• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pacamara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevgili @pacamara red bourbon olan la fany den tek paket alabileceğim fakat hem espresso hem filtre denemek istiyorum. Sence filtre kavrum espressoda çalışır mı yoksa espresso kavrum alıp filtre de onu mu denemeliyim?

Gigesa ve Pacamara espressoyla ben de katıldım.
son 2 aydır espresso yönünden baya zenginiz :)

Pacamara ve yıkanmış Gigesa ile alıma katılmış oldum. Aponte de almak istemiştim, "Stok yok" dedi site, yetişememişim, sağlık olsun.
Nisan beyi okuyup izliyordum zaten. Şimdi kahveleriyle de tanışmış olacağım inşallah. Hayırlısı bakalım.

Pacamara ve yıkanmış Gigesa ile alıma katılmış oldum. Aponte de almak istemiştim, "Stok yok" dedi site, yetişememişim, sağlık olsun.
Nisan beyi okuyup izliyordum zaten. Şimdi kahveleriyle de tanışmış olacağım inşallah. Hayırlısı bakalım.
İsterseniz hemen iptal edin. Nisan Bey Aponteyi sayıp ondan sonra siteye sayılı olarak koyacağını söyledi.

Sonunda Fam dan uygun kahve alabildik. Elim gidiyor kampanyası olmadığı için almıyordum. Bu ay tam benlik oldu :)

1646660943469.png

BİLGİLENDİRME

#2471 NOLU SİPARİŞE KADAR OLAN TÜM KARGOLAR BİRAZ ÖNCE ÇIKTI. MAĞAZA TESLİM SEÇEN ARKADAŞLAR DA GELİP ALABİLİR, ARKADAŞLAR YİNE DE ARAYIP BİLGİ VERECEK.

Şu an sadece 1 adet kargolanmamış siparişimiz kaldı, o da kargo çıktıktan sonra geldi, yarına kargolanır :)

#2474 sipariş numarasıyla 2×250gr ile ben de siparişimi verdim. Yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım.

p.s.: mobil site üzerinden sipariş verirken zorlandığımı itiraf etmeliyim.daha kullanışlı bir arayüz olabilirdi.

Nisan bey 5 dakika önce sipariş geçtim. aponteyi kaçırdım stokta yok diye. 2477 nolu siparişimi iptal etme şansınız var mı? Aponteyi ekleyeyim. @pacamara

Geri