• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pacamara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yazıyorum yazıyorum siliyorum . benzin zammı bile gece yarısından sonra geliyor . neyse pacamara ve la fanny red bourbon olan gayet iyi espresso olarak .

ya hocam ben benzin istasyonu mu işletiyorum ya ? nasıl bir yorum bu ? yazıp yazıp sildiklerinizi yazabilirsiniz, çekinmeyin. size hediye gelen kahveyi de yazsaydınız keşke de ona göre yorumlarınızı okusaydı insanlar burada.

Bundan sonra buraya sadece bilgilendirme mesajı yazacağım, herhangi bir polemiğe girmek istemiyorum.
Sorusu olan arkadaşla da lütfen social@fam.coffee üzerinden iletişim kursun.

Bu tarz durumlar neden yasanir hic kafam almiyor fiyatlar ortada, indirim orani ortada, kampanyalar ortada yani bir de basinda soylenmis kur farkina gore fiyatlarimiz oynayabilir diye ki bunu her firma yapiyor ve yapmali zam yapilsa bile piyasaya gore ucuz alim yapmis olacak alan kisi

Nisan Bey selamlar✌.Bir arkadaş yanlışlıkla filtre yerine espresso kavrumu sipariş ettiğinden bahsetmişti. Elimde 250 gram aponte 250 gram da la fany var. Arkadaşın mesajından sonra benim de içime kurt düştü, kontrol etmek istedim ancak ne pakette ne sipariş mailimde kavrum detayını göremedim. Nereden teyit edebileceğim hakkında bilgi almayı umuyorum. Sabırsızlıkla degassing bekliyorum😅. Sipariş numaram #2377. Teşekkürler iyi çalışmalar.✌💪

Nisan Bey selamlar✌.Bir arkadaş yanlışlıkla filtre yerine espresso kavrumu sipariş ettiğinden bahsetmişti. Elimde 250 gram aponte 250 gram da la fany var. Arkadaşın mesajından sonra benim de içime kurt düştü, kontrol etmek istedim ancak ne pakette ne sipariş mailimde kavrum detayını göremedim. Nereden teyit edebileceğim hakkında bilgi almayı umuyorum. Sabırsızlıkla degassing bekliyorum😅. Sipariş numaram #2377. Teşekkürler iyi çalışmalar.✌💪
Sipariş kısmında görebilirsiniz.

yahu neden bu kadar gerilim oluyor anlamıyorum . hediye olarak sanırım bir paket kahve farklı aradaki farkı özelden yazın göndereyim . benzin derken onunda fiyatı inip çıkıyor kahvenin de doların da . gün içinde o an fiyatın güncellenmesi iyi bir şey değil dedim . @pacamara bu konuya son yazışım .

Günaydın. Bu sabah 28 Şubat tarihli Pacamara'yı açıp denedim. Bir tık ince öğüttüm, Orea ile 97 derecede demledim. Bence degasi bitmermiş, kuruluğu var, ki verilen süre 12-15 gün. Ben 11. günde denemiş oldum. Ama kendini ve vaat ettiklerini hissettiriyor yine de.
İyi akşamlar. Ben sabah Pacamara demliyorum diye aynı siparişte aldığım Ethiopia Gigesa Natural'i demlemişim, bir de vaat ettiklerini hissettiriyor filan demişim :LOL: Gerçekten Pacamara demleseydim ne diyecektim acaba? Yarın demleyeyim de yazayım.

hicbir seye ses cikarilmasin demiyorum ama bir kesim kendini asiri onemli goruyor.

Tepki gosterilmesi gereken kisiler, kurumlar ve kuruluslar belli.

Bunlarin icerisinde bir sekilde is yapip, neredeyse biten sektoru toparlamaya calisan arkadaslar var. Kimseyi bu forumdan sogutmamamiz gerekiyor diye dusunuyorum ki bu zamana kadar bir suru kisi sogudu.

Ha diyorsaniz ki ben Turkiye’de bir iki tane tedarikcinin getirdigi kahveleri icecegim, buyrun icin. Ama ben bu duruma dusmek istemiyorum. Direct trade olsun, Sucafina olsun, Nordic Approach olsun, bunlarin sayisinin artmasini istiyorum.

Bu zam muhabbeti de cidden can sikti artik. Forumda hep bu konusuluyor. Bence cok daha fazla da konusulmali. Ama ne bu baslik altinda, ne de birilerini hedef gostererek.

Kahveyi hangi fiyattan aldilarsa ondan satsin diyenler var ya. El insaf. Adamin kahveyi aldigindan beri belki de dolar yuzde 100 artmis. Sen istiyorsun ki; adam kendini donduremesin + yeni kahve alamasin.

Neyse, cakallik yapmadigi surece kimsenin sacmasapan ithamlarla muhatap olmasini dogru bulmuyorum

Genelde aynı kişi geliyor birdahakine konuşucam bu durumu kendisiyle.
Eğer siz teslim almadıysanız doğrudan yurtiçi kargo ile görüşmenizde fayda var. Normalde Yurtiçi kargonun teslimatta sms ile gönderilen kodu sizden istemesi lazım. Bu kod da sisteme giriliyor yanılmıyorsam. Bu haldeki bir paket kabul edilemez gerçekten. Umarım çözüm bulabilirsiniz.

İyi akşamlar, bugün 16.00a kadar gelen siparişler de dahil olmak üzere daha öncesinde gelen tüm siparişler kargolandı.

Mağaza teslim seçen arkadaşlar da dükkanımıza uğrayıp teslim alabilirler.

Coffex fuarı ve yarışmalardan ötürü, 17 ve 18 mart günleri kargolama yapamayacağız, siparişlerinizi bunu göz önünde bulundurarak oluşturmanızı rica ederim.

Geri