Filtre alp espresso denerdim ben olsam. Ama tam performans bekleme tabiSevgili @pacamara red bourbon olan la fany den tek paket alabileceğim fakat hem espresso hem filtre denemek istiyorum. Sence filtre kavrum espressoda çalışır mı yoksa espresso kavrum alıp filtre de onu mu denemeliyim?
Tamamdır çok sağ olFiltre alp espresso denerdim ben olsam. Ama tam performans bekleme tabi
İsterseniz hemen iptal edin. Nisan Bey Aponteyi sayıp ondan sonra siteye sayılı olarak koyacağını söyledi.Pacamara ve yıkanmış Gigesa ile alıma katılmış oldum. Aponte de almak istemiştim, "Stok yok" dedi site, yetişememişim, sağlık olsun.
Nisan beyi okuyup izliyordum zaten. Şimdi kahveleriyle de tanışmış olacağım inşallah. Hayırlısı bakalım.
İsterseniz hemen iptal edin. Nisan Bey Aponteyi sayıp ondan sonra siteye sayılı olarak koyacağını söyledi.
Dükkan haricipacamarada dukkana ayirdiginizin disinda mi 30-40 kg kaldi yoksa son firsat mi nisan bey? @pacamara
3 ya da 6 martmerhaba suan alıcağınmız pacamara hangi kavrum tarihli olur?
Hangi browser ? Safari iyiydi aslında ama chrome falan bakayım bir de#2474 sipariş numarasıyla 2×250gr ile ben de siparişimi verdim. Yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım.
p.s.: mobil site üzerinden sipariş verirken zorlandığımı itiraf etmeliyim.daha kullanışlı bir arayüz olabilirdi.
Hangi browser ? Safari iyiydi aslında ama chrome falan bakayım bir de
chrome Nisan HocamHangi browser ? Safari iyiydi aslında ama chrome falan bakayım bir de
Belki ödeme aracısıyla ilgilidir bakayımMobil Chrome'da sipariş veremedim. 4-5 kere denedim, ödeme sayfası hata verdi hepsinde. PC'de sıkıntı yok.