• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

#1502 ile katıldığım alım. Yarışma seçkisinin stokları tükendiği için alamadım, ay içerisinde stoklarda güncelleme olursa tekrar alım yapmayı düşünüyorum.
Bu arada siparişimi mümkünse tüketilmeye hazır gönderebilirsiniz. Degass beklemezsem benim için artı bir durum olur.
İyi çalışmalar.

#1497 numaralı siparişi verdim ben de bir iki saat önce ama yanlışlıkla Colombia - Cesar Buesaquillo'yu çekirdek yerine French Press seçmişim, o çekirdeği de öğütmeden göndermeniz mümkün olur mu yoksa geç mi kaldım?

indirim oranı çok iyi, merak ettiğim kahveleri sipariş verdim.
1772713982438.png

İndirim oranı güzel olduğu için başka roastery'lerden denemiş olsam da bazı kahveleri sipariş geçtim.

1498 no'lu siparişimin etiketlerini kutuya değil de poşete yapıştırabilirseniz sevinirim, kutularıyla burada saklamak zor olacak zira 🥲 iyi çalışmalar

Ekli dosyayı görüntüle 42400
not alındı.

@tahaozelma yarışma kahvesi stokları güncellendi.

Kahveler güncel 4-5-6 mart kavrumlu gönderilecek.

teşekkürler.

#1497 numaralı siparişi verdim ben de bir iki saat önce ama yanlışlıkla Colombia - Cesar Buesaquillo'yu çekirdek yerine French Press seçmişim, o çekirdeği de öğütmeden göndermeniz mümkün olur mu yoksa geç mi kaldım?
not alındı

teşekkürler

#1519 nolu sipariş ile katıldım, daha önce hiç alışverişim olmamıştı. İndirim oranı çok iyi ay sonuna kadar devam siparişi de gelebilir :)

Siparişlerim şimdi geldi teşekkür ederim, sadece 2 paket, çekirdek yerine öğütülmüş olarak gelmiş, sipariş detayında çekirdek seçmemişim sanırım pek keyifli olmadı 😀

Siparişlerim şimdi geldi teşekkür ederim, sadece 2 paket, çekirdek yerine öğütülmüş olarak gelmiş, sipariş detayında çekirdek seçmemişim sanırım pek keyifli olmadı 😀
Özelden sipariş numaranızı iletin yenilerini gönderelim.

Selamlar.

Özelden sipariş numaranızı iletin yenilerini gönderelim.

Selamlar.
Çok naziksiniz, çok teşekkür ederim ama bu benim dikkatsizliğim o nedenle bu şekilde tüketeceğim. Herşey de bir hayır vardır. Belki sizin öğütüm dereceniz bana farklı bir bakış açısı yaratacak, bilemeyiz bu seferde böyle olsun ☺️

#1574 sipariş numarası ile birkaç arkadaş biz de katıldık. Merakla bekliyoruz.

Yalnız siteyle ilgili birkaç şey var:

- Alışveriş için Ticari Elektronik İleti Onayı, Üyelik sözleşmesini ve KVKK Aydınlatma Metnini
onaylamayı zorunlu tutmuşsunuz. Fakat bu metinlere sitenizden ulaşılamıyor. Nayi zorunlu olarak kabul ettiğimiz belli değil. Ayrıca veri paylaşımını hukuken zorunlu tutmamanız gerekiyor. (Detayları öğrenmek için e-posta ile iletişime geçeceğim)
- Ürünlerden birkaç tanesini yeni sekmede açmaya çalışınca farklı bir ürüne gidiyor (https://olwen.com.tr/costarica-perlanegra)
- İndirim kodunu girerken 7-8 kere hata aldım.
- Bazı ürünlerde çekirdek yerine default espresso öğütüm seçili; yanlış siparişlere sebep olabilir

bilginize.

@olwencoffeecompany 1575 sipariş no ile alıma katıldım. Kahveleri tüketime hazır rica ediyorum

#1593 ile kampanyaya katıldım çok iyi bir indirim oranı kahvelerde indirim gibi ve seçki gibi güzeldir umarım denemek

Finca Las Flores - Java​

15 veya 30 gram gönderirseniz çok mutlu olurum

Merhaba @olwencoffeecompany, şimdiden ellerinize sağlık. Uzun bir aradan sonra ben de bu etkinliğe kaliteli iletişiminiz ve işinize duyduğunuz saygıyı bize de hissettirdiğiniz için katılmak istedim. Sipariş No:#1605 olarak, kahve stoğum çok olduğu için mümkünse en yeni kavrulan kahvelerden gönderebilirseniz çok çok mutlu olurum. Ve ben de yarışma kahveniz Java yı çok merak ediyorum 😊😊
Tanıştığımıza çok memnun oldum, umarım vazgeçilmezimiz olursunuz❤️

@olwencoffeecompany Bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum, kahveleri sepete eklerken bazı kahveler varsayılan olarak aeropress, bazıları çekirdek veya başka bir öğütüm şekli seçili oluyor. Buna da çoğumuz dikkat etmediği için öğütülmüş kahve seçmiş oluyoruz istemeden. Genel olarak herkes çekirdek seçtiğini sanıyor. Bu düzeltilebilirse çok iyi olur. Varsayılan çekirdek olması gibi. Teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim.

Geri