yanlışlıkla Colombia - Cesar Buesaquillo'yu çekirdek yerine French Press seçmişim, o çekirdeği de öğütmeden göndermeniz mümkün olur mu yoksa geç mi kaldım?
Sipariş numaranızı bize özelden iletin lütfen bilgi verelim4 martta verilen siparişlerin hepsi çıktı mı ? Kargoyla ilgili bildirim vs gelmedi
Benim de 4 Mart tarihli 1422 nolu sipariş, kargoya verildi bildirimi gelmedi4 martta verilen siparişlerin hepsi çıktı mı ? Kargoyla ilgili bildirim vs gelmedi
Özelden sipariş numaranızı iletin yenilerini gönderelim.Siparişlerim şimdi geldi teşekkür ederim, sadece 2 paket, çekirdek yerine öğütülmüş olarak gelmiş, sipariş detayında çekirdek seçmemişim sanırım pek keyifli olmadı![]()
Çok naziksiniz, çok teşekkür ederim ama bu benim dikkatsizliğim o nedenle bu şekilde tüketeceğim. Herşey de bir hayır vardır. Belki sizin öğütüm dereceniz bana farklı bir bakış açısı yaratacak, bilemeyiz bu seferde böyle olsunÖzelden sipariş numaranızı iletin yenilerini gönderelim.
Selamlar.