• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pacamara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BİLGİLENDİRME

#2471 NOLU SİPARİŞE KADAR OLAN TÜM KARGOLAR BİRAZ ÖNCE ÇIKTI. MAĞAZA TESLİM SEÇEN ARKADAŞLAR DA GELİP ALABİLİR, ARKADAŞLAR YİNE DE ARAYIP BİLGİ VERECEK.

Şu an sadece 1 adet kargolanmamış siparişimiz kaldı, o da kargo çıktıktan sonra geldi, yarına kargolanır :)
Merhaba,

4 Mart günü verdiğim 2388 nolu siparişim kargoya verildi mi acaba? Hazırlanıyor şeklinde bilgi var hesabımda görüntülediğimde.

• SİPARİŞ NUMARASI:2486
Toplu alım için teşekkürler

2488 ile ben de alıma iştirak ettim. Başta @pacamara olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.

geç olsun güç olmasın, 2505'le geldim ben de... benim için yeni bir kavurucu olacak, umarım leziz bir başlangıç olur. başarılar FAM.

Evde 2 kiloya yakın kahve var ama kendime itinayla "Pacamara'yı bir daha nerden bulacaksın canım benim" gazı vermemle 2x250 ile Fam march madness'a katılmış oldum. Ay sonu için hüzünlü bugün için mutlu bir aktivite oldu🙃
Benim de bu gaza ihtiyacım vardı, hem bugün 8 Mart! Aldım iki pacamara daha :)

Benim de bu gaza ihtiyacım vardı, hem bugün 8 Mart! Aldım iki pacamara daha :)
Borsacıların bu ara kullanmayı pek sevdiği pek bilimsel ekonomi modeli var "mevcut konjonktürde o an o fiyattan aldın aldın yarın ... alırsın" kahveden zeytinyağına zeytinyağından kağıt havluyla artık bu şekilde hareket ediyorum. Gayet yatırım tavsiyesidir.

Dün verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Sanarsın amazon prime :)
Degassing için bekliyeceğz artık.

#2543 anca bugün sipariş verebildim. 😂 Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. 💜

Geri