• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit Grace PL81T

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fonder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir miktar daha araştırma yapınca bir Lelit Facebook grubu buldum, burada bu sepeti kullanıp önerenler var. Fotoğraflarla uyumlu olduğunu göstermişler ve 18 gram alabildiğini söylemişler. Ancak tamper sıkıntı yaratır mı bunu da düşünmek gerekiyor. Ayrıca IMS Shower Screen kullanıp uyumlu olduğunu söyleyenler var. Bunları deneyip karar vermek gerekiyor ancak tek seçenek yurtdışı olunca maddi olarak zorluk yaratıyor.

Bir miktar daha araştırma yapınca bir Lelit Facebook grubu buldum, burada bu sepeti kullanıp önerenler var. Fotoğraflarla uyumlu olduğunu göstermişler ve 18 gram alabildiğini söylemişler. Ancak tamper sıkıntı yaratır mı bunu da düşünmek gerekiyor. Ayrıca IMS Shower Screen kullanıp uyumlu olduğunu söyleyenler var. Bunları deneyip karar vermek gerekiyor ancak tek seçenek yurtdışı olunca maddi olarak zorluk yaratıyor.
shower screen için videoları izledim küçük bir fark yaratıyor, basket konusunda ise bence para harcanabilir bir alan :) iki adet alacak olursanız ben ortak olabilirim kargo masrafınıza.
daha önce görseydim almanya adresine yollatıp getirirdim ama bakınca kargo masrafları çok çok pahalı değil (türkiye adresine kargolatırken bazı firmalar vat düşerek satıyor)

sepetten bende almak istiyorum arkadaşlar. şu an stokta yokmuş. ama geldiğinde hemen alacağım bu sepetten. isterseniz ortak olabiliriz :)

bu arada double+ olan sepeti beğeniyor kullananlar. naked portafiltreye olan büyük sepet sanırım, bende henüz yok.
şu anki sepetle de iyi sonuç alıyorum açıkçası ama yine de denemek için alacağım ascaso'nun sepetini. 10 15 güne stok girerlerse üç beş tane alıp getirebilirim. ama bluestar after xmas dedi stok için. öyle olursa da kargo ile kaç kişiysek birleşip alabiliriz.
macaristanda https://www.avxcafe.com/3-pcs-IMS-Lelit-Filter-Basket-12-18-g-57-mm-d180.htm?tab=description#anch1 şöyle bir ürün var ama ödeme sistemleri de kargoları da pek iyi değil

bu arada double+ olan sepeti beğeniyor kullananlar. naked portafiltreye olan büyük sepet sanırım, bende henüz yok.
şu anki sepetle de iyi sonuç alıyorum açıkçası ama yine de denemek için alacağım ascaso'nun sepetini. 10 15 güne stok girerlerse üç beş tane alıp getirebilirim. ama bluestar after xmas dedi stok için. öyle olursa da kargo ile kaç kişiysek birleşip alabiliriz.
macaristanda https://www.avxcafe.com/3-pcs-IMS-Lelit-Filter-Basket-12-18-g-57-mm-d180.htm?tab=description#anch1 şöyle bir ürün var ama ödeme sistemleri de kargoları da pek iyi değil
Ben bu siteye mail attım ancak Türkiye’ye gönderimleri yoktu. Double + sepeti beğeniyorum ancak 20-22 gram kahveyle deneme yapmak biraz rahatsız etmişti.

sepetten bende almak istiyorum arkadaşlar. şu an stokta yokmuş. ama geldiğinde hemen alacağım bu sepetten. isterseniz ortak olabiliriz :)
shower screen için videoları izledim küçük bir fark yaratıyor, basket konusunda ise bence para harcanabilir bir alan :) iki adet alacak olursanız ben ortak olabilirim kargo masrafınıza.
daha önce görseydim almanya adresine yollatıp getirirdim ama bakınca kargo masrafları çok çok pahalı değil (türkiye adresine kargolatırken bazı firmalar vat düşerek satıyor)
Bir alım organize edebilirsek ben de seve seve katılırım. Normalde stok güncellenmişti ama yeniden bitmiş sanırım. Espresso Perfetto Ascaso makinelerini getiriyor bildiğim kadarıyla bu sepetten de getirseler keşke.

Ben bu siteye mail attım ancak Türkiye’ye gönderimleri yoktu. Double + sepeti beğeniyorum ancak 20-22 gram kahveyle deneme yapmak biraz rahatsız etmişti.
14-18 arası sepet bana ideal geliyor. ama kahvenin altındaki biraz daha koyu kısımlar beni denemeye itiyor. channeling vs bir sorun yaşamıyorum aslında, yine de 10 euroluk bir ekipman sonuçta deneyince bir şey kaybetmeyiz :)

bakınca ims pek çok firmaya üretim yapıyor, lelite niye yapmıyor acaba :D

naked portafiltrenin stokları bitmiş gözüküyor. stok bilgisi alabilir miyim? @Globally

Lelit MC742 Yeni Buhar Kolu @Globally alıp
eskisiyle değiştiren oldu mu ?

Köpürtme konusunda biraz daha gelişme var mı onu merak ediyorum?

1607346783982.png

Bluestar'a stok gelmiş arkadaşlar almak isteyenler olursa toplu alırsak tanesi 16 euro'ya gelir 3 tane için örnek bir görüntü paylaştım.

Gelbura IMS sepet getireceğini söylemişti o yüzden ikilemde kaldım ben.

Merhaba,

İMS te lelit 57,35mm uyumlu bir sepet bulamadık. En azından bize gönderilen stok listesinde yoktu. ölçüleri verip sorduğumuzda olmadığını ilettiler.

Bir örnek gönderirsek bize özel üretim yapabileceklerini ilettiler. Biz bu seçeneği 2. siparişte kullanacağız. Hem Türkiye için hem de diğer ülkeler için faydalı bir üretim olacaktır.

İyi haber Shower Screen geliyor ✌️ IMS CI200NT

Bence burada yanılıyorsunuz, shower izinin çıkmaması için 20 gramlık sepete 10 12 gram kahve koymak gerekir ki bu felaket kötü bir espresso demek, Belki de tam göremediniz, ıslak kekte shower izi var, sizin kurusunu kastettiğinizi düşünüyorum aksi halde çamur gibi bir puck ve berbat bir espresso çıkar.

Ne demek istediğinizi açıklayabilir misiniz?

Merhaba,

İMS te lelit 57,35mm uyumlu bir sepet bulamadık. En azından bize gönderilen stok listesinde yoktu. ölçüleri verip sorduğumuzda olmadığını ilettiler.

Bir örnek gönderirsek bize özel üretim yapabileceklerini ilettiler. Biz bu seçeneği 2. siparişte kullanacağız. Hem Türkiye için hem de diğer ülkeler için faydalı bir üretim olacaktır.

İyi haber Shower Screen geliyor ✌️ IMS CI200NT
https://www.bluestarcoffee.eu/ascaso-57mm-precision-competition-filter-14gr-h23-579-p.asp home-baristada redditte falan bu sepeti kullanıyorlar hep ims bulamadıkları için :) ama ims'e ürettirmek bence çok daha güzel bi seçenek :)

Araştırın lütfen...

Üzerinde boşluk olacak ki biriken su puckın her yerine temas etsin.

Siz kaç gram kahve ile double basketi kullanıyorsunuz?

Paylaştığım yazıyı okuyun lütfen. Bende Ims baristapro sepetler var. 24mm 26mm ve 28 mm derinlikte 3 adet farklı sepet kahveye ve tarifeme göre değişiyor.

öğütüme göre 0.5 1gr fazla alıyor double sepetler. yine de çok yaklaşınca kahvenin üst kısmı ıslanıp şişiyor, erkenden ayrılıyor sepetten.

50 kuruşlar 2mm, onunla test edebilirsiniz ne kadar mesafe bırakacağınızı

Geri