Aponte alıp mağaza teslim seçerseniz ikisini birleştirelim, iptal daha uğraşlı oluyorNisan bey 5 dakika önce sipariş geçtim. aponteyi kaçırdım stokta yok diye. 2477 nolu siparişimi iptal etme şansınız var mı? Aponteyi ekleyeyim. @pacamara
Aponte alıp mağaza teslim seçerseniz ikisini birleştirelim, iptal daha uğraşlı oluyorNisan bey 5 dakika önce sipariş geçtim. aponteyi kaçırdım stokta yok diye. 2477 nolu siparişimi iptal etme şansınız var mı? Aponteyi ekleyeyim. @pacamara
Merhaba,BİLGİLENDİRME
#2471 NOLU SİPARİŞE KADAR OLAN TÜM KARGOLAR BİRAZ ÖNCE ÇIKTI. MAĞAZA TESLİM SEÇEN ARKADAŞLAR DA GELİP ALABİLİR, ARKADAŞLAR YİNE DE ARAYIP BİLGİ VERECEK.
Şu an sadece 1 adet kargolanmamış siparişimiz kaldı, o da kargo çıktıktan sonra geldi, yarına kargolanır![]()
Bugün 17.00a kadar gelenlerin hepsi çıktı, yarın kargo bilgileri gelirMerhaba,
4 Mart günü verdiğim 2388 nolu siparişim kargoya verildi mi acaba? Hazırlanıyor şeklinde bilgi var hesabımda görüntülediğimde.
Hepsi iyiNisan Bey merhabalar, sutlu iceceklere yakisacak espresso olarak ne onerirsiniz scaba?
Benim de bu gaza ihtiyacım vardı, hem bugün 8 Mart! Aldım iki pacamara dahaEvde 2 kiloya yakın kahve var ama kendime itinayla "Pacamara'yı bir daha nerden bulacaksın canım benim" gazı vermemle 2x250 ile Fam march madness'a katılmış oldum. Ay sonu için hüzünlü bugün için mutlu bir aktivite oldu![]()
Borsacıların bu ara kullanmayı pek sevdiği pek bilimsel ekonomi modeli var "mevcut konjonktürde o an o fiyattan aldın aldın yarın ... alırsın" kahveden zeytinyağına zeytinyağından kağıt havluyla artık bu şekilde hareket ediyorum. Gayet yatırım tavsiyesidir.Benim de bu gaza ihtiyacım vardı, hem bugün 8 Mart! Aldım iki pacamara daha![]()
Gidip ben de kontrol etmiştim ahhahsApril espri değilmiş yav
Espresso yazanlar olurMerhabalar mokapot brikka için hangi kahveleri önerirsiniz @pacamara
Tek rakibimiz jeff bezosDün verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Sanarsın amazon prime
Degassing için bekliyeceğz artık.