• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pacamara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
#2547 hazır kahvelerim azalmışken bu fırsat kaçmaz diyip ben de alıma katıldım 😋

Nitelikli kahveye 1 aydan daha az oldu gireli ama çekirdekleriniz o kadar övüldü ki dayanamadım 2552 no ile bende katıldım. Teşekkürler indirim için.
NOT: Yoğunluğunuzdan dolayı öyle öncelikle kargolamanıza/sıkışmanıza inanın gerek yok. Bolca denemek için aldığım kahvem var(: Bekleyebilirim

BİLGİLENDİRME:

#2519 NOLU SİPARİŞ DE DAHİL OLMAK ÜZERE DAHA DÜŞÜK NUMARALI SİPARİŞLERİN TAMAMI BUGÜN KARGOYA VERİLDİ.
MAĞAZA TESLİM SEÇEN ARKADAŞLAR DA GELİP ALABİLİRLER.

Merhaba!

Siparişi verir vermez kargo nerdeee diyen "o" müşteri olmak istemem ama #2555 siparişini mağazadan teslim al olarak işaretledim, akşam da kadıköye uğramam gerekecek, yarından itibaren şehri teslim alacak kar fırtınasından önce de alabilmeyi umuyordum ama mümkün müdür? :)

Mümkün, gelin hazırlayalım gün içinde

2560 nolu siparişimle Pacamara-Gigesa-Aponte üçlüsünden aldım.

Kampanya için uğraşan herkese teşekkür ederim.
2020 yılının yağmurlu bir Nisan sabahı çok saçma bir şekilde bir arabanın içinde comandanteyi elden teslim alırken tanıştığım Nisan Ağca'ya da selam olsun burdan.

Biraz önce 28 kavrumlu La fany red bourbon’ı denedim de biraz çay havası vardı hafif geldi baya, acaba iyi çözemedim mi diye düşündüm. gerçi degassing i bitmemiş olabilir. 1:16.5 oran kullandım @pacamara oranı 1:15 e doğru çekmemi önerir misiniz, arıtma su kullanıyorum bu arada. Hoffman yöntemiyle denedim şu anlık iki kişilik demlediğim için, yarın sitedeki tarife göre deneyeceğim.

#2569 ile deneme seti siparişi verdik bugün ama 250’lik Pacamara ve Gigesa nat. da attık sepete uğrayıp alıcaz. Pandemi başından beri her ay alım yapıyoruz öyle ki artık tadım defteri tutuyoruz…bayaa ümitliyiz Fam’den, teşekkürler ☺️

Biraz önce 28 kavrumlu La fany red bourbon’ı denedim de biraz çay havası vardı hafif geldi baya, acaba iyi çözemedim mi diye düşündüm. gerçi degassing i bitmemiş olabilir. 1:16.5 oran kullandım @pacamara oranı 1:15 e doğru çekmemi önerir misiniz, arıtma su kullanıyorum bu arada. Hoffman yöntemiyle denedim şu anlık iki kişilik demlediğim için, yarın sitedeki tarife göre deneyeceğim.
sitedeki tarifi bulamadım üstad. iletebilir misin
teşekkürler

2584 nolu siparişle katıldım özellikle pacamara yı merak ediyorum

@pacamara yeni gelmesi muhtemel super specialler ile ilgili bir gelişme var mı. Bir de fiyat bandı pacamara gibi mi olacak. İyi günler

Geri