• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Latte art denemeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok yolumuz var, espresso ve süt kreması çok iyi ama yetenek yok 😂

IMG_1434.jpeg

Ben de dökerken problem yaşıyorum. Espresso süte doymadığı için art kayıyor. Yaptığım sütü başka bir arkadaşım rahatlıkla dökebiliyor. Var mıdır bir pratik yöntemi?
Ben bu tarz bir problem yaşadığımda ya espresso çok kötü kıvamlı oluyor kreması falan olmuyor ya da süt kreması optimum seviyede olmuyor. savınla ilgili de her zaman aynı espressoyu ve süt kremasını yapmıyorsun diyebilirim, ona yaptığın zaman daha iyi yapıyorsun demek :)

Ben bu tarz bir problem yaşadığımda ya espresso çok kötü kıvamlı oluyor kreması falan olmuyor ya da süt kreması optimum seviyede olmuyor. savınla ilgili de her zaman aynı espressoyu ve süt kremasını yapmıyorsun diyebilirim, ona yaptığın zaman daha iyi yapıyorsun demek :)
Artık ben de böyle düşünüyorum. Her yaptığımda farklı bir süt çıkıyor. Oturtacağım inşallah tek tipe :)

paşabahçe casablanca mı bardak?

Sadece süt köpürtmek ve latte art için kullanabileceğim f/p ürün önerebilir misiniz? Elimde philips'in hazır makinesi var ama oluşturduğu köpük beni latteden soğuttu.

Jersey süt ile Rawtown El Jaguar iyi bir ikili oldular.Sütün kalitesi çok iyi.İçerken lezzet farkı hissediliyor..

IMG_4347.jpeg

Geri